SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ceapa

 Ciorba de fasole boabe Ciorba de fasole boabe
Se alege fasolea de impuritati, se spala in mai multe ape, si se pune la fiert ; se lasa sa clocoteasca 5 minute si se scurge de lichid. Se pune din nou la fiert cu apa calda. ...
Ciorba de cartofi noi
Curata ceapa si radacinoasele, apoi cartofii.Ai grija coaja cartofilor noi se rade, nu se curata, pentru si-ar pierde tot farmecul.Taie totul cubulete si rondele, nu foarte mici. Se pun cartofii la fiert in apa cu sare, apoi se adauga radacinoasele. ...
Supa cu perisoare din Ficat
Se pun la fiert oasele in 1.5L apa si s eindeparteaza spuma. Se scot oasele fierte. legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. ...
Supa Julienne
Este o supa care se pregateste cu legume de sezon. Legumele spalate, curatate si taiate marunt, se fierb in putina pa cu margarina. ...
Supa Ambasador din legume
Se pune la inmuiat mazarea, se scurge de apa si se pune la fiert impreuna cu ceapa in pa rece, la foc mic. ...
Supa Camaro
Puiul se pune la fiert, cand este gata se adauga patrunjelul si hasmatuchiul taiat marunt si ceapa intreaga.Dupa o jumatate de ora se adauga orezul. ...
 Supa de linte Supa de linte
-se spala lintea -apa se pune la fiert, cand clocoteste se adauga sarea, uleiul si lintea - se fierbe in jur de 20 min -dupa 20 de minute de fiert se adauga ceapa taiata, usturoiul si condimentele. -se fierbe pana se inmoaie lintea. ...
 Bors moldovenesc acru Bors moldovenesc acru
Carnea se pune la fiert si se spumuieste de cate ori este nevoie. Se sareaza mai putin decat este necesar,potrivindu-se dupa gust in timpul fiertului. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Se fierbe ...
 Ciorba de porc cu smantana si usturoi Ciorba de porc cu smantana si usturoi
Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat ...
Ciorba taraneasca
Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora. Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin. Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se ...
 ciorbita de pui ciorbita de pui
Carnea se spala si se lasa in apa cu sare 30 min.apoi se puna la fiert. INtre timp pregatim legumele , le curatam si le dam prin razatoarea mare, ceapa se taie marunt, iar ardeiul gras cubulete. cand e aproape gata carnea se pune ceapa la fiert apoi ...
 Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita Ciorba de salata verde cu jumari de ou si costita
Legumele se taie marunt si se pun la fiert in supa de carne sau apa. Dupa 7-8 minute, se adauga salata verde spalata si taiata fideluta. Costita se pune intr-o tigaie teflonata, fara a adauga alta grasime, si se lasa la rumenit cateva minute, dupa ...
 Ciorba cu conopida si mazare Ciorba cu conopida si mazare
Ceapa si ardeiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga morcovii taiati rondele si apa. Buchetelele de conopida se desfac marunt si se adauga la ciorba. Se adauga delikat si se lasa la fiert. Cand conopida este fiarta se adauga mazarea ...
 Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac
Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta. Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta. Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine. ...
 Ciorba de pui cu taitei de casa Ciorba de pui cu taitei de casa
Galbenusurile le amestecam cu sare si faina,pana obtinem un aluat omogen,ce poate fi intins pe masa de lucru. Intindem o foaie cat mai subtire,presaram cu faina din abundenta si rulam.Cu un cutit bine ascutit taiem fasii,pentru a forma taiteii. In ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pun la fiert: morcovii, ceapa si canrnacirii. ...
 Ciorba de cartofi cu sofran Ciorba de cartofi cu sofran
In putin ulei se pune la prajit ceapa si ardeiul.Cand ceapa a devenit transparenta se adauga bucatile de carnati si se lasa sa se mai prajeasca putin, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se acopera cu apa adaugandu-se si sare.Cand ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Se pun la fiert : cartoful, lintele, costita, carnatul, ceapa si morcovul. Se adauga sarea si piperul. Cand s-au fiert , se prajeste intr-o tigaie un pic de boia , se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga un pic de zeama de la linte. ...
 Supa de pastai Supa de pastai
Se toaca ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi pastaii, apa si delikat. Se lasa sa fiarba pana cand pastaii sunt aproape gata. Se adauga smantana, otetul, leusteanul tocat si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-55
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu ceapa
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z