SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez

Ciorba de vacuta
Bogata in legume, aceasta ciorba place tuturor pentru ca este lipsita de grasimi si este plina de savoare. Poate fi servita la un pranz in familia sau atunci cand aveti musafiri. ...
Supa crema de macris
Se spala si se curat macrisul dupa care se caleste in uleiul incins, dupa care se toarna supa de carne clocotita.Se las la fiert 20 min. ...
Supa Ambasador din legume
Se pune la inmuiat mazarea, se scurge de apa si se pune la fiert impreuna cu ceapa in pa rece, la foc mic. ...
Supa Camaro
Puiul se pune la fiert, cand este gata se adauga patrunjelul si hasmatuchiul taiat marunt si ceapa intreaga.Dupa o jumatate de ora se adauga orezul. ...
 Ciorba de porc cu smantana si usturoi Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare. Se pune apa la fiert si in momentul ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii. ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Zarzavatul tocat marunt se pune la fiert in apa cu putina sare.Cand legumele sunt pe jumatate fierte se adauga rosiile decojite si mixate.Se fierbe in continuare pana se inmoaie legumele. Se adauga si orezul spalat si oparit.Se potriveste gustul de ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute. Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine. Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea. Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute. Adaugam ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se pun la fiert 1,5 l apa, apoi se adauga legumele spalate si tocate. Morcovul, pastarnacul si telina le dam pe razatoarea mare, restul le taiem cubulete. Adaugam si orezul spalat si sare. In timp ce fierb legumele ne ocupam de rosii. Le spalam si le ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Se pune la fiert costita cu orezul ,morcovul si ceapa. Cand acestea s-au fiert , se face un amestec din lapte , smantana si galbenusul de ou si se adauga in oala. Usturoil se face mujdei si se adauga si acesta in oala. In ultimul clocot se adauga ...
 Ciorba de dovlecei cu iaurt Ciorba de dovlecei cu iaurt
Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa sau in zeama de carne. Se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat. Dovleceii taiati cubulete se adauga in ciorba. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si ...
 Supa de rosii Supa de rosii
-Punem rosiile cu tot cu sos pe foc.Adaugam putina apa si lasam sa dea un clocot.  -Intre timp dam pe razatoarea mica morcovul,telina si patrunjelul.Taiem marunt ceapa,ardeiul si cartofii. -Punem toate legumele impreuna cu orezul la fiert cu apa ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Pestele se spala bine si se pune la fiert intreg, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se scurge de apa, se spala cu apa rece si se lasa la racit. Apoi se alege carnea cu mare grija de pe oase. Se mixeaza carnea de peste si ceapa cu blenderul ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se spala zarzavaturile, se toaca marunt sau la blender si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga orezul. Cand orezul este fiert se adauga   rosiile blenduite (maruntite la blender)si dupa cateva clocote  zeama de varza. ...
 Supa de pui a la grec Supa de pui a la grec
 Carnea se taie fasii si se pune la fiert in apa cu sare si un pic de delicat. Intre timp pregatim legumele care se curata si se taie rondele( morcovul si patrunjelul ) si fasii telina, apoi se pun  in  vasul in care fierbe carnea. De ...
 Ciorba de gasca Ciorba de gasca
am fierb carnea de gasca cu sare cam o ora,cand carnea da in clocot se spumeaza.Am adaugat legumele mentionate si orezul si le-am mai lasat sa fiarba 30- 40  minute(eu pun toate legumele o data,inclusiv bulionul de rosii).am batut oul si l-am ...
 Supa Alpina Supa Alpina
Supa de gaina se pune la fiert intr-un vas,se presara orezul in supa si se fierbe acoperit la foc potrivit aproximativ 20 minute.Intre timp,se rup frunzele de pe firele de menta si se taie marunt..Iaurtul,faina si uleiul se amesteca cu un polonic de ...
1-1011-17
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu orez
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z