SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu gris

Supa de pui cu rosii
Racoroasa si nutritiva , aceasta supa este recomandata pentru zilele insorite de vara deoarece se poate consuma atat calda cat si rece. ...
Supa limpede de pui cu galuste
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare. Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine. Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu ...
 Supa de rosii cu galuste Supa de rosii cu galuste
Intr-o oala de 3 l. se pun la fiert 2,5 l. apa in care se adauga ceapa(taiata marunt) ardeiul (taiat marunt), morcovul, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel(toate rase pe razatoarea mica). Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se adauga rosiile ...
 Supa de pui cu galuste Supa de pui cu galuste
Se pune carnea la fiert cu un pic de sare. Morcovul se taie rondele, telina pai la fel procedam si cu ardeiul. Pentru galuste avem nevoie de 2 oua si 6 linguri de faina si 1 lingura de ulei: Batem albusurile spuma apoi adaugam cate unul ...
 Sangele voinicului cu bombe de gris Sangele voinicului cu bombe de gris
Puneti la fiert pieptul de pui, 3 morcovi curatati si taiati cubulete, ceapa, radacina de patrunjel si telina  curatate si tocate si ele in cubulete; separat puneti la fiert in apa cu sare ceilalti 3 morcovi intregi; cand carnea si legumele sunt ...
 Supa Imperiala cu galuste Supa Imperiala cu galuste
Galuste: Ouale se bat bine impreuna cu cascavalul,sare si piper dupa gust.Se adauga untul moale,apoi faina amestecata cu gris.Compozitia obtinuta se pune in tava (20/20 cm) si se da la cuptor,pana se ingheaga,in jur de un sfert de ora. Ca sa fiu ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Pestele se spala bine si se pune la fiert intreg, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se scurge de apa, se spala cu apa rece si se lasa la racit. Apoi se alege carnea cu mare grija de pe oase. Se mixeaza carnea de peste si ceapa cu blenderul ...
 Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase
Gaina am oparit-o mai intai si apoi am pus-o la fiert intr-o oala de circa 4 litri. Gaina pe care am avut-o eu era din comert asa ca fierbe mai repede. Inca de la inceput se pune ceapa taiata in doua, morocul taiat in bucati mari si pastarnacii ...
 Galuste imperiale pentru supa Galuste imperiale pentru supa
se bat ouale cu cascavalul ras. se incorporeaza apoi untul si faina amestecata dinainte cu gris. ...
 Supa de pui cu galuste de gris Supa de pui cu galuste de gris
Pulpele de pui se spala , se curata de pielite(fiindca pulpele mele aveau lasata multa grasime si fiindca le-am folosit la supa am lasat din 2 pulpe si ceva grasime pe ele nu am curatat-o odata cu pielitele jos) si se pun la fiert in oala cu apa ...
 Supa de legume cu galuste Supa de legume cu galuste
Curatam morcovii, telina, pastarnacul, cartofii, ardeiul si ceapa le spalam le taiem in doua si le punem la fiert impreuna cu 4 litri de apa. Dupa ce toate s-au fiert scoatem legumele le punem la scurs si le pastram pentru o salata beof. In apa ...
 Ciorba acra cu galuste Ciorba acra cu galuste
Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta fierbe  apoi adaugam 2lg de pasta de rosii si acreala,sare ...
 Supa nemteasca Supa nemteasca
Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt . ...
 Supa de rosii cu galuste de gris Supa de rosii cu galuste de gris
ceapa, morcovul, patrunjelulsi cartoful se curata , se taie cubulete si se calesc in ulei osul se opareste in apa fierbinte , apa aceasta se arunca . se adauga osul peste legume se complecteaza cu apa si se lasa la fiert cam 40 min ouale se bat spuma ...
 Supa de pui cu galusti si taietei Supa de pui cu galusti si taietei
Se spala si se pun la fiert bucatile de pui. Cand incepe sa fiarba carnea se spumuieste oala si se adauga o lingurita de vegeta pentru gust. Dupa ce s-a fiert carnea se scoate si se adauga legumele taiate in bucati mari: cartoful taiat cuburi, ...
 Supa de gasca cu galusti Supa de gasca cu galusti
Carnea de gasca se spala si se da intr-un clocot, se arunca spuma, se spala carnea si se pune la fiert in 3 l de apa. Eu am fiert cam 2 ore...ficatelul nu l-am pus la fiert de la inceput. Intre timp se curata legumele, se spala, morcovii se taie ...
 Ciorbita de pui cu galuste imperiale Ciorbita de pui cu galuste imperiale
Se pune carne la fiert,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate cubulete(sau cum doriti) si se lasa la fiert. Galustele:Ouale se bat impreuna cu cascavalul,se adauga untul moale,faina si grisul(amestecate in prealabil) si se ...
 Supa de galuste Supa de galuste
Se spala si portioneaza puiul si se pune la fiert iar cand e gata se scoate (se foloseste la un alt fel de mancare) si se adauga legumele taiate cubulete. Intre timp se fac galustele:se bat spuma albusurile se toarna grisul in ploaie pana ajunge la ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se curata legumele si se toaca marunt sau se dau pe rayatoare apoi se pun la calit in putin ulei. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Intre timp se prepara compoztia pentru galuste: se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare, apoi se adauga ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu gris
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z