SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de gulii Supa de gulii
Curatati ceapa si taiati-o in cubulete. Caliti-o in ulei pana cand se rumeneste, dupa care adaugati guliile si telina taiate in cubulete. Dupa 15 minute puneti faina si amestecati bine, apoi adaugati 3 l apa calda peste ele si lasati-le la fiert, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Carnea cu os se pune la fiert si din cand in cand se indeparteaza spuma formata. Dupa ce carnea este aproximativ fiarta se pune si zarzavatul taiat marunt. Se pregatesc perisoarele din carnea macra data prin masina de tocat impreuna cu o felie de ...
 Supa crema de spanac Supa crema de spanac
Se pune la foc 1 litru de apa si putina sare.Cand clocoteste apa se adauga frunzele de spanac si se fierb 5 minute.Se scurg,apoi se trec prin sita si se pastreaza la loc cald.Se caleste ceapa tocata marunt cu jumatate din cantitatea de margarina,se ...
 Supa cu usturoi Supa cu usturoi
O cantitate de 2 litri de apa se fierbe timp de 20 minute impreuna cu usturoiul, cimbru, o lingurita de sare si putin piper. Feliile de paine se taie in patrate mici, se acopera cu branza rasa si ulei de masline. Se lasa intr-o tava in ...
 Supa de ceapa II Supa de ceapa II
Caliti ceapa intr-o lingura unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca. Cand ceapa s-a inmuiat, trageti vasul pe marginea sobei si adaugati faina. Stingeti cu putina apa sau, si mai bine, cu supa de carne, amestecand incontinuu. Sarati si lasati sa ...
 Supa de ceapa cu tempeh Supa de ceapa cu tempeh
Mai aveti nevoie si de 300 de g de tempeh si 2 lingurite de miso hatcho. Curatati ceapa si taiati-o pestisor. Sfarmati catelul de usturoi in uleiul de masline infierbantat si prajiti ceapa. Inmuiati ciupercile shiitake in apa calduta timp de 10 ...
 Supa de raci Supa de raci
Daca sunt proaspeti racii trebuie sa fie neaparat vii.Se spala in mai multe ape, apoi se introduc in apa clocotita. Daca sunt congelati, racii se lasa sa se decongeleze in frigider,se spala sub jet de apa, apoi se introduc in apa clocotita. Se ...
 Ciorba de salata cu kaizer Ciorba de salata cu kaizer
Ingrediente: - 1 salata mare - 2 morcovi - 1 pastarnac - 1 telina - 2 cepe rosii mici - 1 catel usturoi - 1 iaurt - 300 g kaizer - sare, piper, busuioc - 1 legatura leustean - 1 legatura patrunjel - 1 legatura marar - 1 ou ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Puneti zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt, la fiert, in putina apa, circa 500ml. Dupa 10 minute, adaugati zeama de varza si lasati sa fiarba la foc mic. Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti pestele curatat, spalat si taiat in bucati ...
 supa pescareasca supa pescareasca
Zarzavatul se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cand a fiert se pune in blender, alaturi de rosiile decojite si se mixeaza pana devine crema.Se adauga supa si se pune din nou la fiert. Daca da in clocot, se adauga bucatile de ...
 Supa de cartofi noi Supa de cartofi noi
Intr-o oala de aproximativ 4 l se pune apa la fiert cu zarzavaturi taiate marunt. Cand au fiert se adauga si cartofii taiati in cubulete, condimente, lapte si foile de dafin. Simpla si delicioasa! Pofta buna! ...
 Supa de gulioare cu galuste Supa de gulioare cu galuste
Ingrediente 3 morcovi 7 gulioare un ou o ceapa faina verdeata smantana ulei ...
 Supa de linte rosie cu praz Supa de linte rosie cu praz
Puneti lintea la fiert in 2 l apa sarata in care ati pus si otetul. Curatati partea alba a prazului si taiati-o in rondele. Taiati in cubulete morcovul si ardeii grasi curatati de cotoare si seminte. Caliti prazul, ceapa taiata marunt si ardeii in ...
 Supa de pui Supa de pui
Pieptul de pui dezosat se taie in fasii. Prazul si morcovii se taie in felii fine si se calesc in ulei. Se sting cu supa de pui. Se pune apoi pieptul de pui, mazarea si orezul. Se fierb si se amesteca din cand in cand ca sa nu se lipeasca ...
 Ciorba de vita cu iaurt Ciorba de vita cu iaurt
Taiati carnea in bucati potrivite, spalati-o si puneti-o la fiert cu apa si sare. Cand a dat in clocot, adaugati zarzavatul taiat in cuburi, ceapa maruntita si fasolea oparita si continuati fierberea. Cu 10 minute inainte de a lua oala de pe foc ...
 Supa crema de cartofi Supa crema de cartofi
Incalzeste in prealabil cuptorul. Introdu cartofii cu coaja in cuptor pana se inmoaie, aproximativ 1 1/2 ora. Se curata cartofii de coaja si se fac piure, adaugand pe rand putina supa de legume. Se pune piureul intr-o cratita si se pune la fiert ...
 Ciorba de pui cu smantana Ciorba de pui cu smantana
Ceapa se toaca foarte marunt. Telina si morcovul se dau pe razatoarea mica. Ardeii se toc si ei. Se pun aceste ingrediente la fiert intr-o cratita de 5 litri plina cu apa. De ce se pune apa multa de la inceput? Pentru ca legumele sa de-a gust in ...
 Ciorba de vacuta-Reteta analizata nutritional de dr. Damian Ciorba de vacuta-Reteta analizata nutritional de dr. Damian
Ingrediente 1 kg carne de vaca un ardei gras 300 g taitei o lingura de bulion telina 2 cepe 1/2 varza alba 1/2 kg cartofi ulei 3 rosii 1 l bors leustean ...
 Supa frantuzeasca Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina. Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora. Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
 Ciorba de porc cu fasole Ciorba de porc cu fasole
Ingrediente ½ kg carne de porc cu os ½ kg fasole verde o ceapa 2-3 catei de usturoi Un ardei iute pantrujel Putina telina 2-3 morcovi 2 linguri de ulei 300 ml suc de rosii Sare Piper ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) carnati (14)
coriandru (14) sunca (14) nucsoara (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) pasta tomate (7)
cafea (7) apa minerala (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) susan (2) salvie (2)
aluat (2) file de peste (2) anason (2)
cirese (2) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
vinete (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) ciocolata (1)
varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
stafide (1) icre (1) branza topita (1)
crenvusti (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 37
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z