SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu zahar

Supa crema de macris
Se spala si se curat macrisul dupa care se caleste in uleiul incins, dupa care se toarna supa de carne clocotita.Se las la fiert 20 min. ...
Supa de mere
Se curata merele de coaja si de samburi, se taie felii si se pun la fiert in 2l de apa cu sare ...
Supa Westfalia
Se fierbe inabusit ceapa taiata marunt, in margarina si putina apa.Se adauga restul de apa, prunele uscate, zahar dupa gust si se fierb cca 20 minute. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Zarzavatul tocat marunt se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si mixate.Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele. Se adauga si orezul spalat si oparit.Se potriveste gustul de ...
 Sangele voinicului cu bombe de gris Sangele voinicului cu bombe de gris
Puneti la fiert pieptul de pui, 3 morcovi curatati si taiati cubulete, ceapa, radacina de patrunjel si telina  curatate si tocate si ele in cubulete; separat puneti la fiert in apa cu sare ceilalti 3 morcovi intregi; cand carnea si legumele sunt ...
 Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa Groszek ptysiowy - fulgi pufosi pentru supa
Pasul 1: Se pune apa la fiert si in ea se pune untul si un pic de sare. Cand untul e topit si apa fierbe se adauga faina si se amesteca bine cu un tel, sa nu ramana cocoloase. Se ia de pe foc si se lasa la racit. Se amesteca din cand in cand. Pasul ...
 Supa de cirese Supa de cirese
Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.Se lasa sa fiarba 10 minute .Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase ,apoi se pune peste supa de ...
 Zeama de pui Zeama de pui
puiul se curata,se spala,se portioneaza si se pune la fiert in apa cu putina sare. se spumeaza bine. zarzavatul se curata,se spala si se taie cubulete apoi se caleste in ulei pana se inmoaie iar uleiul se coloreaza, apoi se adauga in oala unde fierbe ...
 Supa-crema de naut si linte Supa-crema de naut si linte
Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga rozmarinul, se acopera si se lasa la infuzat 15 minute. Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa impreuna cu zaharul brun pana cand ...
 Chisalita olteneasca Chisalita olteneasca
Se culeg corcodusele rosii cu grija sa nu fie stricate.Se spala bine si se scot samburii. Se pun la fiert in apa cu 6 linguri de zahar.Cand au fiert bine de tot se paseaza o parte si apoi se amesteca cu 2 linguri de faina si cu acest amestec se ...
 Supa rapida de rosii cu mazare si taitei Supa rapida de rosii cu mazare si taitei
Se curata morcovul si usturoiul. Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se toaca cubulete. Se calesc ambele in ulei incins aprox. 3-4 minute, apoi se adauga piureul de rosii si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba cca. 5 minute. Se fierb ...
 Ciorba de fasole in paine Ciorba de fasole in paine
Am pus doua portii pentru ca reteta de paine e doar pentru doua dar ciorba e mai multe portii. Tinand cont ca eu am folosit drojdie uscata , nu am mai dospit drojdia separat intr-un pahar asa cum se face ci am amestecat-o direct cu faina si restul ...
 Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti
morcovii si telina se spala se curata si se razuiesc , ceapa se toaca marunt . ardeii se spala, se curata de seminte , taindu-se un capacel in partea superioara . Pe partea interioara se sareaza si se presara cu faiana alba [ sa faca ,,priza' cu ...
 SUPA VAMPIRULUI SUPA VAMPIRULUI
Fierbem timp de 10 minute rosiile, pasta de tomate, ceapa, morcovul, dovlecelul, pastarnacul si condimentam cu sare, piper. Se toarna uleiul dupa primele 2 minute de fiert. Tot atunci adaugam si zaharul. Luam de pe foc si lasam sa raceasca. Cu ...
 Black Soup Black Soup
Fasolea dupa ce s-a pus la inmuiat cu o seara inainte, se pune la fiert, se adauga ½ de capatana de ustoroi, o ceapa si un ardei taiat julien, se sareaza si se pun 2-3 lingurite de zahar se adauga putin ulei si se pune capacul la oala de ...
 Supa de morcovi Supa de morcovi
Caliti ceapa tocata marunt, intr-o oala in ulei, apoi adaugati morcovii, curatati, spalati si taiati in cubulete de circa 1 cm, dupa care puneti suc de roșii. Adaugati cartofii, curatati si taiati in cubulete. Caliti totul circa 7-8 minute, apoi ...
 Supa crema de cartofi Supa crema de cartofi
Incalzeste in prealabil cuptorul. Introdu cartofii cu coaja in cuptor pana se inmoaie, aproximativ 1 1/2 ora. Se curata cartofii de coaja si se fac piure, adaugand pe rand putina supa de legume. Se pune piureul intr-o cratita si se pune la fiert ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Ceapa si usturoiul se calesc in putin unt. Se pun rosiile, bulionul, zaharul, cimbrul si se lasa pe foc timp de un sfert de ora. Se amesteca din cand in cand, se ia de pe foc si se mai lasa putin sa se raceasca. Totul se pune intr-un vas inalt de ...
 Supa de sfecla rosie cu hrean Supa de sfecla rosie cu hrean
Se strecoara sfecla si se taie in fasii subtiri. Zeama ramasa se amesteca apoi cu 1 litru apa si se da in clocot. Smantana se amesteca bine cu faina si se toarna in supa clocotinda, putin cate putin, amestecand incontinuu. Se lasa sa fiarba 10 ...
 Crema supa de rosii Crema supa de rosii
Rosiile se spala, se oparesc si se cojesc. Se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. La fel si morcovul. Lamaia se spala si i se rade coaja. Aceste ingrediente, impreuna cu foaia de dafin si boabele de piper se pun intr-o oala ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu zahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z