SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Acadele aperitiv Acadele aperitiv
Se toaca pulpa bine  sa fie carnea macina ta mai marunt Vinetele se cresteaza 4 -6 si se inabusesc putin(asa cu coaja cu tot) dupa care se lasa la recit apoi se toaca si ele Cartofi se rad prin razuitoare sau se toaca paine se inmoaie in putin ...
 Cosulet cu icre si somon afumat Cosulet cu icre si somon afumat
Se pregatesc icrele de peste  cu gris ,ulei ,ceapa si suc de lamaie(vezi reteta in urma) Se ia cate un cosulet (vols) si se umplu cu icre(se pune putin 1 lingurita mica) ,apoi se pun bucatele de somon afumat deasupra Se decoreaza cu ardei rosu ...
 Chiftelute cu garnitura Chiftelute cu garnitura
Se pregateste carnea se ameteca bine cu ouale ,sarea piperul si cartoful razuit bine si morcovul si paine inmuiata in putin lapte,se pune si ustroiul pisat marunt si patrunjel verde si se ameteca bine apoi se fac chiftelute  mai mari care se ...
 Mini pizza fara blat Mini pizza fara blat
 Prim data se taie baconul bucatele mici,salamul taiat feliute cel uscat iar sunca am tocat-o marunt,cascavalul taiat cubulete,ardeiul la fel taiat cubulete si rosiile,masline am lasat si intregi si tocate si patrunjel verde tocat Nu este o ...
 Chiftelute cu surprize Chiftelute cu surprize
Chiftelute: Cartoful se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se scurge de zeama. Pieptul de pui se toaca apoi se amesteca cu cartofii, oul, usturoiul si ceapa tocate marunt, verdeata si condimentele. Umplutura: Crema de branza se condimenteaza ...
 Snitel de salau Snitel de salau
se spala si se usuca fileurile de salau apoi se presara cu putina sare si piper.ouale se bat cu sare,boia,usturoiul granulat si rozmarinul.se trec fileurile prin faina,apoi prin ou si la final prin pesmet,se prajesc in ulei pe ambele parti pana ...
 Chec aperitiv Chec aperitiv
Galbenusurile se freaca bine cu untul putin topit, apoi adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare. Turnam faina treptat batand continuu. Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, amestecand de jos in sus. ...
 Salata de icre de crap Salata de icre de crap
Icrel proaspete se trec printr-o sita pentru a indeparta pielitele. Se pune putina sare si se tin la rece cateva ore. Se amesteca cu mixerul turnand cate putin ulei, cantitatea marindu-se treptat. Din cand in cand se adauga cate putina apa minerala ...
 Dovlecei gratinati Dovlecei gratinati
Dovleceii se taie pe lungimea  lor .Se scobesc.Se pun intr-un vas cu apa si putina sare si se dau in cateva clocote apoi se scot si se lasa la scurs.Separat, intr-o tigaie se soteaza ceapa taiata marunt, continutul dovleceilor dat prin ...
 Mini quiche Mini quiche
 Preparare: taiem cerculete mari foaia de tarta, eu am decupat cu un bol 6 cerculete. Asezam cerculetele intr-o tava de minitarte pensulata  in prealabil cu unt.  Separat intr-un bol amestecam oul cu smantana, cascavalul ras si ...
 Omleta cu marar,ceapa verde si carnaciori Omleta cu marar,ceapa verde si carnaciori
Se bat ouale cu un praf de sare, apoi se adauga ceapa tocata si mararul, separat intr-o tigaie se pune putin ulei si se pun carnatii taiati rondele la prajit. Cand carnatii sunt prajiti se pun si ouale peste, se lasa la prajit pana capata o culoare ...
 Pungute cu surprize Pungute cu surprize
Se fierbe pieptul de curcan(se poate si cu pulpe cred) in apa cu putina sare apoi se lasa la racit Se taie bucatele si se condimenteaza cu sare si piper Ciupercile se taie feliute si se calesc putin in ulei (eu nu am avut  ciuperci si am ...
 Ciupercute picante Ciupercute picante
Se curata ciupercile. Piciorusele se toaca fin impreuna cu cateii de usturoi si ardeiul iute si se pun sa se caleasca in uleiul de masline. Se adauga jumatate din verdeturi tocate fin,sare si piper. Cu acest amestec se umplu palariile de ciuperca ,se ...
 Camembert aromat la cuptor Camembert aromat la cuptor
Incalzeste cuptorul la 200ᵒC. Scoate branza din cutie si inlatura folia cu care este impaturita.Aseaza branza inapoi in cutia sa.Inteapa branza cu furculita, de cateva ori, apoi stropeste-o cu vin alb.Presara deasupra thym si boabe de piper.Inchide ...
 Fondue din branza cu grisine crocante Fondue din branza cu grisine crocante
Intr-o cratita incalzeste vinul pe foc potrivit apoi adauga branzeturile si amesteca pana la omogenizare. Toarna amestecul intr-un vas si serveste-l cu grisine. ...
 Oua in chifla Oua in chifla
Se taie  un capacel de pe chifla, nu mare. Se scobeste bine chifla de miez, sa nu se rupa si se unge cu putin unt Se sparge cate un ou in fiecare chifla. Se sareaza si se pune putina boia de ardei rosu dulce (optional pt culoare) Se unge un vas ...
 Shaorma de casa Shaorma de casa
Se caleste puiul si ardeiul, taiate fasii intr-o lingura de ulei. Se taie legumele in felii subtiri,lipia se incalzeste intr-o tigaie neunsa la foc mic.   Ingredientele se impart in patru  si se umple fiecare lipie .  Se ...
 Shaorma Shaorma
Pentru inceput framantam o coca din faina,drojdie,unt,apa calduta si o lingurita sare. O lasam 30min la dospit. Intre timp dezosam pulpele,le condimentam si le prajim bine. Cartofii ii taiem pai si ii prajim intr-o tigaie , in mult ulei. Varza o ...
 Tortilla mexicana cu guacamole Tortilla mexicana cu guacamole
Se taie avocado si se scobeste pulpa cu lingurita. Pune zeama de lamaie, sarea si usturoiul taiat bucati mari peste avocado si mixeaza cu blenderul vertical. Taie marunt ceapa si amestec-o. Potriveste de sare si lamaie. Pune salata in tortillas ...
 Mancare de ciuperci Mancare de ciuperci
Se curata ciupercile si se toaca dupa preferinta mai mici sau mai mari, apoi se pune uleiul la incins si se adauga ceapa tocata marunt, ceapa se lasa la prajit pana devine aurie. Dupa aceea se adauga pasta de tomate si se amesteca, se pun si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) castraveti murati (37)
coriandru (37) nuca (37) varza (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) parizer (19)
ghimbir (19) menta (19) mere (19)
menta (19) gelatina (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
capere (17) hrean (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) bagheta (13)
kaiser (13) costita afumata (13) ienibahar (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
crap (10) scortisoara (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) arpagic (7)
zahar pudra (7) sparanghel (7) carne de miel (7)
sofran (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
pateu de ficat (5) migdale (5) loboda (5)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de vanilie (2) kefir (2) mango (2)
leurda (2) capsuni (2) chilli iute (2)
macaroane (2) coacaze (2) dulceata (2)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) anchois (2) banane (2)
macris (2) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciocolata (1) tortellini (1) ciolan afumat (1)
melci (1) pere (1) afine (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) stevie (1)
cardamon (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
carne de pasare (1) barnza (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) cirese (1)
jambon de porc (1) fructe de padure (1) ementaler (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) vanat (1)
ierburi de provance (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 40
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z