SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu nuca

 Supa crema de cartofi Supa crema de cartofi
Incalzeste in prealabil cuptorul. Introdu cartofii cu coaja in cuptor pana se inmoaie, aproximativ 1 1/2 ora. Se curata cartofii de coaja si se fac piure, adaugand pe rand putina supa de legume. Se pune piureul intr-o cratita si se pune la fiert ...
 Supa crema de broccoli II Supa crema de broccoli II
Broccoli se desface in bucatele si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa 15-20 minute pana se inmuaie. Se scurge. Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata marunt, cand devine translucida se adauga buchetelele de broccoli, se amesteca 2 minute. Se ...
 Tarator Tarator
1.Se rade castravetele pe razatoarea mare.2.Se pune intr-un vas iaurtul, apa si se amesteca bine.3.Se amesteca iaurtul cu castravetele, usturoiul tocat, zeama de lamaie, uleiul de masline, sare, piper, marar tocat, menta si miezul de nuca.4.Se da la ...
 Bors de sfecla rosie preparat la rece Bors de sfecla rosie preparat la rece
Sfecla se curata si se taie cubulete, usturoiul se curata si se taie in patru, drojdia de bere se faramiteaza intre degete, mararul si patrunjelul se toaca marunt . Intr-un borcan de sticla ( 3 l ) se pun ingredientele enumerate mai sus, adaugand ...
 Supa crema de ciuperci cu perisoare Supa crema de ciuperci cu perisoare
Perisoarele din aceasta supa sunt facute din carne de pui sau curcan, morcov, ou si gris. O combinatie care mi s-a parut interesanta si ca se potriveste acestei supe.Curatati radacinoasele, cartofii si cepele, spalati bine ciupercile si taiati-le ...
 Supa crema Exotic International Supa crema Exotic International
Se pune la fiert carnea de pui in 2 litri de apa rece cu putina sare si concentratul de pui. Se adauga zarzavaturile: morcovul, patrunjelul, ceapa, telina si cartofii. Dupa ce s-au fiert (aprox.20-25 minute) se scot zarzavaturile si carnea.Se taie ...
 Supa cu galuste de orez Supa cu galuste de orez
Se alege si se spala orezul.Se pune la fiert cu laptele si o bucatica de unt proaspat.Se fierbe mai mult ca orezul cu laptele obisnuit.Se sareaza.Se ia de pe foc si se adauga oul.Cand s-a racit,se ia cu lingurita din pasta si se fac mici cocolosi ...
 Supa crema de morcovi (supa portocalie) Supa crema de morcovi (supa portocalie)
Curatati si spalati toate legumele, taiati-le bucati mari si puneti-le la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece cu putina sare.Dupa 25 de minute, adaugati bulionul, lasati sa mai fiarba 5 minute si luati vasul de pe foc.Adaugati untul, laptele ...
 Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie) Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)
Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati ardeii si rosiile si curatati-le de cotoare si ardeii de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina ...
 Supa crema de broccoli si spanac (supa verde) Supa crema de broccoli si spanac (supa verde)
Spalati broccoli si spanacul. Curatati cartoful, ceapa, pastarnacul si telina, spalati-le si taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece toate legumele, broccoli si spanacul (pastrati cateva frunzulite pentru decor), adaugati o ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu nuca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z