SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Ciupercute umplute Ciupercute umplute
Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin, sare ,piper si cascaval ras. Cu acest amestec vom umple fiecare palariuta de ciupercuta :) Le punem apoi intr-o tava ...
 Ciulama de bureti cu mamaliguta Ciulama de bureti cu mamaliguta
Curatam si spalam bine de tot buretii Ceapa curatata o taiem felii subtiri, cu coada cu tot.Maruntim si usturoiul curatat. Intr-o cratita incalzim uleiul si calim ceapa verde si usturoiul pina devin putin sticloase. Adaugam apoi buretii, sare, piper ...
 Omleta a la dana Omleta a la dana
Taiem sunculita cubulete, si o punem intr-o tigaie cu putin ulei, sa se rumenesca usor. Intre timp batem ouale cu sarea, piperul si boiaua si le turnam in tigaie peste sunculita. Intoarcem pe ambele fete pana prinde o culoare aurie. Radem cascaval si ...
 Tortilla cu cartofi si ceapa Tortilla cu cartofi si ceapa
Se curata cartofiI se taie in 4 si apoi se taie feliute  subtiri,vor  iesi ca triunghiurile Ceapa ce curata si se toaca marunt Se pun 5linguri de ulei intr-o tigaie de teflon de preferinta sa nu se prinda si se pun cartofi se sareaza se ...
 Rulada cu ciuperci si sunca Rulada cu ciuperci si sunca
Se intinde foaia putin cu sucitorul Ciupercile se curata si se toaca cu tot cu piciorusele de la ciuperci apoi se calesc intr-o tigaie cu putin ulei si cu ceapa tocata,sare si piper,se lasa sa fiarba 10 minute pana scade sucul de pe ciuperci apoi se ...
 Cartofi frantuzesti (reteta adaptata) Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)
Fierbi cartofii(sa NU fie fierti foarte tare) Ii lasi la racit si apoi ii tai feli. Asezi un strat de cartofi apoi unul de sunca sau salam(taiat feli),dupa aceea asezi un rand de cascaval(feli), apoi pui ciupercile taiate feli(daca sunt ciuperci din ...
 Omleta cu ciuperci si marar Omleta cu ciuperci si marar
Se curata ciupercile si se taie bucatele mici (lasam 5 pt decor netaiate)apoi se calesc putin in ulei si 2 linguri sos de soia,se lasa 3-4 minute,cele 5 ramase se cresteaza sub forma de floare si se prajesc separat in putin  ulei(ideea am luat-o ...
 Omleta cu dovlecel Omleta cu dovlecel
Se bat ouale bine cu sare si piper.Dovlecelul se taie rondele si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un prosop de hartie. Intr-o tigaie se pune jumate din cantitatea de oua , motardela taiata cubulete si dovlecelul, se pune capacul pe tigai ...
 Cartofi noi la tigaie Cartofi noi la tigaie
Se curata cartofi de coaja cu ajutorul unui birete de sarma .cartofii care sunt mai mari se taie in doua iar cei mici selasa intregi.Dupa care se pun la fiert in apa cu sate timp de 10min. Se scot din apa cand au trecut cele 10 min si se pun la ...
 Omleta cu carnati Omleta cu carnati
Se bat bine ouale cu-n praf de sare, se adauga branza si casacavalul date pe razatoare, maslinele maruntite, carnatii taiati rondele. Se prajeste bine pe ambele parti si apoi se decoreaza dupa pofta inimii...se poate serviii calda dar noua ne place ...
 Risotto cu sparanghel Risotto cu sparanghel
1. Fierbe cele 5 fire de sparanghel, impreuna cu cozile mai groase care nu se folosesc la mancare in cca 600 ml apa, cam 10 minute. Strecoara zeama, arunca cozile si taie firele folositoare in bucatele potrivite. 2. Incalzeste supa. Amestec-o cu ...
 Topchit ca la Moldova Topchit ca la Moldova
Ouale se bat bine cu sare ( sper ca nu vreti cantitati si aici, gustati voi acolo  ) Într-o tigaie încinsa topiti untul.  Adaugati ouale batute. Casul si urda le taiati cubulete si le adaugati peste oua.  Adaugati si ...
 Pilaf de orez cu supa de gaina Pilaf de orez cu supa de gaina
        Pregatirea supei:  Se taie legumele in bucati mari ( pentru a putea fi scoase usor din supa) si se pun la fiert in apa cu sare/ delikat. Bucatile de carne de gaina se spala si se pun si ele la fiert, in supa de ...
 Omleta rulada Omleta rulada
Am batut ouale bine si apoi le-am amestecat cu mararul tocat, cateva faramite de branzica si cu faina si parful de copt.Am uns putin cu unt tigaia Doubletta si am incins-o apoi am turnat compozitia de omleta si am copt-o acolo pana s-a umflat si s-a ...
 Sos cald de conopida Sos cald de conopida
Se desface buchetele conopida si se fierbe in apa cu sare(sau la aburi) Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei la fel si usturoiul se calesc impreuna 5 minute apoi se pune conopida fiarta si se amesteca bine cu ceapa se lasa sa se caleasca ...
 Gogosi in 6 arome diferite Gogosi in 6 arome diferite
Se pune faina in masina de paine,laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el ,apoi se pune peste faina,la fel si uleiul si coaja de lamaie si sarea se lasa la framantatsi dospit Intre timp se taie baconul bucatele mici si se prajeste putin, ...
 Orez cu muguri de bambus Orez cu muguri de bambus
Pregatire orez cu muguri de bambus, pentru doua portii: Se pune la fiert orezul intr-o oala cu apa, in care adaugati o lingurita de sare. Se lasa la fiert 20 de minute. Cat fierbe orezul, tocati morcovul si puneti-l in wok. Tocati ardeiul gras si ...
 Aperitiv cu foietaj si masline Aperitiv cu foietaj si masline
Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza ...
 Aripioare picante si crocante Aripioare picante si crocante
Se pun aripioarele intr-un bol, impreuna cu sosul de rosii, se condimenteaza si se lasa cateva ore la frigider. Dupa ce le scoatem le dam prin oul batut, apoi prin amestecul de faina, malai, pesmet si sare. Se pun la prajit la foc mediu, de preferat ...
 Kievskaia Kievskaia
Untul aromat l-am preparat dupa aceasta reteta, la care am mai adaugat 2 linguri zeama de lamaie. Usturoiul, patrunjelul verde, cozile de ceapa cu rozmarin, sare si piper se pun intr-un castron si se piseaza pana devin pasta. Se adauga zeama de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
carnati (51) nucsoara (51) ardei iute (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) ridichi (24)
untura (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) menta (19)
gelatina (19) ghimbir (19) parizer (19)
menta (19) mere (19) suc de lamaie (18)
bicarbonat (18) foi de placinta (18) piper boabe (18)
hrean (17) capere (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) costita afumata (13)
ienibahar (13) bagheta (13) kaiser (13)
supa de pui (12) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
pastarnac (11) lipii (11) muschi de porc (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
albus (8) cuisoare (8) stafide (8)
fasole boabe (8) portocale (8) sardele (8)
leustean (8) vanilie (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) alune (6) broccoli (6)
coaja de lamaie (6) salau (6) struguri (6)
andive (6) prosciuto (6) vin rosu (6)
ananas (6) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
pulpe de pui (5) caise (5) rom (5)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) banane (2) macris (2)
esenta de vanilie (2) kefir (2) mango (2)
leurda (2) capsuni (2) chilli iute (2)
macaroane (2) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) sirop (1)
vanat (1) ceapa ciorii (1) ierburi de provance (1)
ciocolata (1) patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1)
ciolan afumat (1) melci (1) tortellini (1)
afine (1) pere (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 47
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z