SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu bulion

Ciorba de fasole boabe cu costita afumata
Pentru un pranz in familie va recomand aceasta ciorba foarte consistenta, care pastreaza traditiile romanesti in fiecare casa. ...
Ciorba de varza
Ciorba de varza se gateste mult in Ardeal , se pare ca este o reteta preluata, dar care a prins bine la noi. Are de toate, legume , carne si poate inlocui cu succes felul II la masa. ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Pestele se spala bine si se pune la fiert intreg, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se scurge de apa, se spala cu apa rece si se lasa la racit. Apoi se alege carnea cu mare grija de pe oase. Se mixeaza carnea de peste si ceapa cu blenderul ...
 Ciorba de aripioare de curcan Ciorba de aripioare de curcan
Am taiat aripioarele in 3-4 bucatele,le-am spalat,le-am pus la foc si le-am lasat sa clocoteasca cam 30 minute dupa care am adaugat toate legumele mentionate mai sus...le-am lasat sa fiarba  ,in functie de carne.am adaugat bulionul si taiteii ...
 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Legumele se curata si se spala; morcovul se taie cubulete mici, la fel ceapa, rosiile si ardeiul, telina se da prin razatoare, iar cartoful cuburi un pic mai mari.Cand este aproape gata carnea se adauga ...
 FASOLE CU CIOLAN AFUMAT FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Am pus fasolea la fiert,am clocotit-o cam o  ora la foc potrivit dupa care am schimbat apa.am pus din nou la fiert,cand a inceput sa clocoteasca am adaugat carnea si legumele tocate si le-am lasat sa fiarba la foc potrivit aproximativ o ora. am ...
 Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti
Mai intai se curata zarzavatul; se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in 4 si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. ...
 Ciorba de porc cu oase garf afumate Ciorba de porc cu oase garf afumate
Am pus carnea la fiert,dupa  ce a fiert cat de cat am adaugat legumele tocate marunt.le-am lasat sa fiarba si am adaugat  borsul.borsul l-am fiert separat si l-am adaugat in ciorba.am adaugat bulionul,dupa cateva clocote am adaugat ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:). am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Apa+ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele le punem la foc. Curatam si tocam marunt spanacul. Cand morcovul e fiert adaugam spanacul, bulionul de rosi, sarea, uleiul, acreala si mararul tocat, lasam 5 minute sa fiarba dupa care turnam oul ...
 Ciorba acra cu galuste Ciorba acra cu galuste
Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta fierbe  apoi adaugam 2lg de pasta de rosii si acreala,sare ...
 Supa de fasole verde cu afumatura Supa de fasole verde cu afumatura
osul afumat se opareste cu apa clocotita, prima apa se arunca . se pun intr-o oala afumatura cu 3 l apa , cand clocoteste se pune morcovul , ceapa ,rosia , ardeii , usturoiul taiate ,dupa dorinta . se lasa sa fiarba 30 min , se adauga si fasolea ...
 Ciorba de perisoare de vita cu tarhon Ciorba de perisoare de vita cu tarhon
  legumele se curata si se spala . orezul se spala . ceapa ,rosia si ardeiul se taie cubulete , morcovul si albitura se razuiesc prin razatoarea cu ochiuri mari . se calesc in putin ulei si se pun e cam 3 l apa . cand clocoteste apa se pun ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
capetele si cozile de peste se spala si se pun la fiert in apa cu sare   15 min ,dupa care se strecoara zeama.in strecuratoare se curata carnea de peste sa nu ramaie nici un os. legumele se curata si se spala . morcovul si albitura se ...
 supa de gulii cu cartofi supa de gulii cu cartofi
curatati si spalati legumele . ceapa taiata marunt se prajeste  in ulei impreuna cu morcovul taiat cuburi mai marisoare [ eu am folosit cutitul ondulat]. se presara faina , se amesteca si se toarna 3 l apa . se adauga gulia si cartofii taiati ...
 Ciorba de rata Ciorba de rata
Carnea se spala, se taie bucati potrivite si se da intr-un clocot. Se arunca apa cu spuma, se spala carnea apoi sepune la fiert in 3 l apa. Cand este aproape fiarta se adauga legumele (curatate, spalate, taiate cubulete). Se pune sare dupa gust. Se ...
 Ciorba de cocos Ciorba de cocos
Puiul taiat si spalat se pune la fiert,se lasa pana se fierbe cat de cat si se mai ia spuma de pe deasupra din cand in cand.Cand s-a fiert adaugam legumele taiate dupa preferinta si lasam sa fiarba.Dupa ce au fiert si legumele adaugam rosiile si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se da morcovul si ceapa  pe razatoarea mare,se calesc in putin ulei si apoi se adauga apa si se pune la fiert.Intre timp facem perisoarele:amestecam carnea cu orezul,oul si delikatul si formam perisoarele.Cand ciorba adat intr-un clocat reducem ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Se pune intr-o oala mare apa si 2 cani bors acru la fiert. Zarzavatul ptr bors se taie(ceapa, verdeata numai jumatate din ea, restul e ptr la sfarsit), se da prin razatoarea mare(radacinoasele) si se pune separat intr-o oala mai mica cu putin ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu bulion
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z