SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie

 Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie
Sfecla rosie este dulceaga, frumos colorata si plina de fibre si vitamine; si asta nu -i tot, alaturi de morcov si lamaie, are un gust desavarsit! ...
Supa de salata
Daca este primavara profitati de acest sezon , cumparati salata si faceti aceasta supa minunata , pe care o puteti servi mai ales rece. Este acrisoara si hranitoare deoarece contine doar ingrendiente sanatoase. ...
 Supa de castraveti Supa de castraveti
Castravetele se decojeste si se rade, ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se zdrobeste cu sare. Se amesteca toate ingredientele intr-un vas, se adauga iaurt, suc de lamaie, smantana si menta. Supa rezultata se condimenteaza cu sare si piper, dupa ...
 Supa crema de porumb Supa crema de porumb
Ceapa se taie marunt si se pune la calit in unt. Se adauga boabele de porumb scurse si se lasa vreo 2 minute mestecandu-se in ele. Se adauga lingura de faina , se caleste putin si se stinge tot cu laptele si frisca lichida.Se adauga dovleacul dat ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cate ori este nevoie.Se adauga legumele curatate,intregi. Dupa ce au fiert,se strecoara supa.Pieptul de pui se taie fasii,iar legumele se paseaza. Se pune supa din nou la fiert,dupa care se suspenda carnea si ...
 Ciorba de dovlecei cu iaurt Ciorba de dovlecei cu iaurt
Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa sau in zeama de carne. Se fierbe cam 10 minute, dupa care se adauga orezul spalat. Dovleceii taiati cubulete se adauga in ciorba. Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si ...
 Supa rece cu avocado Supa rece cu avocado
Mixam toate ingredientele si servim rece. Decoram cu patrunjel. Pofta buna! ...
 Supa de pui a la grec Supa de pui a la grec
 Carnea se taie fasii si se pune la fiert in apa cu sare si un pic de delicat. Intre timp pregatim legumele care se curata si se taie rondele( morcovul si patrunjelul ) si fasii telina, apoi se pun  in  vasul in care fierbe carnea. De ...
 Ciorba cu perisoare de peste Ciorba cu perisoare de peste
Morcovul,telina,pastarnacul le-am dat pe razatoarea mare.am tocat gogosarul,ceapa,cartofii.le-am pus la fiert impreuna cu orezul,eu am pus dupa ochi:). am pregatit perisoarele:am tocat (la robot sau masina de tocat)pestele,o ceapa,un morcov mai ...
 Ciorba acra cu galuste Ciorba acra cu galuste
Punem la foc apa impreuna cu dlikatul,tocam marunt ceapa,morcovul si ardeiul si le punem in apa,cand sunt fierte facem galustele sin cele 2 oua si gris,le punem in ciorba cand aceasta fierbe  apoi adaugam 2lg de pasta de rosii si acreala,sare ...
 Supa de somon Supa de somon
Se spala legumele, se curata. Ceapa se taie cubulete fine, morcovul de da pe razatoarea mica, apoi se calesc in untul topit. Din cand in cand se adauga putina apa, sa se inabuseasca. Dupa 5 minute se adauga 1 l de apa. Cartofii se spala bine, cu ...
 Ciorba din aripioare de pui cu legume Ciorba din aripioare de pui cu legume
Am pus aripioarele(taiate jumatati) la fiert,am luat spuma.Separat am calit radacinoasele si ceapa tocate in putin ulei apoi le-am adaugat in oala cu carne.Cand s-au inmuiat am pus pe rand,fasolea verde,mazarea,ardeiul si rosiile taiate cubulete.Cand ...
 Dal Shorva- supa de linte indiana Dal Shorva- supa de linte indiana
Spala bine lintea si pune-o la fiert cu urmatoarele 6 ingrediente. Fierbe la foc mic pana ce lintea este fiarta. Scoate frunzele de dafin. Amesteca supa sau paseaz-o putin cu o lingura ca sa aibe o consistenta mai fina. Soteza usturoiul si semintele ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
capetele si cozile de peste se spala si se pun la fiert in apa cu sare   15 min ,dupa care se strecoara zeama.in strecuratoare se curata carnea de peste sa nu ramaie nici un os. legumele se curata si se spala . morcovul si albitura se ...
 Supa de salata verde Supa de salata verde
legumele se curata si se spala . se pune la fiert o oala cu 4 l apa . cand clocoteste se pune in ea morcovul razuit mare , ceapa si usturoiul  taiate  + slaninuta taiata feliute  si orezul . dupa 20 min se bate oul cu furculita + ...
 supa de spanac supa de spanac
spanacul se spala bine cu apa rece si se rupe cu mana . morcovul, ceapa si usturoiul se curata si se spala. se prajeste in ulei morcovul razuit, ceapa si usturoiul taiate marunt . se pune deasupra 3 l apa , sare si baconul taiat cubulete .cand apa ...
 Soleanka Soleanka
Rinichii- se taie orizontal in jumatate si se separa de canale si grasimi /se fierb separat ~ 5 minute si se varsa apa /se clatesc si se pun la fiert cu apa fiarta si fieb pina cand sant gata cu putina sare. Din carne cu os ( piept de vita)se ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Morcovul si ceapa se curata si se taie(ceapa marunt si morcovul rondele). Se pune la fiert,se lasa 10 minute apoi se adauga cartofi taiati in 4,se lasa sa fiarba si cand cartofi sunt fierti se adauga pasta de ardei,borsul si secretul gustului(dupa ...
 CIORBA DE PUI A LA GREC CIORBA DE PUI A LA GREC
Morcovul si radacina de patrunjel se curata si se taie rondele subtiri,se pun in putin ulei de masline si le lasam la calit 5minute.Ceapa o dam pe razatoare sau o mixam si o punem peste morcov si pastarnac si stingem tot  cu apa lasand sa dea ...
 Ciorba de salata cu lapte de soia-post Ciorba de salata cu lapte de soia-post
Se curata usturoiul si se piseaza ,apoi se caleste in putin ulei de masline 1-2 minute dupa care se pune salata sapalat si taiat marunt,se lasa sa se inmoaia putin salata in ulei la foc mic  amestacand continu sa nu se prinda. Dupa se sa calit ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri cu lamaie
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z