SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de castraveti si varza Ciorba de castraveti si varza
Pui 2-3 I de apa la fiert, cureti castravetii de coaja si de seminte daca sunt mari, apoi ii tai cubulete. Toci marunt ceapa, iar morcovul il tai cubulete sau il treci prin razatoare. Cand apa clocoteste, pui ceapa, morcovul, varza taiata fideluta, ...
 Ciorba de fasole pastai Ciorba de fasole pastai
Tai morcovii si ardeii cubulete, toci ceapa si apoi le calesti in ulei cu putina boia.Torni apa si le lasi sa fiarba, apoi adaugi fasolea taiata, cimbrul, sarea si putin Delikat. Cand  e gata adaugi patrunjelul tocat, tragi oala de pe foc si ...
 Ciorba din mai multe feluri de peste Ciorba din mai multe feluri de peste
Pui 2L de apa la fiert si pana da in clocot cureti, speli si dai prin razatoarea cu ochiuri mari morcovul, patrunjelul si telina, apoi le pui in oala. Tai marunt ceapa, cureti cartofii, ii tai cubulete si le adaugi in ciorba.Numai dupa ce toate ...
 Supa de peste Supa de peste
Speli si cureti radacinoasele si le pui la fiert in apa cu un praf de sare. Cand sunt aproape fierte pui si pestele foarte bine curatat si lasi sa fiarba impreuna.Dupa ce sunt toate fierte, scoti pestele si legumele si strecori supa de doua ori.0 pui ...
 Ciorba de legume cu galuste de faina Ciorba de legume cu galuste de faina
Cureti toate legumele, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare, dar opresti 1 ceapa pentru galuste.In timp ce fierb legumele, calesti ceapa si o amesteci cu faina, 5 linguri apa si un praf de sare. Amesteci pana omogenizezi compozitia, apoi ...
 Supa de ceapa cu crutoane Supa de ceapa cu crutoane
 Cureti si toci marunt ceapa pe care o pui sa se inabuse in ulei. Dupa ce a devenit aurie, pui faina, amesteci si sting cu 2,5 litri de apa rece. Potrivesti de sare si lasi sa fiarba 10 minute. O servesti cu smantana, crutoane si ...
 Supa de curcan cu galuste Supa de curcan cu galuste
Tai spatele de curcan in bucati , le cureti si le speli bine, le pui la fiert in apa cu sare si spumuiesti din cand in cand.Cureti morcovul, radacina de patrunjel si telina, le speli, le adaugi in supa dupa 30 de minute de cand a dat in clocot si ...
 Supa banateana de gaina Supa banateana de gaina
Pui la fiert gaina in 3,5 l apa rece cu sare si indepartezi spuma. Cand carnea este pe jumatate fiarta, pui legumele curatate si spalate si 7-8 boabe de piper.Dupa fierbere, scoti separat carnea si legumele, strecori supa si le pui dn nou la ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Speli rosiile, le tai in doua si le pui la fiert impreuna cu celelalte legume. Dupa ce s-au fiert si racit le pasezi sau le mixezi. Zeama obtinuta o pui din nou la fiert impreuna cu 1-2 lingurite de zahar (daca rosiile nu au fost foarte coapte) si ...
 Supa cu omleta Supa cu omleta
Curatati legumele, spalati-le si taiati-le in bucati, apoi puneti-le la fiert in 3 I apa. Adaugati legumele uscate si 1 lingurita sare. Lasati sa fiarba la foc mic 30 de minute. Intr-o tigaie mare prajiti, in ulei, ouale batute, apoi maruntiti omleta ...
 Supa de conopida Supa de conopida
Desfaceti conopida in buchetele si curatati celelalte legume, apoi spalati-le si taiati-le in cubulete. Caliti toate acestea in ulei la foc iute, apoi dupa 5-6 minute adaugati 4 l apa. Lasati sa fiarba la foc mic circa 30 de minute. La final, ...
 Supa de mazare Supa de mazare
Fierbeti in 2 l apa mazarea, salata, ceapa si celelalte legume proaspete sau uscate). Luati vasul de pe foc si lasati-l putin la racit, apoi pasati supa prin sita metalica. Condimentati supa -crema obtinuta si serviti-o calda cu crutoane si cu 1 ...
 Supa de visine Supa de visine
Fierbeti visinele impreuna cu un praf de sare, apoi strecurati-le si pasati-le. Caliti in unt ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare. Dupa 5 minute, adaugati faina si dupa 2-3 minute stingeti cu 100 ml zeama de visine. ...
 Supa de legume cu tortellini Supa de legume cu tortellini
Se curata prazul, morcovul, telina si se taie rondele subtiri. Se curata de coaja gulia, se taie feliute. Se incinge uleiul, se caleste ceapa, se adauga morcovul, telina, gulia, se amesteca si se inabusa 2 minute. Se toarna 1 litru si mai bine de ...
 Ciorba de dovlecei si aripioare Ciorba de dovlecei si aripioare
Cureti morcovul, ceapa, telina si ardeiul gras. Apoi dai morcovul pe razatoarea cu ochiuri mici, iar celelalte legume le tai cubulete si le pui pe toate sa se caleasca in oala in care gatesti ciorba. Cand s-au aurit torni apa si lasi sa fiarba. Speli ...
 Supa crema de legume cu lapte Supa crema de legume cu lapte
Cureti morcovul, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, dovlecelul si cartofii de coaja si le speli. Decojesti si rosiile, iar fasolea o cureti de codite si le pui pe toate la fiert cu apa. Cand au fiert, le scoti din oala si le treci printr-o ...
 Supa gulas Supa gulas
Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un amestec de maghiran, boia, chimen, sare si piper si se lasa deoparte.In ulei se calesc cepele tocate mai mare,ardeii taiati cubulete si usturoiul zdrobit.Dupa ce s-au calit se adauga si ...
 Supa de morcovi Supa de morcovi
Se curata morcovii si se taie felii foarte subtiri. Portocalele se curata de coaja, se desfac in felii si se curata de pielita, care se stoarce de zeama (pulpa se pastreaza). Se incinge uleiul, se calesc morcovii, se sareaza, se pune anasonul stelat, ...
 Ciorba de gaina Ciorba de gaina
Se spala gaina si se pune la fiert in apa rece. Se indeparteaza spuma de fiecare data cand se formeaza si se fierbe incet. Intre timp, se curata zarzavaturile, se taie bucati si se pun in supa impreuna cu ceapa intreaga, dar curatata. Se ia spuma din ...
 Ciorba cu afumaturi Ciorba cu afumaturi
Se spala ciolanul si se pune la fiert in apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Slanina taiata cubulete se pune intr-un ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
maghiran (9) carne de pasare (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) coaja de lamaie (1) spaghetti (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 41
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z