SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu fasole verde

Supa Julienne
Este o supa care se pregateste cu legume de sezon. Legumele spalate, curatate si taiate marunt, se fierb in putina pa cu margarina. ...
 Ciorba din aripioare de pui cu legume Ciorba din aripioare de pui cu legume
Am pus aripioarele(taiate jumatati) la fiert,am luat spuma.Separat am calit radacinoasele si ceapa tocate in putin ulei apoi le-am adaugat in oala cu carne.Cand s-au inmuiat am pus pe rand,fasolea verde,mazarea,ardeiul si rosiile taiate cubulete.Cand ...
 Ciorba de rata Ciorba de rata
Carnea se portioneaza, se pune la fiert si se spumeaza. Radacinoasele si fasolea verde(eu am avut in congelator) se taie marunt, sau se maruntesc la robot, si se adauga in oala, dupa 5 minute se pun restul legumelor tocate, prazul taiat ...
 Supa de fasole verde cu afumatura Supa de fasole verde cu afumatura
osul afumat se opareste cu apa clocotita, prima apa se arunca . se pun intr-o oala afumatura cu 3 l apa , cand clocoteste se pune morcovul , ceapa ,rosia , ardeii , usturoiul taiate ,dupa dorinta . se lasa sa fiarba 30 min , se adauga si fasolea ...
 Ciorba cu aripi de pui Ciorba cu aripi de pui
Se curata si se toaca marunt toate legumele si se distuie in putin ulei cu apa si sare,vegeta,10min.Se adauga aripile de pui,se completeaza cu apa si se fierbe 40min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust,se presara patrunjel si leusteanul tocat,se ...
 Supa crema cu pui, fidea si crutoane Supa crema cu pui, fidea si crutoane
Toate legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Fasolea verde si broccoli le aveam in congelator, puse de mine :) Se pun toate la fiert in 3 l de apa cu sare (broccoli mai la final). Pieptul de pui se taie cubulete, se da intr-un ...
 Ciorba taraneasca de pui Ciorba taraneasca de pui
Carnita se spala si se pune la fiert in apa rece la foc mic. Spre jumatatea fierberii punem legumele tocate  si orezul spalat si lasam sa fiarba pana cand sunt gata. Se pune borsul dat intr-un clocot in prealabil si pasta de tomate. Se ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Se pune carnita taiata cubulete la fiert in apa rece. Spre jumatatea fierberii se adauga ceapa tocata marunt, morcovul , pastarnacul si telina rase si fasolea verde. Se lasa sa fiarba toate la foc mic. Cand sunt bine fierte se se adauga mazarea cu ...
 Ciorba cu moare (zeama de varza) Ciorba cu moare (zeama de varza)
se curata radacinoasele si  se taie cubulete, la fel si ardeiul rosu, apoi se calesc in putin ulei de masline 3-4 minute Intr-o oala se pun 4 litri de apa si ceapa cu delicatul sa fiarba,dupa care se adauga radacinoasele calite .Se lasa sa dea ...
 Ciorba de ciocanele afumate Ciorba de ciocanele afumate
Ciocanelele se spala bine si se pun la fiert in apa rece. La jumatatea fierberii se adauga toate legumele taiate cubulete si se lasa sa fiarba impreuna. Spre sfarsit se adauga zeama de varza data in clocot in prealabil, cuburile concentrate si sucul ...
 Ciorba de cartofi si fasole verde Ciorba de cartofi si fasole verde
  Intr-o oala se pune la incins uleiul impreuna cu 3 linguri cu apa. Ceapa taiata marunt se pune in uleiul cu apa. Cand incepe a se inmuia ceapa se adauga ardeiul taiat cubulete, fasolea verde, cartofii taiati cubulete si morcovul taiat ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
legumele(fara rosii) se curata,se spala,se taie in cubulete si se pun la fiert in 2,5 l apa.orezul se pune la inmuiat in apa calduta apoi se amesteca cu carnea,oul,mararul tocat fin,sare si piper dupa gust.cand legumele sunt aproape fierte,se ...
 Ciorba de peste la ceaun Ciorba de peste la ceaun
Se curata legumele si se toaca (morcovii in fasii subtiri si lunguiete). Se pun la calit in ceaun cu untura, se adauga boiaua si se pune apa peste ,apoi se lasa la fiert.Se adauga orezul si mai tarziu cartoful si frunzele de leustean.   Cand ...
 Supica de fasole verde Supica de fasole verde
Fasolea se curata si se rupe, se spala jub jet de apa. Legumele , morcovul, ardeii, ceapa se curata, se spala, morcovul se rade, ceapa se toaca la fel si ardeii capia, cartofii se taie cubulete. Ceapa cu morcovul si ardeii se pun in oala in cateva ...
 Supa de vara cu legume Supa de vara cu legume
Preparare : se spala si de toaca marunt legumele; telina si pastranacul l-am facut pe razatoare iar conopida am portionat-o buchetele mici. Intr-un vas mai mare ( oala de fonta am folosit-o eu ) .Se pun la calit in lingura de ulei de masline  ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Cu o seara inainte de a pregatii ciorbita punem carnea la macerat in lapte si dam la frigider pana a 2-a zi. Taiem carnea cubulete mici si o punem la fiert cu putina sare. Dupa ce fierbe si se formeaza spuma, aruncam prima apa , spalam carnea si o ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Preparare :  se taie cubulete medii bucatile de carne, eu am pus porc de data aceasta. Prefer sa pun si carne pentru ca da un plus de gust  si  asta este varianta in care conving familia sa manance aceasta ciorba . Eu fierb carnea si ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Se pregatesc legumele : ceapa se toaca marunt, morcovii, pastarnacul si telina se rad pe razatoarea mare. Se pun la calit in putin ulei impreuna cu orezul spalat si scurs bine de apa, apoi se adauga apa cam 2 l si se lasa sa fiarba la foc mic. ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Puiul se taie bucati Bucatile de pui se spala si se pun la fiert in 2 litri de apa. Se spumeaza de cate ori e nevoie. Morcovul ras si ceapa taiata marunt le punem langa pui. Cand incep sa se inmoaie punem ardeiul gras taiat ...
 Bors de loboda cu perisoare Bors de loboda cu perisoare
Pui la fiert legumele in apa rece. Carnea o amesteci cu ceapa verde si patrunjelul tocate fin,cu orezul,oul,sare si piper si formezi perisoare. Cand legumele sunt pe jumatate fierte,adaugi perisoarele,loboda tocata marunt si lasi sa fiarba la foc ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu fasole verde
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z