Ciorba de pui cu smantana
Da, din pui se poate face si ciorba si inca una foarte buna, ramane doar sa o incercati si sa o comparati cu celelalte. Va asigur ca veti fi de-a dreptul multumiti. ...
Supa de salata
Daca este primavara profitati de acest sezon , cumparati salata si faceti aceasta supa minunata , pe care o puteti servi mai ales rece. Este acrisoara si hranitoare deoarece contine doar ingrendiente sanatoase. ...
Supa de linte
-se spala lintea -apa se pune la fiert, cand clocoteste se adauga sarea, uleiul si lintea - se fierbe in jur de 20 min -dupa 20 de minute de fiert se adauga ceapa taiata, usturoiul si condimentele. -se fierbe pana se inmoaie lintea. ...
Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat ...
Ciorba de salata verde
-Am spalat salata verde si am taiat-o bucatele mici, apoi am pus-o la fiert. -Intre timp am batut ouale si am facut o omleta pe care am taiat-o bucatele deasemenea. -Sunculita taiata feliute se prajeste in ulei incins apoi se lasa deoparte. ...
Supa de castraveti
Castravetele se decojeste si se rade, ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste cu sare. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se adauga iaurt, suc de lamaie, smantana si menta. Supa rezultata se condimenteaza cu sare si piper, dupa ...
Supa de dovlecel cu smantana
Se toaca ceapa si ardeiul si se calesc putin. Se adauga dovleceii dati prin razatoare, apoi apa. Se lasa la fiert pana cand dovlecelul este proape gata. Se condimenteaza. Faina se amesteca bine cu smantana si se adauga putina zeama fierbinte, apoi se ...
Supa rece cu rosii
Pregatim legumele: curatam rosiile si castravetii de coaja, tocam ardeiul, ceapa si usturoiul marunt. Punem intr-un blender legumele, adaugam uleiul de masline, sare...piper dupa gust, apoi mizam. Pastram supa intr-un bol la frigider. ...
Ciorba aita
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga ...
Ciorba radauteana
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cate ori este nevoie.Se adauga legumele curatate,intregi. Dupa ce au fiert,se strecoara supa.Pieptul de pui se taie fasii,iar legumele se paseaza. Se pune supa din nou la fiert,dupa care se suspenda carnea si ...
Supa alba cu carnati si ciuperci (bialy zurek)
Pasul 1: Ouale se pun la fiert intr-o cratita. In alta cratita se pun ciupercile spalate, 2 catei de usturoi curatati si o ceapa curatata si taiata in 4, impreuna cu 3 pahare de apa. Cand incep sa clocoteasca, se adauga si cei doi carnati pe care ...
Ciorba de burta dobrogeana
Rasolul de vaca se fierbe la oala cu presiune 30 min de cand incepe sa fluiere. Burta se taie julien si se pune la fiert in apa cat s-o acopere si inca 2 degete, cu legumele intregi, foaia de dafin, piperul si cativa catei de usturoi taiati in doua. ...
Supa cu perisoare de pui
Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert. Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul ...
Supa crema de broccoli si branza
Se pune broccoli la fiert cu apa (cat sa acopere un pic) si un pic de sare, timp de 15 minute. Se scoate broccoli si se opreste apa. Intr-o cratita se topeste untul si se calesc putin ceapa, telina si usturoiul. Se adauga apoi ...
Ciorba de burta
Se spala burta si osul. Se pune burta la fiert. Dupa ce da un clocot se arunca apa si se pune iar la fert, de data aceasta impreuna cu osul. Dupa ce da in 2-3 clocote se arunca si aceasta apa. Apoi, burta si osul se pun la fiert impreuna cu ...
Ciorba de legume/zarzavat cu perisoare din carne de vita
Ceapa, usturoiul, morcovii tocati,varza alba, cea rosie,varza de brussel, tulpina de telina tocata , ardeiul,se pun toate in oala in putin ulei de masline amestecandu-se si se lasa la dustuit pana cand legumele incep sa-si lase miros. Se adauga apa, ...
Supa de linte rosie
Ceapa se toaca marunt, catelul de usturoi se zdrobeste, se aseaza in oala si se dustuiesc scurt in putin ulei de masline pana isi lasa putin miros. Se adauga lintearosie care inainte a fost lasata minim 30 minute in apa calda ...eu o las cam 1 ora, ...
Ciorba de burta
Burta se spala , iar rasolul se pune in apa rece. Se pune la fiert apa, iar cand a dat in clocot se opareste burta si carnea, dupa care se arunca apa. Se curata legumele si se pun in oala sub presiune, apoi deasupra se adauga burta si rasolul. ...
Supa de fasole cu linte rosie
Lintea(o cana mare) se aseaza la umflat in apa calda cca 30 minute. Intr-o oala de supa se aseaza ceapa tocata , usturoiul tocat cu cutitul, ardeiul capia tocat marunt si morcovul tocat bucatele marunte , ulei de masline 4 lingiri si se aseaza pe foc ...
Dal Shorva- supa de linte indiana
Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea este fiarta. Scoate frunzele de dafin. Amesteca supa sau paseaz-o putin cu o lingura ca sa aibe o consistenta mai fina. Soteza usturoiul si semintele ...
1-1011-17