SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Bors de cartofi cu sfecla rosie Bors de cartofi cu sfecla rosie
Se curata cartofii si se taie cubusoare potrivite iar radacinoasele se curata si se dau prin razatoarea mare ; gogosarul si ceapa se taie maruntel. Se pun toate la fiert intr-o oala in 1, 5 l apa. Se curata si sfecla si se ...
 Ciorba cu perisoare din piept de pui Ciorba cu perisoare din piept de pui
Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei, apoi se pune apa, orezul si delikatul. Cand incepe sa fiarba se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin delikat. Cand ciorba este fiarta se adauga bors magic dupa ...
 Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat Ciorba de fasole tarcata cu ciolan afumat
Se pune fasolea in apa de seara pana dimineata (va fierbe mai repede) A doua zi se arunca apa de pe fasole si se spala bine. Se pune la fier ciolanul sa dea cateva clocote pentru a fi mai sigur ca  fierbe bine. Se pune fasolea ,zarzavaturile ...
 Ciorbita de pui,cu porumb si usturoi Ciorbita de pui,cu porumb si usturoi
Se spala pieptul de pui, se taie fasii sau bucatele, si se pun la fiert in apa. Cand pieptul de pui este aproape fiert se adauga amestecul mexican  decongelat, se lasa sa fiarba. Cand este aproape gata,  se amesteca faina cu smantana si ...
 Bors de peste Bors de peste
Se toaca ceapa marunt, morcovul se da prin razatoarea mare, telina la fel, ardeiul se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul e fiert pe jumatate. Se pune apoi orezul si sucul de ...
 Supa crema de bostan Supa crema de bostan
 Se taie bostanul în cuburi mici, se caleste în uleiul încins timp de 2-3 minute, apoi se adauga la calit si restul legumelor taiate cuburi si usturoiul la fel pentru înca 5 minute. Apoi se toarna apa deasupra si ...
 SUPA VAMPIRULUI SUPA VAMPIRULUI
Fierbem timp de 10 minute rosiile, pasta de tomate, ceapa, morcovul, dovlecelul, pastarnacul si condimentam cu sare, piper. Se toarna uleiul dupa primele 2 minute de fiert. Tot atunci adaugam si zaharul. Luam de pe foc si lasam sa raceasca. Cu ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Se spala bine carnea si se taie in bucati.Se pune la fiert intr-o oala mare.Dupa ce a dat in cateva clocote se arunca apa,se spala carnea si se pune din nou la fiert.Cand este pe jumatate fiarta carnea se adauga ceapa,ardeiul ...
 Supa de galuste cu carne de pui Supa de galuste cu carne de pui
Se pune puiul la fiert, se adauga legumele tocate si se lasa sa fiarba. Se freaca uleiul cu ouale si apoi se adauga grisul putin cite putin (in ploaie) amestecind mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smantane ...
 Supa de ciuperci cu smantana Supa de ciuperci cu smantana
Ceapa, morcovii si radacinile de patrunjel se curata si se spala, apoi ceapa se taie marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare. Se pun la calit in uleiul incins pana se inmoaie, apoi se adauga aprox. 3 litri de apa si se lasa sa dea in clocot. ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
Fasolea se spala bine si se pune la fiert cu apa rece (cam....4L) Dupa ce da in clocot se scurge si se pune alta apa, fierbinte. Cand e fiarta aproape de tot, (se mai completeaza cu apa fierbinte) se scoate cu un polonic o parte din ea si se face o ...
 Ciorba din aripi curcan Ciorba din aripi curcan
Aripile de curcan se transeaza, se curata si se pun la oparit. Dupa ce le-am oparit, le scoatem si le spalam cu apa calda. Legumele se pregatesc astfel: morcovii dati pe razatoare, ceapa taiata cubulete, ardeiul taiat cubulete. Se pune o cana cu apa ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Se curata si se spala legumele,apoi se taie in bucati  potrivite.Se pune uleiul intr-o oala iar cand sa incins se adauga legumele si se lasa sa se caleasca la foc mic,acoperite cu capac ,amestecand din cand in cand,pana incep sa se ...
 Ciorba de usturoi cu pui "nefugit" Ciorba de usturoi cu pui "nefugit"
Se curata zarzavaturile se taie in bucatele ,cartofii se curata si se taie cubulete(cartofii se pun doar la final) Jumatate de pui se portioneaza, se spala  bine si se pune la fiert in apa cu sare. Am avut un pui mare  tare si  ...
 Ciorbita de cartofi Ciorbita de cartofi
Intr-o oala de 4-5 litri se pune apa la fiert. intre timp zarzavaturile curatate si tocate cu cutitul (mai putin cartofii care se taie in cuburi maricele)dar nu prea marunt si se pun in oala cu apa care clocoteste se adauga si uleiul si se pune si ...
 Supa de pui cu taitei de casa Supa de pui cu taitei de casa
Pulpele le-am spalat bine si le-am portionat.Am curatat legumele,le-am spalat si le-am taiat bucati mari(ceapa intreaga,taiata in 4 dar nu de tot). In Kukta mea de 8l le-am pus pe toate, am adaugat apa(aproape plina fara 3 degete) ,concentratul, ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si ...
 Ciorba cu ciupercute Ciorba cu ciupercute
Carnea se pune la fiert. Se toaca legumele si se calesc in ulei de masline.Se adauga si ciupercile spalate si taiate.Peste legume se adauga supa in care a fiert carnea ce a fost strecurata in prealabil.Lasam sa fiarba adaugand si sare si ...
 Ciorba de varza cu costita afumata Ciorba de varza cu costita afumata
Se pune la fiert intr-o oala costita afumata .Intre timp se curata ceapa,se taie varza fideluta.cand costita este pe jumatate fiarta se adauga ceapa in oala si varza si se lasa sa fiarba.Se face un rantas astfel:se pune intr o craticioara ulei se ...
 Supa de pui cu orez Supa de pui cu orez
Pieptul de pui se taie bucati si se fierbe in 2 l apa cu delicat,luand spuma care se formeaza.Morcovul se curata si se taie dupa preferinta.Ardeiul se toaca cubulete.Ceapa mare se toaca marunt,iar cea mica se lasa intreaga.Cand pieptul de pui a fiert ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
carne de pasare (9) maghiran (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 34
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z