SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ardei gras

 Ciorba de fasole boabe Ciorba de fasole boabe
Se alege fasolea de impuritati, se spala in mai multe ape, si se pune la fiert ; se lasa sa clocoteasca 5 minute si se scurge de lichid. Se pune din nou la fiert cu apa calda. ...
 Supa cu carne de pui si taitei Supa cu carne de pui si taitei
Usoara si hranitoare, incalzind atat trupul cat si sufletul, supa de pui cu taitei de casa, ramane cu siguranta printre mancarurile preferate ale intreagii familii. ...
 Supa de conopida cu pui si smantana Supa de conopida cu pui si smantana
Supa de conopida cu pui si smantana, savuroasa si delicata, este recomandata si de faptul ca poate fi realizata intr- un timp scurt si mai ales de numarul scazut de calorii.Ce zici, te bagi? ...
 Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie
Sfecla rosie este dulceaga, frumos colorata si plina de fibre si vitamine; si asta nu -i tot, alaturi de morcov si lamaie, are un gust desavarsit! ...
Ciorba de varza
Ciorba de varza se gateste mult in Ardeal , se pare ca este o reteta preluata, dar care a prins bine la noi. Are de toate, legume , carne si poate inlocui cu succes felul II la masa. ...
 Bors moldovenesc acru Bors moldovenesc acru
Carnea se pune la fiert si se spumuieste de cate ori este nevoie. Se sareaza mai putin decat este necesar,potrivindu-se dupa gust in timpul fiertului. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Se fierbe ...
 Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita
Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta. Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa ...
 Supa crema de legume cu morcovi tineri Supa crema de legume cu morcovi tineri
Punem intr-o oala apa la fiert, cam 3 kg de apa, iar cand da in fiert punem toate legumele.  Le lasam sa fiarba bine bine....  Scoatem telina si cartofii din oala si ii lasam sa se raceasca. Apoi ii punem in blender si punem si putina supa ...
 Ciorba de pui cu taitei de casa Ciorba de pui cu taitei de casa
Galbenusurile le amestecam cu sare si faina,pana obtinem un aluat omogen,ce poate fi intins pe masa de lucru. Intindem o foaie cat mai subtire,presaram cu faina din abundenta si rulam.Cu un cutit bine ascutit taiem fasii,pentru a forma taiteii. In ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Zarzavatul tocat marunt se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si mixate.Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele. Se adauga si orezul spalat si oparit.Se potriveste gustul de ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se pun la fiert 1,5 l apa, apoi se adauga legumele spalate si tocate. Morcovul, pastarnacul si telina le dam pe razatoarea mare, restul le taiem cubulete. Adaugam si orezul spalat si sare. In timp ce fierb legumele ne ocupam de rosii. Le spalam si le ...
 Ciorba de pui cu turnatei Ciorba de pui cu turnatei
Carnea o punem la fiert si spumuim de cate ori este nevoie. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Fierberea trebuie sa fie inceata. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ...
 Supa rece cu rosii Supa rece cu rosii
Pregatim legumele: curatam rosiile si castravetii de coaja, tocam ardeiul, ceapa si usturoiul marunt. Punem intr-un blender legumele, adaugam uleiul de masline, sare...piper dupa gust, apoi mizam. Pastram supa intr-un bol la frigider. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
-Punem rosiile cu tot cu sos pe foc.Adaugam putina apa si lasam sa dea un clocot.  -Intre timp dam pe razatoarea mica morcovul,telina si patrunjelul.Taiem marunt ceapa,ardeiul si cartofii. -Punem toate legumele impreuna cu orezul la fiert cu apa ...
 Bors moldovenesc de vita Bors moldovenesc de vita
Carnea se curata de pielite,se taie bucati si se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se spumuieste de cate ori este necesar,apoi se adauga sarea. Cand carnea a fiert pe jumatate,se pun legumele curatate si taiate mic.Morcovul,telina,patrunjelul si ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Morcovul si radacina de patrunjel se taie rondele, telina fasii, ceapa tocata marunt, dovlecelul si ardeii se taie cubulete. se pun intr-o oala toate legumele la fiert cu 2 l apa si uleiul de masline. Rosiile se dau prin masina de rosii astfel ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Pestele se spala bine si se pune la fiert intreg, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se scurge de apa, se spala cu apa rece si se lasa la racit. Apoi se alege carnea cu mare grija de pe oase. Se mixeaza carnea de peste si ceapa cu blenderul ...
 Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase
Gaina am oparit-o mai intai si apoi am pus-o la fiert intr-o oala de circa 4 litri. Gaina pe care am avut-o eu era din comert asa ca fierbe mai repede. Inca de la inceput se pune ceapa taiata in doua, morocul taiat in bucati mari si pastarnacii ...
 Ciorba de aripioare de curcan Ciorba de aripioare de curcan
Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba  ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se spala zarzavaturile, se toaca marunt sau la blender si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga orezul. Cand orezul este fiert se adauga   rosiile blenduite (maruntite la blender)si dupa cateva clocote  zeama de varza. ...
1-1011-16
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ardei gras
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z