SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu untura

 Ciorba de peste la ceaun Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand ...
 Supa de chimen Supa de chimen
Zarzavaturile taiate ca taiteii se fierb impreuna cu chimenul. Cand au fiert, se strecoara, se pune zeama din nou la foc, adaugand faina foarte usor rumenita in untura.Se sareaza dupa gust. Se mai lasa cateva clocote, apoi se da la masa. Cu crutoane! ...
 Ciorba de fasole cu tarhon Ciorba de fasole cu tarhon
Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte. Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta. Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul. Separat, ...
 Ciorba de praz cu afumaturi Ciorba de praz cu afumaturi
Cureti prazul, il toci marunt, tai bucatele si costita afumata si le pui la prajit in untura incinsa. Cureti apoi morcovii si pastarnacul, le dai pe razatoarea mare, le adaugi peste costita, le calesti cateva minute impreuna, stingi cu 3 l de apa ...
 Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca
mod de prepararese pune o oala la foc cu apa și sare, la care se adauga ceapa morcovi și țelina,curațate și taiate marunt și calite in untura infierbantata. carnea de miel se taie cate o bucata la porție,se spala se oparește și se adauga la ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta si picioarele de vaca se curata de pielite si tendoane, se spala bine, se oparesc, apoi se spala din nou cu apa rece si se asaza intr-o oala. Picioarele se sparg punindu-le la fundul vasului, iar burta se ruleaza si se aranjeaza peste picioare. ...
 Ciorba ruseasca fara carne Ciorba ruseasca fara carne
Morcovul, patrunjelul si ceapa se taie ca taiteii si se pun la fiert. Dupa ce a dat citeva clocote, se adauga fasolea taiata bucati si sfecla ca fideaua. Se lasa sa fiarba ½ ora, apoi se adauga varza si ardeii taiati ca fideaua, sare, rosiile ...
 Supa de pasare cu galuste Supa de pasare cu galuste
Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert in apa cu sare impreuna cu: morcovii, albitura, telina, ceapa, curatate, spalate si taiate in sferturi. In cazul folosirii unei pasari batrine, legumele se vor adauga ...
 Supa cu galuste de gris Supa cu galuste de gris
Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smintina groase. Se adauga sare. Dupa ce supa a fost strecurata intr-o cratita curata, ...
 SUPA SIMPLA CU CARTOFI RAZALITI SUPA SIMPLA CU CARTOFI RAZALITI
Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovul se trce prin razatoare la fel si cartofii.Intr-o oala se incinge 1 ls unt/untura....si se pune ceapa la prajit.Eventual daca se doreste-eu am pus-1lc zahar.Cind ceapa a prins putina culoare se adaoga ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu untura
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z