SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac

 Supa cu carne de pui si taitei Supa cu carne de pui si taitei
Usoara si hranitoare, incalzind atat trupul cat si sufletul, supa de pui cu taitei de casa, ramane cu siguranta printre mancarurile preferate ale intreagii familii. ...
 Supa de conopida cu pui si smantana Supa de conopida cu pui si smantana
Supa de conopida cu pui si smantana, savuroasa si delicata, este recomandata si de faptul ca poate fi realizata intr- un timp scurt si mai ales de numarul scazut de calorii.Ce zici, te bagi? ...
Ciorba de pui cu smantana
Da, din pui se poate face si ciorba si inca una foarte buna, ramane doar sa o incercati si sa o comparati cu celelalte. Va asigur ca veti fi de-a dreptul multumiti. ...
Ciorba de cartofi
Satioasa aceasta ciorbita , mai ales pentru cei care indragesc cartofii. Se prepara destul de repede si poate fi facuta in orice sezon, bineinteles ca este mult mai gustoasa cu cartofi noi , acestia sunt mai dulci si fierb mai repede. ...
Ciorba de fasole boabe cu costita afumata
Pentru un pranz in familie va recomand aceasta ciorba foarte consistenta, care pastreaza traditiile romanesti in fiecare casa. ...
Ciorba de vacuta
Bogata in legume, aceasta ciorba place tuturor pentru ca este lipsita de grasimi si este plina de savoare. Poate fi servita la un pranz in familia sau atunci cand aveti musafiri. ...
Ciorba de cartofi noi
Curata ceapa si radacinoasele, apoi cartofii.Ai grija coaja cartofilor noi se rade, nu se curata, pentru si-ar pierde tot farmecul.Taie totul cubulete si rondele, nu foarte mici. Se pun cartofii la fiert in apa cu sare, apoi se adauga radacinoasele. ...
Supa cu perisoare din Ficat
Se pun la fiert oasele in 1.5L apa si s eindeparteaza spuma. Se scot oasele fierte. legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. ...
Ciorba de zarzavat cu zeama de varza
Se curata zarzavatul, se spala si se pune intr-o oala cu apa la fiert (fara cartofi). Se pastreaza un morcov, care se taie felii subtiri. ...
Supa crema englezeasca
Zarzavatul curatat, spalat si taiat rondele se soteaza in 30 g unt. Se drege supa de mazare luata de pe foc cu smanatana si galbenusurile batute. ...
Ciorba taraneasca
Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora. Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin. Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se ...
 Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita
Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta. Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare. Se pune apa la fiert si in momentul ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
Supa limpede de pui cu galuste
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare. Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine. Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea. Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute. Adaugam ...
 Ciorbica de cocosel cu taitei Ciorbica de cocosel cu taitei
Punem in cca 3 l de apa cocoselul la fiert. Lasam sa fiarba cam 1 ora. Intre timp am facut taiteii. ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine. Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se pun la fiert 1,5 l apa, apoi se adauga legumele spalate si tocate. Morcovul, pastarnacul si telina le dam pe razatoarea mare, restul le taiem cubulete. Adaugam si orezul spalat si sare. In timp ce fierb legumele ne ocupam de rosii. Le spalam si le ...
1-1011-19
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu pastarnac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z