SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Intr-un vas cu apa punem costitele la fiert, dupa cateva clocote avem grija sa adunam spuma. Cand supa devine limpede punem legumele pregatite din timp, spalate si tocate. Punem si coditele de la patrunjel (frunzele le vom pune la final). Adaugam ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea de pui se amesteca cu un ou, sare,piper. Ceapa o tai marunt si o calesc cu un pic de boia, apoi adaug orezul si un pic de apa si las sa fiarba vreo 10 minute apoi pun la racit. Cand s-a racit orezul cu ceapa il amestec cu carnea de pui si oul ...
 CIORBA RADAUTEANA CIORBA RADAUTEANA
Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga zarzavatul intreg,se adauga condimentele si se lasa pe foc pana ce se desprinde carnea de pe oase.Se scoate puiul si se lasa la racit iar zarzavatul se ...
 Ciorba de mazare si cartofi Ciorba de mazare si cartofi
Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o cana de apa. Se adauga mazarea, ardeiul gras (nu se decongeleaza)si delikat-ul. Dupa ce fierb 5 min. se adauga cartofii taiati cubulete si 2 litri de ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2 linguri de untdelemn intr-o tigaie.Separat se pune intr-o oala apa la fiert.Dupa ce s-au calit legumele se iau de pe foc si se pun in apa clocotita,se ...
 Ciorba de Fasole in Paine Ciorba de Fasole in Paine
Fasolea se pune la inmuiat de seara si se lasa pana a doua zi, se scurge apa si se da din nou la foc potrivit, dupa jumatate de ora de fiert se scurge apa, punandu-se apa proaspata, adaungandu-se ulei se continua fierberea. Separat se curata, spala ...
 Ciorba de praz Ciorba de praz
Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul. Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie. Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Se rupe cat mai marunt fasolea. Se taie marunt morcovul si ardeiul. Ceapa se pune intreaga la fiert pentru ca la sfarsit sa o putem scoate afara. Se dau toate la foc, impreuna cu osul graf afumat. Se taie felii o rosie. se pune si frunza de telina, ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai mare si se pune si el la calit. Dupa ce se calesc, se adauga apa si se lasa la fiert. Separat se pune carnea tocata cu cimbru, sare, piper, oul si ...
 Ciorba de oaie Ciorba de oaie
Carnea spalata se pune la fiert si cand da primul clocot varsam apa si o spalam foarte bine. Punem la fiert si lasam sa fiarba 1,5 ora, apoi adaugam ceapa tocata, morcovul ras, ardeiul taiat marunt si orezul. Dupa 10 minute adaugam rosiile taiate ...
 CIORBA DE VITA DE VARA CIORBA DE VITA DE VARA
Carnea se lasa in apa la frigider 8 ore. Se spala pana ramane apa limpede si se pune la fiert la foc mic. Dupa primul clocot se spala iarasi pana ramane apa curata. Se pune la fiert pentru 1 ora, timp in care se ia spuma. Dupa 1 ora, se poate scoate ...
 Supa de dovlecel Supa de dovlecel
Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul.Adaugam apa necesara, sare si vegeta si dovlecelul razuit. Lasam sa fiarba si adaugam mararul verde.Cind sunt fierte toate legumele, adaugam 1/2 l lapte ...
 ciorba de varza ciorba de varza
Se toaca varza, se rade morcovul, se toaca ceapa si ardeiul si se inabusa cateva minute. Apoi, se umple vasul cu apa. Cand legumele au fiert, se adauga sare, rosii si marar. ...
 ciorba die perisoare ciorba die perisoare
Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca cu 2 ceape verzi, cu orezul, cimbrul, sare, ou, faina si se fac gogonele care se pun in ciorba cand apa este fiarta in clocot. Se fierb 15-20 ...
 bors de fasole verde bors de fasole verde
Se pun la fiert cu sare si ulei morcovul, patrunjelul, ceapa, taiate marunt, se pune si fasolea taiata bucati, se lasa sa dea citeva clocote, se adauga ardeiul taiat si rosiile, curatate de piele si seminte, taiate felii. Se lasa sa fiarba pina este ...
 CIORBA DE VITA CIORBA DE VITA
Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras tocate marunt. Cand s -au fiert legumele si carnea se adauga sucul de rosii ...
 CIORBA CU PERISOARE   SI  ZEAMA DE VARZA CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA
Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel compozitia devine pufoasa, fara a fi nevoie sa adaugam ou. Framantati bine!In carne adaugam sare, piper, cimbrul, putina ceapa tocata fin si putin ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura de sare si apa cit sa acopere bine oasele si burta. Se pune la fiert la foc mic pina se desprinde carnea de os. Se scot oasele,se ia carnea de pe ele ...
 ciorba de pui ciorba de pui
Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele siaripioarele pe care le tai bucati,le spal bine.Intr-o oala de 6-7 litri punem bucatile de carne,ceapa,cartofii,rosia si dovlecelul taiate,morcovul si pastarnacul rasi pe razatoare(partea mare),apa.Cand ...
 Ciorba de cartofi dreasa cu smantana Ciorba de cartofi dreasa cu smantana
1. Punem 4 l apa la fiert cu putina sare, cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa tocata marunt; morcovul, telina si pastarnacul date prin razatoarea mare;2. Lasam sa dea in cateva clocote, dupa care adaugam si rosiile taiate cubulete;3. Taiem ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) struguri (3) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) melci (2) susan (2)
salvie (2) aluat (2) file de peste (2)
anason (2) cirese (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ananas (2) ridichi (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1) sirop (1)
ciocolata (1) varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) stafide (1) icre (1)
branza topita (1) crenvusti (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
vinete (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 61
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z