SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Friganele cu parmezan la Doubletta Friganele cu parmezan la Doubletta
Se incinge Doubletta, se unge cu unt. Feliile de paine se taie triunghiuri, se dau prin oul batut impreuna cu parmezanul si maslina data pe razatoarea mica. Se rumenesc in tigaie pe ambele parti fara capac. ...
 4 cheeses stuffed mushrooms 4 cheeses stuffed mushrooms
Se curata ciupercile de coaja si se folosesc imediat pt ca dupa ce li s-a rupt triunchiul se innegresc repede. Se amesteca 4 feluri de cascaval, se umple spatiul din ciuperci, se gratineaza la 180 grade 6 minute max. Decor de salate mixte, sos pesto ...
 Placintele impaturite Placintele impaturite
Amesteci toate ingredientele si faci un aluat pe care-l imparti in 10 bucati. Fiecare dintre cele 10 bucati o intinzi si o impaturesti de 3 ori. Apoi dupa a treia impaturire pui fiecare bucata sa se prajeasca in baie de ulei incins.Le servesti cu ...
 Clatite - aperitiv Clatite - aperitiv
Se amesteca toate ingredientele. Se prajesc clatitele, mai groase, mai subtiri, cum doriti.Umplutura o pregatiti asa: topiti untul, cu gorgonzolla, la foc mic, pina se incorporeaza bine unul cu altul, se adaua smantana, se amesteca bine, se ia de pe ...
 Rosii cu mozzarella Rosii cu mozzarella
Se spala si se taie rosiile in felii si se aseaza pe un platou una cate una. Se presara cu sare fiecare felie in parte. Se scurge bine mozzarella de zeama si se taie in felii, la fel cum am facut cu rosiile, dupa care se adauga fiecare felie de ...
 Cas (de oaie) pane Cas (de oaie) pane
Feliile de cas se dau prin faina, oul batul si apoi pesmet. Dupa ce au fost date prin toate, cele 4 felii de cas se lasa asa sa se odihneasca 20-30 minute (astfel nu se va mai desprinde crusta, la prajit).Se pune uleiul in tigaie si se incinge ...
 Aperitive pt copii Aperitive pt copii
Amestecam branza de vaci cu branza topita.Taiem rosiile in doua si indepartam partea cu seminte,increstam un pic rosia sa capete forma a doua aripi siil umplem cu branza pregatita in prealabil,apoi dintr-o jumate de maslina punem capul prins cu ...
 Iaurt de casa Iaurt de casa
1. Se strecoara laptele intr-o cratita cu fundul mai gros.2. Se adauga lingurita cu sare.3. Se fierbe laptele, iar apoi se lasa sa se raceasca. Se pune in borcane curate de sticla si adaugam maiaua doar atunci cand nu mai este fierbinte ci doar cald. ...
 gogosele aperitiv gogosele aperitiv
se toaca ceapa marunt,se amesteca cu crema de branza,smantana,marar tocat si se sareaza dupa gust.se umplu gogoselile,se acopera cu folie transparenta si se lasa la frigider pana a doua zi,cand se orneaza cu rosii cherry taiate in jumatate si fire de ...
 Ardei gras umplut cu branza Ardei gras umplut cu branza
Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se freaca branza cu putina sare si cu mararul. Dupa ce am pregatit crema de branza incepem sa umplem jumatatile de ardei cu crema de branz si la sfarsit ...
 Puisori din mamaliga cu smantana pt copilasi mofturosi Puisori din mamaliga cu smantana pt copilasi mofturosi
Se face o mamaliguta mai vartoasa din malai grisat si apoi modelam puisori pe care ii servim cu smantana. Nepotica mea care e tare mofturoasa mananca cu bucurie mamaliga modelata astfel si smantana.Imi cer scuze ca am incadrat acest fel de mancare la ...
 frigarui cu branza frigarui cu branza
toate ingredientele se taie cubulete si se infig pe betele de frigarui.Pofta buna! ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
Se face un aluat ca la choux-a-la-creme:se dau in clocot apa cu untul topit,se toarna faina si se amesteca repede pana la omogenizare;se lasa la racit si se mixeaza ouale pe rand,pana rezulta o crema care sa intinde uniform in tava de aragaz unsa si ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Se spala ciupercile. Se desprinde cu atentie piciorul ciupercii, in asa fel incat palaria acesteia sa ramana intreaga. Se scurg, se aseaza intr-o tava.Branza telemea se rade, picoarele de la ciuperci se toaca, acestea se amesteca cu smantana si ...
 Crochete de cartofi Crochete de cartofi
Intr-un bol se pune pireul de cartofi se amesteca cu ouale faina si restul componentelor pina este o compozitie omogena.Se pune uleiul sa se incalzeasca pina ce fierbe ,se ia cu lingura din compozitia de cartofi se da o forma (rotunda sau ovala)se ...
 Pateuri cu branza FLUTURAS Pateuri cu branza FLUTURAS
Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se lasa la rece vreo 2 ore cel putin sau peste noapte si-l coaceti a doua zi.Dupa ce -l scoateti de la rece il framantati din nou sa se inmoaie, apoi ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
Dai telemeaua pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si 5 oua. Ungi apoi cate 3 foi de placinta cu margarina topita si le suprapui, intinzi o parte din compozitia de branza si rulezi. Pui rulada intr-o tava unsa cu margarina si mai faci 4 ...
 PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc) PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)
Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu ...
 Placinta cu brinza Placinta cu brinza
Se intinde foaia pe fundul tavii tapetate cu hirtie. Se pregateste umplutura asa: se amesteca brinza sarata cu cea dulce (faramitate bine) cu 4 oua, zaharul, coaja de lamiie, esenta si eventual putin iaurt pt a rezulta o crema mai moale.Se intinde ...
 Pasta de branza de vaci cu marar Pasta de branza de vaci cu marar
Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se omogenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele.Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
branza de vaci (86) galbenus (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
carnati (51) nucsoara (51) ardei iute (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
apa minerala (38) curry (38) nuca (37)
varza (37) castraveti murati (37) coriandru (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
sos de soia (25) fasole verde (25) ridichi (24)
untura (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) menta (19)
gelatina (19) parizer (19) ghimbir (19)
menta (19) mere (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) suc de lamaie (16)
carne de vita (16) suc de rosii (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) ienibahar (13)
bagheta (13) kaiser (13) costita afumata (13)
supa de pui (12) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
pastarnac (11) lipii (11) muschi de porc (11)
scortisoara (10) crap (10) paste (9)
salvie (9) maghiran (9) ardei kapia (9)
cuisoare (8) stafide (8) fasole boabe (8)
portocale (8) sardele (8) leustean (8)
vanilie (8) albus (8) carne de miel (7)
sofran (7) arpagic (7) zahar pudra (7)
sparanghel (7) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) pateu de ficat (5) migdale (5)
loboda (5) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
fidea (4) carne de vitel (4) frisca (4)
carne de curcan (4) crenvusti (4) varza rosie (4)
file de peste (4) pepene galben (4) zahar vanilat (4)
fistic (4) cafea (4) mozarella (4)
kiwi (3) compot (3) anason (3)
esenta de rom (3) lapte batut (3) pasta tomate (3)
zmeura (3) zmeura (3) gorgonzola (3)
suc natural (2) aripioare de pui (2) fenicul (2)
visine (2) anchois (2) banane (2)
macris (2) esenta de vanilie (2) kefir (2)
mango (2) leurda (2) capsuni (2)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) jambon de porc (1) cirese (1)
fructe de padure (1) ementaler (1) ceapa ciorii (1)
sirop (1) vanat (1) ierburi de provance (1)
patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1) ciocolata (1)
tortellini (1) ciolan afumat (1) melci (1)
pere (1) afine (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) cardamon (1) stevie (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 95
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z