SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu suc de rosii

Ciorba de cartofi
Satioasa aceasta ciorbita , mai ales pentru cei care indragesc cartofii. Se prepara destul de repede si poate fi facuta in orice sezon, bineinteles ca este mult mai gustoasa cu cartofi noi , acestia sunt mai dulci si fierb mai repede. ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine. Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea. Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute. Adaugam ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se spala carnea si se pune la fiert. Dupa ce a dat un clocot se arunca apa , se spala carnea , se pune alta apa in oala si se pune iar la fiert. Cand s-a fiert carnea se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa cateva clocote se ...
 Ciorba de varza acra cu ciolan Ciorba de varza acra cu ciolan
Ciolanul se pune la fiert,se spumeaza apoi cand este pe jumatate fiert se adauga varza taiata fideluta,piper ,foi de dafin.Intr-o craticioara am calit radacinoasele cu ceapa le-am stins cu putina apa si le-am fiert separat .Cand varza si carnea ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea de vita se pune in apa rece circa o ora, schimbandu-se din cand in cand apa. Acest proces se face pentru a iesi sangele  Se fierbe bine carnea de vita, spumand din cand in cand. Eu am avut niste pulpla de vita cu os asa ca am sectionat in ...
 Supa de ardei umpluti Supa de ardei umpluti
Mai intai se curata zarzavatul; se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in 4 si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. ...
 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
Carnea se spala si se pune la fiert. Cand incepe sa dea in clocot se spumeaza (la mine nu a fost nevoie). Cand s-a fiert carnea (eu am dezosat pieptul si l-am taiat bucatele mici), se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa ce au ...
 supa creme de legume cu stelline supa creme de legume cu stelline
Legumele se curata se taie bucati potrivite . Intr-o oala se pune ulei de masline se pun legumele si se "ametesc" un pic, apoi se pun apa ~2 l. si se lasa sa fiarba. Cand sunt gata se paseaza, eu am folosit un blender. Apoi se pune din nou la fiert, ...
 Ciorba de cocos Ciorba de cocos
Se da in fiert carnea, se spumeaza, apoi se adauga legumele taiate marunt. Dupa 30 min. se adauga sucul de rosii, iar cand sunt aproape fierte se adauga si zeama de varza. Se potriveste de sare, se adauga si fideaua si se mai lasa pe foc 15 min si se ...
 Ciorba de loboda Ciorba de loboda
Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert  in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta  rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza ...
 Ciorba de porc cu zeama de varza Ciorba de porc cu zeama de varza
Ingredientele sint pentru 5 litri de ciorba! Se spala carnea, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala de 7-8 litri (se pun 5 litri de apa in aceasta oala). Se da un clocot si se arunca apa. Se pune din nou la fiert si se spumuieste (in ...
 Ciorbita de porc cu praz si varza murata Ciorbita de porc cu praz si varza murata
Carnea se spala si se pune la foc, se spumeaza, si se lasa la fiert cam 30 minute, sa se fiarba carnea. Legumele se toaca marunt, prazul rondele, varza se taie fin. Am adaugat intai radacinoasele si varza, dupa 5 minute ceapa, prazul, cartofii ...
 Ciorba de rata Ciorba de rata
Carnea se portioneaza, se pune la fiert si se spumeaza. Radacinoasele si fasolea verde(eu am avut in congelator) se taie marunt, sau se maruntesc la robot, si se adauga in oala, dupa 5 minute se pun restul legumelor tocate, prazul taiat ...
 Ciorba cu aripi de pui Ciorba cu aripi de pui
Se curata si se toaca marunt toate legumele si se distuie in putin ulei cu apa si sare,vegeta,10min.Se adauga aripile de pui,se completeaza cu apa si se fierbe 40min.Spre sfarsit se condimenteaza dupa gust,se presara patrunjel si leusteanul tocat,se ...
 Ciorba de curcan cu tarhon Ciorba de curcan cu tarhon
Aripa se taie in doua si se pune la fiert in apa rece. Se toaca legumele. Cand carnea e gata ( dureaza cam multicel) se scoate din supa si se da la racit. In supa ramasa se adauga orezul spalat si legumele tocate si se lasa sa fiarba. Cand sunt ...
 Ciorba cu perisoare de vitel Ciorba cu perisoare de vitel
Legumele se curata, se spala, morcovul, telina si pastarnacul se dau pe razatoarea mare (eu le-am bagat la robot), ceapa si ardeiul gras se toaca cubulete. Se pun apa la fiert cu sare si ulei, apoi se adauga legumele si se lasa sa fiarba (am pus ulei ...
 Ciorba cu ciolan de porc Ciorba cu ciolan de porc
Ciolanul de porc se taie bucati potrivite, se da intr-un clocot, se arunca apa si se spala, apoi se pune la fiert in 3 l de apa. Intre timp se pregatesc legumele, se curata, se spala si se toaca cubulete. Cand carnea e fiarta se scoate de pe os, se ...
 Ciorba cu perisoare de vitel Ciorba cu perisoare de vitel
Cum aveam carnea de vitel si nu stiam ce sa fac cu ea...si cum Oana a venit cu ideea acestei ciorbite, am purces la treaba, mai ales ca piticilor mei le plac foarte mult perisoarele. :) Perisoare: Carnea se toaca impreuna cu verdeata, ou, sare si ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu suc de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z