SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu taietei

 Supa asiatica LopFras Supa asiatica LopFras
Fierbeti pieptul de pui cu morcovul in apa cam 15 minute. Condimentati si adaugati sosul de soia si otetul balsamic. Adaugati bucatile de ananas si mai dati un clocot. In boluri puneti taiteii. Turnati supa. Se serveste fierbinte. ...
 Supa asiatica cu pui si creveti Supa asiatica cu pui si creveti
Se calesc in unt crevetii, se adauga morcovul taiat fideluta, se adauga aproximativ 700 ml apa. Cand incepe sa clocoteasca apa adaugati bucatile de piept de pui, condimentele si sosurile. Dupa 10 minute se adauga varza si ananasul. Se mai fierbe 5 ...
 Supa de pui cu galusti si taietei Supa de pui cu galusti si taietei
Se spala si se pun la fiert bucatile de pui. Cand incepe sa fiarba carnea se spumuieste oala si se adauga o lingurita de vegeta pentru gust. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate si se adauga legumele taiate in bucati mari: cartoful taiat cuburi, ...
 Ciorba de cocos Ciorba de cocos
Puiul taiat si spalat se pune la fiert,se lasa pana se fierbe cat de cat si se mai ia spuma de pe deasupra din cand in cand.Cand s-a fiert adaugam legumele taiate dupa preferinta si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert si legumele adaugam rosiile si ...
 Supa de pui chinezeasca Supa de pui chinezeasca
 Preparare: se calesc    bucatele de pui in ulei cu bastonasele de morcov pana se rumenesc putin.  Dupa aceea adaugam 2 boluri de apa, codimentam cu sare, ghimbir si pudra de ardei iute si lasam sa clocoteasca 10 minute. Adaugam ...
 Ciorbita de pui Ciorbita de pui
Puiul il transati ,se parleste putin la flacara de la aragaz pentru a indeparta tot puful si se spala bine. intr-o oala de vreo 8 litri se pune cam pe trei sferturi cu apa si se pun bucatile de pui acolo.cand face spuma luati cu lingura toata spuma. ...
 Supa de legume cu taietei Supa de legume cu taietei
Punem pe foc o oala de marime media si incingem in ea o lingura de ulei. Cand este incins uleiul punem morcovul, patrunjelul si pastranacul  dat pe razatoare si le lasam sa se caleasca cateva minute. Dupa aceea completam cu apa rece si punem ...
 Supa de curcan cu legume julien Supa de curcan cu legume julien
Se pune pulpa de curcan la fiert in apa cu sare,vegeta si un cub concentrat de legume si se fierbe 30minute. Morcovul si pastarnacul se taie fasii julien,cartoful se curata,la fel si ceapa. Se strecoara zeama de la supa,se scoate carnea si se adauga ...
 Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare
 Preparare :  spalam si taiem aripioarele de pui ( eu am aruncat varfurile) si le punem la fiert cu ceapa echalote taiata solzisori si lingura de ulei de masline, adaugam la inceput cam 1 litru de apa. Dupa ce a clocotit si am spumat ...
 Supa chinezeasca cu ciuperci de padure Supa chinezeasca cu ciuperci de padure
Am calit in uleiul de masline morcovul taiat bastonase, si apoi ciupercile lasate mai mari. Am adaugat 500 ml apa si am condimentat cu sare si piper, cuisoare si am lasat sa clocoteasca 15-20 minute pana au fiert aproape cat trebuie ciupercile ( ...
 Supa chinezeasca cu ciuperci Supa chinezeasca cu ciuperci
 Preparare: se pune uleiul la incins si se adauga apoi morcovul taiat bastonase si ciupercile taiate feliute. Dupa 2-3 minute adaugam condimentele si apa si lasam sa fiarba pret de 15 minute. Dupa 15 minute adaugam taieteii si ceapa verde taiata ...
 Supa cu taietei Supa cu taietei
Morcovul se taie pai, telina cubulete la fel si ardeiul. Se pune zeama la fiert(supa de pui se obtine prin ferberea carnii de pui), se adugatelina, morcovul si se lasa sa fiarba, cand e semi gata se pune ardeiul, la final se aduga taieteii se lasa sa ...
 Supa cu "baietei" Supa cu "baietei"
  aripioarele se parlesc pe foc se spala morcovul se curata, se spala si se taie feliute/rondele daca nu e foarte gros ceapa se curata si se spala, apoi se cresteaza putin la capete telina se curata si ea, apoi se spala si se taie in jumatate se ...
 Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou Supa din rasol de vitel cu zdrente de ou
Rasolul de vitel se spala si se da in fiert pana iese toata spuma, se arunca apa si se spala bine cu apa rece, apoi se pune la fiert in 3 litri de apa cu sare si se fierbe acoperit pana se inmoaie bine carnea (vreo ora jumatate). Legumele se curata, ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Speli rosiile, le tai in doua si le pui la fiert impreuna cu celelalte legume. Dupa ce s-au fiert si racit le pasezi sau le mixezi. Zeama obtinuta o pui din nou la fiert impreuna cu 1-2 lingurite de zahar (daca rosiile nu au fost foarte coapte) si ...
 Ciorba cu scaririca afumata Ciorba cu scaririca afumata
Cureti morcovul, il dai pe razatoarea mica si il calesti in ulei pana se inmoaie, adaugi busuiocul, scaricica si aproximativ 3 I de apa. Lasi sa fiarba 10-15 minute, nu mai mult, pentru ca scaricica este afumata si fierbe repede. Infierbanti laptele ...
 Supa traditionala din Banat Supa traditionala din Banat
Speli bine aripile si le pui la fiert odata cu legumele taiate mai mari.Ceapa o pui intreaga dar intepata adanc in multe locuri cu furculita.Dupa primul clocot schimbi apa.o arunci, pui alta si lasi sa fiarba bine de tot.La sfarsit, adaugi ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu taietei
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z