SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel

 Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie
Sfecla rosie este dulceaga, frumos colorata si plina de fibre si vitamine; si asta nu -i tot, alaturi de morcov si lamaie, are un gust desavarsit! ...
Supa de gaina
Supa buna se face din gaina si nu din pui, deoarece gaina este mai grasa si da un gust aparte supei. Iata o reteta care cred ca este o reteta de baza in bucataria romaneasca, nu exista gospodina care sa nu o fi incercat sau sa fi auzit de supa de gaina, galbena si limpede. ...
Ciorba de pui cu smantana
Da, din pui se poate face si ciorba si inca una foarte buna, ramane doar sa o incercati si sa o comparati cu celelalte. Va asigur ca veti fi de-a dreptul multumiti. ...
Ciorba de cartofi
Satioasa aceasta ciorbita , mai ales pentru cei care indragesc cartofii. Se prepara destul de repede si poate fi facuta in orice sezon, bineinteles ca este mult mai gustoasa cu cartofi noi , acestia sunt mai dulci si fierb mai repede. ...
Ciorba de varza
Ciorba de varza se gateste mult in Ardeal , se pare ca este o reteta preluata, dar care a prins bine la noi. Are de toate, legume , carne si poate inlocui cu succes felul II la masa. ...
Supa crema de conopida
Supele creme se obtin prin trecerea legumelor fierte prin sita astfel incat piuerul obtinut ingroasa supa dandu-i un aspect de crema.Supele creme sunt foarte hranitoare deoarece piureul de legume contine multe vitamine. Reteta de mai jos este o reteta obisnuita de supa crema de data aceasta cu conopida dar puteti sa o incercati si cu alte legume cum ar fi cartofii. ...
Ciorba de cartofi noi
Curata ceapa si radacinoasele, apoi cartofii.Ai grija coaja cartofilor noi se rade, nu se curata, pentru si-ar pierde tot farmecul.Taie totul cubulete si rondele, nu foarte mici. Se pun cartofii la fiert in apa cu sare, apoi se adauga radacinoasele. ...
Supa cu perisoare din Ficat
Se pun la fiert oasele in 1.5L apa si s eindeparteaza spuma. Se scot oasele fierte. legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. ...
Ciorba de zarzavat cu zeama de varza
Se curata zarzavatul, se spala si se pune intr-o oala cu apa la fiert (fara cartofi). Se pastreaza un morcov, care se taie felii subtiri. ...
Supa crema englezeasca
Zarzavatul curatat, spalat si taiat rondele se soteaza in 30 g unt. Se drege supa de mazare luata de pe foc cu smanatana si galbenusurile batute. ...
Supa Camaro
Puiul se pune la fiert, cand este gata se adauga patrunjelul si hasmatuchiul taiat marunt si ceapa intreaga.Dupa o jumatate de ora se adauga orezul. ...
 Bors moldovenesc acru Bors moldovenesc acru
Carnea se pune la fiert si se spumuieste de cate ori este nevoie. Se sareaza mai putin decat este necesar,potrivindu-se dupa gust in timpul fiertului. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Se fierbe ...
 Ciorba de porc cu smantana si usturoi Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat ...
 ciorbita de pui ciorbita de pui
Carnea se spala si se lasa in apa cu sare 30 min.apoi se puna la fiert. INtre timp pregatim legumele , le curatam si le dam prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt, iar ardeiul gras cubulete. cand e aproape gata carnea se pune ceapa la fiert apoi ...
 Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita
Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta. Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa ...
 Ciorba cu conopida si mazare Ciorba cu conopida si mazare
Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga morcovii taiati rondele si apa. Buchetelele de conopida se desfac marunt si se adauga la ciorba. Se adauga delikat si se lasa la fiert. Cand conopida este fiarta se adauga mazarea ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare. Se pune apa la fiert si in momentul ...
 Ciorba de pui cu taitei de casa Ciorba de pui cu taitei de casa
Galbenusurile le amestecam cu sare si faina,pana obtinem un aluat omogen,ce poate fi intins pe masa de lucru. Intindem o foaie cat mai subtire,presaram cu faina din abundenta si rulam.Cu un cutit bine ascutit taiem fasii,pentru a forma taiteii. In ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii. ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu patrunjel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z