SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Mafinim cu branza si masline Mafinim cu branza si masline
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Se ung tavitele ptr muffins cu unt.Intr-un bol batem ouale spuma si adaugam brinzeturile laptele si untul topit.In alt bol amestecam faina cu sarea si turnam continutul de oua si brinza peste faina. Amestecam ...
 Placintele cu urda Placintele cu urda
Preparare aluat: Se cerne faina, la mijloc se face o gaura in care punem drojdia, putin lapte cald si putin zahar, incorporand si putina faina. Se lasa plamada de maia sa creasca, apoi se framanta aluatul incorporandu-se pe rand laptele, oul, uleiul, ...
 Mamaliga cu brinza Focsani Mamaliga cu brinza Focsani
Se face o mamaliga molcuta, fiarta bine.Intr-n vas ceramic, se pune un strat de brinza, unul de mamaliga iar unul de brinza si unul de mamaliga iar pe deasupra se presara cas de oaie razuit.Se da la cuptor circa 15 minute, ca sa se rumeneasca ...
 Crochete din branza Crochete din branza
Am amestecat branza ramasa cu painea inmuiata si stoarsa bine, chimenul, piperul, grisul, oul, verdeata taiata marunt, le-am framantat bine, apoi cu mana in faiana, am format bilute mici, le-am tavalit prin faina, prin oul batut bine, apoi prin ...
 Pateuri cu branza si marar Pateuri cu branza si marar
Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu ajutorul foliei. Taiem rulada obtinuta in felii late, de circa 8-10 cm. Tapetam doua tavi cu hartie de copt si asezam pateurile, lasand putin spatiu ...
 Rosii "cherry" umplute Rosii "cherry" umplute
Se spala si se taie rosiile in jumatate.Se scobesc cu ajutorul unei lingurite de cafea sau cu o ustensila speciala pt scos pulpa legumelor.Se aseaza cu gura in jos ,pe un servetel absorbant,pt a se scurge bine de zeama ramasa.Intre timp ,se amesteca ...
 Tarta sarata cu Philadelphia Tarta sarata cu Philadelphia
1 )Am desfacut aluatul de tarte din hartia de ambalaj cu o jumatate de ora, inainte de prepararea tartei, dupa care am pregatit tava, am unso cu ulei si am asezat foaia cu hartia pergament.2) Jumatate din sunca de praga am faramitat-o in robotul de ...
 Mamaliguta cu branza de burduf si smantana Mamaliguta cu branza de burduf si smantana
Cand fac mamaliguta,eu spal malaiul,asa am invatat de la bunica mea.500 gr malai il las 5 minute in apa rece dupa care arunc apa si iar pun apa rece si iar las 5 minute in apa.Fac acest exercitiu de cateva ori.Pun apa din nou peste malaiul spalat si ...
 Clatite cu branza la cuptor Clatite cu branza la cuptor
Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie.Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri de smantana si sare sau zahar(in functie de cum le doriti-ca desert sau ca aperitiv). Se pune pe fiecare foaie de clatita cate o lingura de umplutura, ...
 Branza cu smantana si mamaliguta Branza cu smantana si mamaliguta
Amesteci branza cu smantana, presari cu sare dupa gust. Intre timp faci o mamaliguta moale. Servesti cat e calda mamaliguta. ...
 Cornuri umplute Cornuri umplute
Cornurilor li se taie un capac si se scobesc de miez. Rosiile se taie in cuburi mici, salamul deasemenea. Ouale se bat ca pentru omleta, branza topita se taie felii(fiecare felie in 3 fasii,daca folositi cornuri sau chifle lunguiete) iar daca ...
 Su Boregi  - Apa Borek Su Boregi - Apa Borek
1.Se pune faina intr-un bol cu sarea si ouale,si se framanta.2.Adaugati cele 5 linguri de apa rece pentru a face aluatul coerent ("pana nu se mai lipeste de maini)3.Se pune aluatul pe o planseta presarata cu faina si împartiti-l în noua bucati ...
 Unt cu tarhon Unt cu tarhon
Este delicios pentru sandwich-uri,la diferite preparate din carne, peste ,preparate pe gratar carne, frigarui, peste sau carne si peste rasol. Untul se freaca spuma cu zeama de lamaie,se adauga apoi tarhonul si se continua amestecarea pana devine o ...
 Placinta cu branza si verdeata Placinta cu branza si verdeata
Se da branza prin razatoare si se taie cat mai marunt ceapa verde si mararul. Se amesteca impreuna cu ouale. Pachetul de foietaj are de obicei doua foi. Pe fiecare o tai in jumatate si cu facaletul intind foaia astfel incat sa pot da forma de melc ...
 Puisori( pentru decor) Puisori( pentru decor)
Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam.Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran.Din compozitia obtinuta facem ...
  Mozzarelline pana©
Se lasa la scurs mozzarella si se usuca cu un servetel de bucatarie absorbant.Se bate oul cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Intr-o farfurie se aseaza faian alba,in alta farfurie adaugam pesmetul.Se da fiecare bucatica de branza prin ...
 Crochete de cartofi la cuptor Crochete de cartofi la cuptor
Se fierb cartofii in coaja,se curata,se zdrobesc si se amesteca cu branza,untul,oul,sare si piper.Se fac crochete care se dau prin pesmet amestecat cu marar.Se unge o tava cu unt sau ulei,se pun crochetele in tava si se lasa la cuptor pana se ...
 Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac Tarta sarata cu branza,prosciutto si mac
Intindem foaia intr-o tava de tarta si-o intepam din loc in loc;Amestecam branza cu un ou si albusul de la celalalt,smantana,parmezanul;Asezam peste foaia frageda prosciutto,deasupra turnam compozitia ,si decoram cu putina pasta pe care am taiat-o de ...
 Pateuri si covrigei cu branza Pateuri si covrigei cu branza
Din branza, unt, ou si faina se obtine o coca pe care o lasam la frigider pentru o ora.Batem aluatul de 20-30 de ori de fundul ligheanului. Intindem aluatul, cu o ceasca obtinem cercuri.Pe o jumatate din cercuri asezam branza de oi, acoperim cu alt ...
 Quiche cu costita si branza Quiche cu costita si branza
Se intinte foaia intr-o tava de tarta. Se pune costita taiata cubulete. Separat se bat cele 2 oua cu smantana si se adauga peste costita. Se da la cuptor la 180 grade 20-30 minute. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
branza topita (60) mazare (60) ton (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) varza (37)
castraveti murati (37) coriandru (37) nuca (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) gelatina (19)
parizer (19) ghimbir (19) menta (19)
mere (19) menta (19) bicarbonat (18)
foi de placinta (18) piper boabe (18) suc de lamaie (18)
hrean (17) capere (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) salam uscat (15)
miere (15) drojdie proaspata (14) ienibahar (13)
bagheta (13) kaiser (13) costita afumata (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) maghiran (9)
ardei kapia (9) paste (9) salvie (9)
stafide (8) fasole boabe (8) portocale (8)
sardele (8) leustean (8) vanilie (8)
albus (8) cuisoare (8) sofran (7)
arpagic (7) zahar pudra (7) sparanghel (7)
carne de miel (7) andive (6) prosciuto (6)
vin rosu (6) ananas (6) alune (6)
broccoli (6) coaja de lamaie (6) salau (6)
struguri (6) wasabi (5) pulpe de pui (5)
caise (5) rom (5) fulgi de ovaz (5)
pateu de ficat (5) migdale (5) loboda (5)
frisca (4) carne de curcan (4) crenvusti (4)
varza rosie (4) file de peste (4) pepene galben (4)
zahar vanilat (4) fistic (4) cafea (4)
mozarella (4) fidea (4) carne de vitel (4)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) mango (2) leurda (2)
capsuni (2) chilli iute (2) macaroane (2)
coacaze (2) dulceata (2) suc natural (2)
aripioare de pui (2) fenicul (2) visine (2)
anchois (2) ementaler (1) ceapa ciorii (1)
sirop (1) vanat (1) ierburi de provance (1)
patrunjel radacina (1) coaja de portocala (1) ciocolata (1)
tortellini (1) ciolan afumat (1) melci (1)
pere (1) afine (1) gulii (1)
macrou in ulei (1) stevie (1) cardamon (1)
varza de bruxelles (1) file de cod (1) biscuiti (1)
cotlet de porc (1) nuca de cocos (1) ciocolata alba (1)
cacao (1) piersici (1) barnza (1)
carne de pasare (1) foi lasagna (1) mascarpone (1)
spaghetti (1) cirese (1) jambon de porc (1)
fructe de padure (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 92
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z