SiteDeBucate » Aperitive

Retete Aperitive

 Bacalao crudo Bacalao crudo
Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica. Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou, se pune peste rosii un praf de sare feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate se presara capere si ...
 Piftie de curcan Piftie de curcan
Aripile de curcan impreuna cu piciorul de porc se fierb 60 minute  in cca. 3-4 litri de apa cu sare si un cub de knorr - legume,  in oala sub presiune.  Cand s-au fiert se opreste focul, se scoate carnea din oala, se lasa putin sa se ...
 Omleta cu de toate Omleta cu de toate
Batem bine ouale cu-n praf de sare. Tocam ardeiul, rosia si ceapa verde. Amestecam ouale cu legumele si branza, maslinele. Prima data cand am pus ardeii si rosiile in omleta si chiar a fost buna. ...
 Degetele din piept de pui Degetele din piept de pui
Pieptul de gaina se pune in congelador ca sa inghete .El se va taia mai bine in fasii egale cu un cutit bine ascutit. Cascavalul se da prin razatoare, si  se introduce la microunda pentru 20 sec , ca sa se topeasca putin si sa se poata ...
 Risotto cu ciuperci si mazare Risotto cu ciuperci si mazare
Supa de pui se pune la incalzit intr-o cratita pe aragaz. Ceapa si usturoiul se curata,se spala impreuna cu telina si se taie marunt. Se pun la calit intr-o cratita impreuna cu 4 linguri de ulei invartind mereu aprox 5 min, dupa care se adauga orezul ...
 Orez picant cu ou Orez picant cu ou
Se fierbe orezul in apa cu putina sare, daca este prefiert se va fierbe mai repede. Dupa ce e gata strecurat, dati-l sub un jet de apa rece si lasati-l la scurs sa se scurga toata apa din el. Pregatiti o tigaie mare si pentru a praji oul batut, ...
 Clatite cu Bacon, by Camelia Clatite cu Bacon, by Camelia
Pune faina si sarea intr-un bol mare si adauga si ouale, dupa care toarna in mijloc aproximativ 50ml lapte si 1 lingura de ulei. Incepe incet sa amesteci din mijloc spre exterior, luand cate putin din faina. Dupa ce s-a amestecat complet faina, bate ...
 Cartofi gratinati Cartofi gratinati
Fierbem in apa cu sare cartofii curatati ,dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei.Cartofii mai mari ii taiem in 3 sau 4. Branza o dam pe razatoare ,o amestecam cu ouale batute ,cu smantana si asezonam cu sare si piper.Turnam peste cartofi si ii ...
 Chiftelute de legume Chiftelute de legume
Curatam legumele de coaja(dovlecelul , morcovul) si le dam pe razatoare , morcovul pe razatoare mica iar dovlecei pe razatoarea mare. Cartofi fierti ii pasam , ceapa verde si mararul le taiem marunt . Omogenizam toate aceste legume si adaugam peste ...
 Briose cu cascaval Briose cu cascaval
Se framanta un aluat rece din faina, unt , galbenusul si un praf de sare.Se rup bucatele si se modeleaza in tava cu forme de briose mici cescute. Formele de briose se ung iinainte cu putin unt iar cuptorul trebuie incins din timp . Se umplu cescutele ...
 Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza
    Intr-un vas de yena am pus bucati de unt, kaizer putin prajit, bucati de specialitate daneza, apoi am acoperit cu felii de mamaliga rece. Am repetat operatiunea  cu inca un strat de  unt, kaizer, spacialitare daneza, ...
 Dovlecei pane cu mujdei de usturoi Dovlecei pane cu mujdei de usturoi
     Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele. Se presara fiecare rondea cu sare si se lasa 30 minute pentru a-si elimina surplusul de lichid.      Ouale se bat bine cu sare, piper, faina, ca la snitele. Se adauga ...
 Clatite la metru Clatite la metru
Se coc clatitele simple fara zahar,apoi se lasa la racit Dupa ce s-au racit se iau clatitele si se aseaza suprapuse,cate 5-6 bucati (vezi foto>)apoi se pune crema de branza ,sunca ,ardei rosu taiat subtire se dau capetele spre interior si se ...
 Ciuperci cu usturoi la gratar Ciuperci cu usturoi la gratar
Se curata ciupercile si se scot piciorusele. Piciorusele se toaca sau se taie marunt si se poate face altceva din ele sau le puneti taiate in congelator si le folositi alta data,eu mereu fac asa. Ciupercile curata se spala bine si se sareaza se ...
 Sandwich la cuptor Sandwich la cuptor
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza feliile de paine, peste care se pun rondele de mozzarela, bacon si felii de rosii. Se baga tava in cuptorul incins, la foc mic, pana incepe sa se rumeneasca usor. Se presara cu busuioc si se servesc ...
 Briose cu cascaval Briose cu cascaval
Se amesteca toata ingredientele bine ,eu le-am pus in masina de paine(am fost mai comoda). Se unge o tava de briose(eu am pun in forme de savarine cu hartie)apoi se pun cate 2 linguri din compozitie , se da tava la cuptor 20-25 minute pana se rumesc ...
 Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie Cartofi noi la cuptor cu cas de oaie
Cartofii curatati, spalati, se taie felii, se sareaza se aseaza intr-un vas rezistent pt cuptor,  tapetat cu hartie de copt, adaugam uleiul, miscam usor cartofii sa se unga cu ulei, acoperim tava cu staniol si se da la cuptorul deja incins vreme ...
 Pilaf de orez cu ciuperci Pilaf de orez cu ciuperci
Am inceput cu orezul pe care l-am spalat, l-am pus la fiert la foc mic timp de 20 minute, dupa care l-am clatit cu apa rece, l-am strecurat. In timp ce fierbe orezul, intr-un cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata ...
 Platouri aperitiv Platouri aperitiv
Muschiul de porc se bate bine se intinde si se da cu sare si piper, in mijloc se aseaza crenvustul si se ruleaza, se da prin ou , faina si pesmet si se coace la cuptor in tava pe haie de copt.Apoi se scoate si cand s-a racit se taie mici rulouri ce ...
 Soricei-oua umplute Soricei-oua umplute
Fierbem ouale aproximativ 10-15 minute, dupa care le lasam la racit, le decojim cu grija, le taiem pe jumatate, scoatem galbenusurile. Facem un amestec din galbenusuri, pateu, branzica, maioneza, marar, sare si piper. Umplem jumatatile de ou cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-156
Filtreaza retetele
Ingredient:
aluat (157) piept de pui (153) mustar (151)
cimbru (142) ardei gras (131) busuioc (126)
otet (123) salam (115) zahar (114)
iaurt (111) margarina (107) orez (104)
vinete (104) parmezan (99) susan (98)
verdeata (97) bacon (96) ficat (93)
dovlecei (92) carne tocata (91) praf de copt (87)
galbenus (86) branza de vaci (86) vin (83)
oregano (82) porumb (80) castraveti (74)
spanac (70) vegeta (69) telina (66)
salata verde (65) peste (64) malai (63)
chimen (61) vita (61) vin alb (61)
mazare (60) ton (60) branza topita (60)
dafin (58) conopida (54) rozmarin (53)
ardei iute (51) carnati (51) nucsoara (51)
gogosar (50) mozzarella (50) sunca presata (49)
icre (46) somon (44) mac (43)
carne de porc (42) praz (42) ketchup (41)
curry (38) apa minerala (38) castraveti murati (37)
coriandru (37) nuca (37) varza (37)
aluat foietaj (36) gris (33) bulion (30)
feta (29) amidon (28) franzela (27)
fasole verde (25) sos de soia (25) untura (24)
ridichi (24) tarhon (23) drojdie uscata (22)
slanina (21) gaina (20) parizer (19)
ghimbir (19) menta (19) mere (19)
menta (19) gelatina (19) foi de placinta (18)
piper boabe (18) suc de lamaie (18) bicarbonat (18)
capere (17) hrean (17) suc de rosii (16)
suc de lamaie (16) carne de vita (16) miere (15)
salam uscat (15) drojdie proaspata (14) kaiser (13)
costita afumata (13) ienibahar (13) bagheta (13)
supa de pui (12) pastarnac (11) lipii (11)
muschi de porc (11) telemea de oaie (11) sfecla rosie (11)
scortisoara (10) crap (10) ardei kapia (9)
paste (9) salvie (9) maghiran (9)
fasole boabe (8) portocale (8) sardele (8)
leustean (8) vanilie (8) albus (8)
cuisoare (8) stafide (8) arpagic (7)
zahar pudra (7) sparanghel (7) carne de miel (7)
sofran (7) vin rosu (6) ananas (6)
alune (6) broccoli (6) coaja de lamaie (6)
salau (6) struguri (6) andive (6)
prosciuto (6) pulpe de pui (5) caise (5)
rom (5) fulgi de ovaz (5) pateu de ficat (5)
migdale (5) loboda (5) wasabi (5)
crenvusti (4) varza rosie (4) file de peste (4)
pepene galben (4) fistic (4) zahar vanilat (4)
cafea (4) mozarella (4) fidea (4)
carne de vitel (4) frisca (4) carne de curcan (4)
lapte batut (3) pasta tomate (3) zmeura (3)
zmeura (3) gorgonzola (3) kiwi (3)
compot (3) anason (3) esenta de rom (3)
mango (2) leurda (2) capsuni (2)
chilli iute (2) macaroane (2) coacaze (2)
dulceata (2) suc natural (2) aripioare de pui (2)
fenicul (2) visine (2) anchois (2)
banane (2) macris (2) esenta de vanilie (2)
kefir (2) pere (1) afine (1)
gulii (1) macrou in ulei (1) stevie (1)
cardamon (1) varza de bruxelles (1) file de cod (1)
biscuiti (1) cotlet de porc (1) nuca de cocos (1)
ciocolata alba (1) cacao (1) piersici (1)
carne de pasare (1) barnza (1) foi lasagna (1)
mascarpone (1) spaghetti (1) cirese (1)
jambon de porc (1) fructe de padure (1) ementaler (1)
ceapa ciorii (1) sirop (1) vanat (1)
ierburi de provance (1) coaja de portocala (1) ciocolata (1)
patrunjel radacina (1) tortellini (1) ciolan afumat (1)
melci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aperitive - Pagina 53
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z