SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de potroace cu zeama de varza Ciorba de potroace cu zeama de varza
Se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cind incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa tocata si zarzavatul ras. Cind carnea este aproape fiarta se ...
 Ciorba de cartofi acrita Ciorba de cartofi acrita
Cartofii curatati si taiati in bucati se pun sa fiarba in apa rece, sare si ceapa taiata marunt. Cind au fiert, se adauga o parte din patrunjelul verde taiat marunt. Se drege cu galbenus de ou, smintina si zeama de lamiie. Vara se adauga rosii si ...
 Ciorba de potroace cu orez Ciorba de potroace cu orez
Se fierb aripile, labele, gitul si pipota taiate in bucati potrivite. Se adauga morcovul, patrunjelul, telina si ceapa taiate marunt. Se adauga apoi 2-3 linguri de orez ales si spalat. Separat se fierbe zeama de varza. Se toarna in oala cind carnea ...
 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Se spala oasele, se sparg si se fierb 1 1/2-2 ore, dupa care se strecoara zeama si se pune din nou la fiert. Se spala carnea de vitel, se taie in bucati potrivit de mari si se introduce in zeama in care au fiert oasele. Dupa ce a dat in citeva ...
 Bors de primavara Bors de primavara
Zarzavaturile se curata si se spala foarte bine. Ceapa si usturoiul tocate marunt impreuna cu orezul spalat in citeva ape si cartofii curatati, spalati si taiati cubulete se fierb in 2 litri de apa. Cind sint aproape fierte se adauga celelalte ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Se spala carnea, se taie in bucati potrivite si se aseaza intr-o oala cu apa si sare, la foc. Cind incepe sa clocotesca, se scoate spuma de mai multe ori, pina cind nu se mai formeaza, apoi se adauga o parte de sare. Se curata zarzavatul, se spala si ...
 Ciorba de fasole verde si legume Ciorba de fasole verde si legume
Zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de ...
 Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi Ciorba de potroace de pasare cu zarzavaturi
Se fierb bucatile de pasare. Se ia spuma si se adauga zarzavaturile curatite, spalate si taiate fideluta. Se lasa sa fiarba incet, la foc potrivit, iar cind zarzavatul este fiert se adauga orezul, sare dupa gust si zeama de varza clocotita separat si ...
 Ciorba de perisoare cu varza murata si marar Ciorba de perisoare cu varza murata si marar
Se calesc in ulei morcovii,patrunjelul telina, ardeiul si gogosarul taiate cubulete mici, se adauga apa, cuburile Knor si ceapa si se lasa sa fiarba aprox.20 de minute. Se taia varza murata marunt si se fierbe separat intr-o cana cu apa.Se fac ...
 Bors de loboda cu ceapa verde si orez Bors de loboda cu ceapa verde si orez
Se curata frunzele de loboda si ceapa si se spala bine. Ceapa se taie marunt, iar loboda se lasa frunzulite. Se pune sa fiarba cu 1 litru de apa cu sare, se adauga orezul si se fierbe mai departe. Se toarna borsul clocotit separat si se lasa sa mai ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se curata burta si se pune la fiert cu apa fierbinte si o ceapa crestata. Se lasa sa fiarba incet, la foc mic. Burta fierbe foarte greu, chiar si se poate lasa chiar si sase ore. Cind este gata, se strecoara zeama si se fierbe in ea zarzavatul de ...
 Bors cu carne de vita si tarhon Bors cu carne de vita si tarhon
Se spala carnea, se taie in bucati si se pune la fiert in 2 ½-3 l de apa. Se ia spuma, se adauga putina sare si zarzavaturile bine spalate si tocate marunt. Zarzavaturile pot fi date prin razatoarea mare, calite in ulei 2 minute, apoi puse in vasul ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cind sint ...
 Ciorba pescareasca acrita Ciorba pescareasca acrita
Se pune la fiert pestele marunt. Cind este gata, se strecoara zeama si in ea se fierbe tot zarzavatul. Cind este gata se strecoara din nou zeama si se adauga bucatile de peste mare. Dupa ce a fiert, se acreste cu agurida, corcoduse sau sare de ...
 Ciorbita de vacuta Ciorbita de vacuta
Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura vegeta. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si ...
 Ciorba de zeama de varza Ciorba de zeama de varza
Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza. Se lasa sa fiarba bine si, cind e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat ...
 Ciorba de cartofi cu smintina si legume Ciorba de cartofi cu smintina si legume
Se fierb in doi litri de apa morcovul, patrunjeii si telina. Dupa ce au fiert circa ½ ora, se strecoara zeama in alta oala, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in mici cuburi, impreuna cu o lingura de sare si se lasa sa fiarba. Separat, ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Se potriveste de acra zeama de varza, adaugand apa daca trebuie. Se lasa sa fiarba cu zarzavat taiat marunt: morcov, patrunjel, ceapa. Cand acesta e aproape gata, se pune pestele curatat si taiat in bucati si se lasa sa fiarba. La final se adauga ...
 Ciorba de cartofi cu rintas Ciorba de cartofi cu rintas
Se fierbe in 2 l de apa morcovul, patrunjeii, ½ de telina, foile de dafin si piperul. Dupa ce au fiert cca ½ ora, se strecoara zeama in alta oala, punind in ea cartofii curatati, spalati si taiati in mici cuburi; se pune o lingura de sare. Pina ...
 Trahana (supa greceasca) Trahana (supa greceasca)
Trahanaua se lasa 12 ore la inmuiat, dupa care se farama si se pune la fiert in cca 1,5 litri de apa. Separat se pune pieptul de pasare la fiert cu putina sare. Dupa ce s-au fiert si pieptul si trahanaua se da dupa foc iar pieptul se rupe fasii ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) struguri (3) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
cirese (2) anason (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ridichi (2) ananas (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1) sirop (1)
ciocolata (1) varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
branza topita (1) crenvusti (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 71
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z