SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu carne de vitel

 Supa gulas Supa gulas
Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un amestec de maghiran, boia, chimen, sare si piper si se lasa deoparte.In ulei se calesc cepele tocate mai mare,ardeii taiati cubulete si usturoiul zdrobit.Dupa ce s-au calit se adauga si ...
 Supa de vita cu spanac Supa de vita cu spanac
Speli carnea de vitel si o tai bucati foarte mici pe care le pui la fiert. Tai ciupercile fasii si le adaugi in oala de supa. Cureti morcovul, ardeiul si cartoful si ii tai marunt. Apoi calesti cartoful impreuna cu morcovul si ardeiul timp de 1 minut ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Totul fierte cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (este carne de vitel, frageda nu carne de vita care necesita fierbere multa)-se strecoara-se pune o lingura mare de secretul ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in citeva ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu carne de vitel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z