SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu leustean

Ciorba de cartofi
Satioasa aceasta ciorbita , mai ales pentru cei care indragesc cartofii. Se prepara destul de repede si poate fi facuta in orice sezon, bineinteles ca este mult mai gustoasa cu cartofi noi , acestia sunt mai dulci si fierb mai repede. ...
Ciorba de fasole boabe cu costita afumata
Pentru un pranz in familie va recomand aceasta ciorba foarte consistenta, care pastreaza traditiile romanesti in fiecare casa. ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
1 ceapa si 1 rosie taiate marunt se inabusa in putin ulei.Se lasa racit,dupa care se adauga peste pieptul de pui tocat.Se adauga si oul,putina verdeata marunt tocata si orezul spalat.Se potriveste gustul de sare. Se pune apa la fiert si in momentul ...
 Supa crema de legume cu morcovi tineri Supa crema de legume cu morcovi tineri
Punem intr-o oala apa la fiert, cam 3 kg de apa, iar cand da in fiert punem toate legumele.  Le lasam sa fiarba bine bine....  Scoatem telina si cartofii din oala si ii lasam sa se raceasca. Apoi ii punem in blender si punem si putina supa ...
 Ciorba de pui cu taitei de casa Ciorba de pui cu taitei de casa
Galbenusurile le amestecam cu sare si faina,pana obtinem un aluat omogen,ce poate fi intins pe masa de lucru. Intindem o foaie cat mai subtire,presaram cu faina din abundenta si rulam.Cu un cutit bine ascutit taiem fasii,pentru a forma taiteii. In ...
 Supa de pastai Supa de pastai
Se toaca ceapa si se caleste putin. Se adauga morcovul dat prin razatoare, apoi pastaii, apa si delikat. Se lasa sa fiarba pana cand pastaii sunt aproape gata. Se adauga smantana, otetul, leusteanul tocat si se condimenteaza dupa gust. Se mai lasa ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de ...
 Ciorbita a la Moldova Ciorbita a la Moldova
Se curata legumele. Sfecla si morcovul se dau prin razatoarea mare, cartoful se taie cubulete, la fel si bostanelul insa cuburi mult mai mici, iar varza fideluta. Se pune intr-o oala ulei la incins apoi sfecla, morcovul si varza, se pune capac si se ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Se pune ulei de masline in oala, se incinge si se rastoarna peste el cartofii, cele 2 cepe intregi, mocovul,dovlecelul, telina si ardeiul. Se lasa sa se caleasca putin. Intre timp se pun la fiert 1 litru apa si se rastoarna in oala. Se lasa sa fiarba ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute. Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine. Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea. Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute. Adaugam ...
 Ciorbica de cocosel cu taitei Ciorbica de cocosel cu taitei
Punem in cca 3 l de apa cocoselul la fiert. Lasam sa fiarba cam 1 ora. Intre timp am facut taiteii. ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine. Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu ...
 Ciorba de rosii Ciorba de rosii
Se pun la fiert 1,5 l apa, apoi se adauga legumele spalate si tocate. Morcovul, pastarnacul si telina le dam pe razatoarea mare, restul le taiem cubulete. Adaugam si orezul spalat si sare. In timp ce fierb legumele ne ocupam de rosii. Le spalam si le ...
 Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei
Se curata zarzavatul,se spala,se toaca marunt si se pun la fiert intr-o oala de 3 l.Dupa ce au fiert circa 10 min. se adauga dovlecelul . Dovlecelul se curata prin razuire, se spala, se taie cuburi. Dupa alte 15 min. se adauga rosiile date pe ...
 Ciorba de pui cu turnatei Ciorba de pui cu turnatei
Carnea o punem la fiert si spumuim de cate ori este nevoie. Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Fierberea trebuie sa fie inceata. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ...
 Bors taranesc cu fasole boabe si sfecla Bors taranesc cu fasole boabe si sfecla
Se pune fasolea la inmuiat timp de 2-3 ore,dupa care se pune la fiert in apa rece.Se schimba apa de cateva ori,apoi se adauga la fiert ceapa,morcovul,radacina de patrunjel,telina toate tocate marunt sau date pe razatoarea mica. Sfecla se da pe ...
 Bors moldovenesc de vita Bors moldovenesc de vita
Carnea se curata de pielite,se taie bucati si se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se spumuieste de cate ori este necesar,apoi se adauga sarea. Cand carnea a fiert pe jumatate,se pun legumele curatate si taiate mic.Morcovul,telina,patrunjelul si ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Pestele se spala bine si se pune la fiert intreg, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se scurge de apa, se spala cu apa rece si se lasa la racit. Apoi se alege carnea cu mare grija de pe oase. Se mixeaza carnea de peste si ceapa cu blenderul ...
1-1011-2021-24
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu leustean
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z