SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu carne de porc

 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 5 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare). Pregatesc carnea pt perisoare amestec carnea cu patrunjelul , oul , ceapa , sare . Se uda mainile si se ...
 Ciorba de perisoare cu bors Ciorba de perisoare cu bors
Se curata morcovul,patrunjelul si telina si se taie bucatele apoi se pun sa fierba in apa cu sare si ceapa intreaga si cuburile de knor(i da o arama foarte buna,nu e sanantos........ Carnea tocata foarte fin se amesteca bine cu sare piper si 1-2 oua ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Curatam legumele, le taiem dupa preferinte si le punem la fiert . Intre timp facem perisoarele dintr-un ou, felia de paine inmuiata in lapte, o lingura de orez, carnea, sare si piper, amestecam bine. Dupa ce legumele sunt inmuiate bine, punem ...
 Luscos Luscos
Se fierbe carnea,se spumeaza.Dupa 30-35 minute se pune varza taiata bucatele,mararul si cimbrul. Se lasa la fiert pana e fiarta si varza.Facem un rantas  din faina ,ulei si bulion,se pune in supa si se mai lasa 15 minute.Se serveste cu smantana ...
 Ciorba de porc Ciorba de porc
Carnea spalata si taiata cubulete potrivite se pune la fiert in apa rece. Intre timp curatam, spalam legumele si le taiem dupa preferinta. De obicei dau morcovul prin razatoare pentru ca da un gust si o culoare aparte ciorbei insa de data asta am ...
 Ciorba cu carne de porc si legume Ciorba cu carne de porc si legume
Carnea se spala , se portioneaza si se pune la fiert in apa rece in care am pus si un strop de sare.Se spumeaza si se lasa la fiet.Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoare,ardeiul gras taiat cubulete ...
 Ciorba taraneasca de porc Ciorba taraneasca de porc
 Carnea am pus-o la fiert cu apa rece, putina sare, ceapa tocata marunt si crenguta de cimbru. Eu am fiert-o cu oala sub presiune, am impresia ca iese mai buna asa, se fragezeste mai bine carnea la ciorbe. Am lasat-o sa fiarba 20 de minute de ...
 Ciorba taraneasca de porc Ciorba taraneasca de porc
Spalam carnea si oasele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie. Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si orezul spalat in cateva ape si lasam pana fierb si acestea. Cand ...
 Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi) Ciorba de perisoare cu taitei (by Madi)
Se curata ,morcovul,patrunjelul si telina.Se toaca marunt sau se razuie,dupa care se calesc 3 minute in ulei. Se pune apa ,sare si cubul de vegeta naturala (by sylvia), se lasa sa fiarba ,iar intre timp se pregetesc perisoarele. Carnea de porc tocata ...
 Ciorba de perisoare si carne bucati Ciorba de perisoare si carne bucati
Cureti morcovii, pastarnacul, telina si gulia, le tai cubulete si le calesti 2 minute in ulei, in oala in care fierbi ciorba. Tai carnea bucatele si o adaugi in oala impreuna cu tarhonul. Lasi sa fiarba impreuna.In acest timp pregatesti perisoarele. ...
 Ciorba cu carne de porc Ciorba cu carne de porc
Pui carnea in apa cu sare pe foc, o dai intr-un clocot, o speli cu apa rece, apoi o pui la fiert in 3 l de apa cu sare, timp de 45 de minute.Intre timp, cureti morcovul, telina si ceapa, le toci marunt, cureti si speli cartofii, apoi ii tai in cuburi ...
 Ciorba taraneasca Ciorba taraneasca
Taie carnea cubulete si pune-o la fiert in apa cu un praf de sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie. Adauga ceapa tocata mai mare si, dupa ce a dat in cateva clocote, pune zarzavatul taiat marunt. Cand carnea este bine patrunsa, adauga pasta de ...
 Ciorba de fasole cu tarhon Ciorba de fasole cu tarhon
Puneti fasolea la fiert in 2 l de apa. Dupa ce a dat in cateva clocote, varsati apa in care a fiert si puneti alta apa curata si fierbinte. Adaugati carnea, prajita separat, cand fasolea este fiarta. Sarati, adaugati patrunjelul si tarhonul. Separat, ...
 Bors din carne de porc cu oase date la fum Bors din carne de porc cu oase date la fum
Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta ...
 Ciorba de perisoare cu zeama de varza Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Se pregatesc intai perisoarele astfel: se pune in carnea tocata sare, piper, un ou, 2 linguri cu varf de faina, 2 pumni si jumatate de orez , ceapa data prin razatoarea mica, se amesteca bine, dupa care se fac perisoarele cu mana unsa cu ulei. Dupa ...
 Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si ...
 Ciorba de perisoare (idee Daf) Ciorba de perisoare (idee Daf)
Mi-a placut ciorba de perisoare pe care am mancat-o la restaurantul Daf Junior. Era limpede ca o supa, dar cu un gust nemaipomenit de ciorba. Nu stiu care este reteta lor, am incercat sa o reproduc acasa si ne-a placut foarte mult.Puneti la fiert in ...
 Ciorba de porc Ciorba de porc
Carnea si oasele (costita) se spala ,se portioneaza si se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce se indeparteaza toata spuma care se formeaza se adauga legumele curatate, spalate si taiate fideluta sau cubulete si se fierbe totul la foc ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba de macris pe carne de porc afumata Ciorba de macris pe carne de porc afumata
Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul radacina,ceapa si ardeiul se pun la calit in tigaie cu putin ulei.Cand carnea este fiearta de jumatate se pune zarzavatul calit.Macrisul se alege si se ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu carne de porc
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z