SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu cartofi

 Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie
Sfecla rosie este dulceaga, frumos colorata si plina de fibre si vitamine; si asta nu -i tot, alaturi de morcov si lamaie, are un gust desavarsit! ...
Ciorba de pui cu smantana
Da, din pui se poate face si ciorba si inca una foarte buna, ramane doar sa o incercati si sa o comparati cu celelalte. Va asigur ca veti fi de-a dreptul multumiti. ...
Ciorba de cartofi
Satioasa aceasta ciorbita , mai ales pentru cei care indragesc cartofii. Se prepara destul de repede si poate fi facuta in orice sezon, bineinteles ca este mult mai gustoasa cu cartofi noi , acestia sunt mai dulci si fierb mai repede. ...
Ciorba de vacuta
Bogata in legume, aceasta ciorba place tuturor pentru ca este lipsita de grasimi si este plina de savoare. Poate fi servita la un pranz in familia sau atunci cand aveti musafiri. ...
Supa de cartofi
In general supele de legume cuprind inafara de zarzavatul obisnuit pe care trebuie sa-l contina orice supa , o leguma care da denumirea supei. Asa cum v-ati dat seama deja la aceasta reteta ingerndientul principal este cartoful. ...
Ciorba de cartofi noi
Curata ceapa si radacinoasele, apoi cartofii.Ai grija coaja cartofilor noi se rade, nu se curata, pentru si-ar pierde tot farmecul.Taie totul cubulete si rondele, nu foarte mici. Se pun cartofii la fiert in apa cu sare, apoi se adauga radacinoasele. ...
Supa cu perisoare din Ficat
Se pun la fiert oasele in 1.5L apa si s eindeparteaza spuma. Se scot oasele fierte. legumele se pun la fiert cu putina sare in supa de oase. ...
Supa de dovlecei
Curata morcovii si cartofii, apoi taie-i pe acestia din urma in cubulete. ...
Ciorba de zarzavat cu zeama de varza
Se curata zarzavatul, se spala si se pune intr-o oala cu apa la fiert (fara cartofi). Se pastreaza un morcov, care se taie felii subtiri. ...
Supa Julienne
Este o supa care se pregateste cu legume de sezon. Legumele spalate, curatate si taiate marunt, se fierb in putina pa cu margarina. ...
Ciorba taraneasca
Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora. Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin. Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se ...
 Supa crema de legume cu morcovi tineri Supa crema de legume cu morcovi tineri
Punem intr-o oala apa la fiert, cam 3 kg de apa, iar cand da in fiert punem toate legumele.  Le lasam sa fiarba bine bine....  Scoatem telina si cartofii din oala si ii lasam sa se raceasca. Apoi ii punem in blender si punem si putina supa ...
 Ciorba de cartofi cu sofran Ciorba de cartofi cu sofran
In putin ulei se pune la prajit ceapa si ardeiul.Cand ceapa a devenit transparenta se adauga bucatile de carnati si se lasa sa se mai prajeasca putin, dupa care se adauga cartofii taiati cuburi mai mari si se acopera cu apa adaugandu-se si sare.Cand ...
 Ciorbita a la Moldova Ciorbita a la Moldova
Se curata legumele. Sfecla si morcovul se dau prin razatoarea mare, cartoful se taie cubulete, la fel si bostanelul insa cuburi mult mai mici, iar varza fideluta. Se pune intr-o oala ulei la incins apoi sfecla, morcovul si varza, se pune capac si se ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Se pune ulei de masline in oala, se incinge si se rastoarna peste el cartofii, cele 2 cepe intregi, mocovul,dovlecelul, telina si ardeiul. Se lasa sa se caleasca putin. Intre timp se pun la fiert 1 litru apa si se rastoarna in oala. Se lasa sa fiarba ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Oasele de vita se pun la fiert in oala cu apa, cand a dat apa in clocot se pune si pulpa de vita taiata cubulete. Se lasa sa fiarba bine si se scot oasele din oala. Se adauga legumele si orezul si se lasa sa fiarba bine.Se adauga sarea, sucul de ...
 Ciorba de spanac Ciorba de spanac
Dam prin rozatoare morcovul, telina, tocam ceapa, taiem rondele ardeiul, cartofii ii taiem cuburi, amestecam totul si punem in oala ulei, cam 2 linguri si punem legumele la calit pentru 2 minute. Intre timp punem apa la fiert, iar dupa aceea punem ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine. Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea. Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute. Adaugam ...
 Supa cu piept de pui si taitei Supa cu piept de pui si taitei
Punem 2 litri de apa la fiert cu ulei si sare. Cand a dat in clocot punem legumele si lasam sa fiarba bine pana cand se farama. Adaugam delicatul cu gust de gaina si lasam sa mai fiarba putin. Intr-o cratita separat fierbem pieptul de pui,il taiem ...
 Bors moldovenesc de vita Bors moldovenesc de vita
Carnea se curata de pielite,se taie bucati si se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se spumuieste de cate ori este necesar,apoi se adauga sarea. Cand carnea a fiert pe jumatate,se pun legumele curatate si taiate mic.Morcovul,telina,patrunjelul si ...
1-1011-2021-23
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu cartofi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z