SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu morcov

 Ciorba de fasole boabe Ciorba de fasole boabe
Se alege fasolea de impuritati, se spala in mai multe ape, si se pune la fiert ; se lasa sa clocoteasca 5 minute si se scurge de lichid. Se pune din nou la fiert cu apa calda. ...
 Supa cu carne de pui si taitei Supa cu carne de pui si taitei
Usoara si hranitoare, incalzind atat trupul cat si sufletul, supa de pui cu taitei de casa, ramane cu siguranta printre mancarurile preferate ale intreagii familii. ...
 Supa de conopida cu pui si smantana Supa de conopida cu pui si smantana
Supa de conopida cu pui si smantana, savuroasa si delicata, este recomandata si de faptul ca poate fi realizata intr- un timp scurt si mai ales de numarul scazut de calorii.Ce zici, te bagi? ...
 Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie
Sfecla rosie este dulceaga, frumos colorata si plina de fibre si vitamine; si asta nu -i tot, alaturi de morcov si lamaie, are un gust desavarsit! ...
Supa de gaina
Supa buna se face din gaina si nu din pui, deoarece gaina este mai grasa si da un gust aparte supei. Iata o reteta care cred ca este o reteta de baza in bucataria romaneasca, nu exista gospodina care sa nu o fi incercat sau sa fi auzit de supa de gaina, galbena si limpede. ...
Ciorba de pui cu smantana
Da, din pui se poate face si ciorba si inca una foarte buna, ramane doar sa o incercati si sa o comparati cu celelalte. Va asigur ca veti fi de-a dreptul multumiti. ...
Supa de pui cu rosii
Racoroasa si nutritiva , aceasta supa este recomandata pentru zilele insorite de vara deoarece se poate consuma atat calda cat si rece. ...
Ciorba de cartofi
Satioasa aceasta ciorbita , mai ales pentru cei care indragesc cartofii. Se prepara destul de repede si poate fi facuta in orice sezon, bineinteles ca este mult mai gustoasa cu cartofi noi , acestia sunt mai dulci si fierb mai repede. ...
Ciorba de fasole boabe cu costita afumata
Pentru un pranz in familie va recomand aceasta ciorba foarte consistenta, care pastreaza traditiile romanesti in fiecare casa. ...
Ciorba de varza
Ciorba de varza se gateste mult in Ardeal , se pare ca este o reteta preluata, dar care a prins bine la noi. Are de toate, legume , carne si poate inlocui cu succes felul II la masa. ...
Ciorba de vacuta
Bogata in legume, aceasta ciorba place tuturor pentru ca este lipsita de grasimi si este plina de savoare. Poate fi servita la un pranz in familia sau atunci cand aveti musafiri. ...
Supa de cartofi
In general supele de legume cuprind inafara de zarzavatul obisnuit pe care trebuie sa-l contina orice supa , o leguma care da denumirea supei. Asa cum v-ati dat seama deja la aceasta reteta ingerndientul principal este cartoful. ...
 Bors moldovenesc acru Bors moldovenesc acru
Carnea se pune la fiert si se spumuieste de cate ori este nevoie. Se sareaza mai putin decat este necesar,potrivindu-se dupa gust in timpul fiertului. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Se fierbe ...
Ciorba taraneasca
Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora. Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin. Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare. Se pune apa la fiert si in momentul ...
 Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta. Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta. Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine. ...
 Ciorba de pui cu taitei de casa Ciorba de pui cu taitei de casa
Galbenusurile le amestecam cu sare si faina,pana obtinem un aluat omogen,ce poate fi intins pe masa de lucru. Intindem o foaie cat mai subtire,presaram cu faina din abundenta si rulam.Cu un cutit bine ascutit taiem fasii,pentru a forma taiteii. In ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Se pun la fiert : cartoful, lintele, costita, carnatul, ceapa si morcovul. Se adauga sarea si piperul. Cand s-au fiert , se prajeste intr-o tigaie un pic de boia , se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga un pic de zeama de la linte. ...
 Supa de pastai Supa de pastai
Se toaca ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi pastaii, apa si delikat. Se lasa sa fiarba pana cand pastaii sunt aproape gata. Se adauga smantana, otetul, leusteanul tocat si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
1-1011-2021-3031-31
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu morcov
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z