SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 ciorba de somon ciorba de somon
Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert.Se pune rasolul de somon taiat bucati, se ...
 ciorba de salata verde ciorba de salata verde
salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se fierbe 15 minute si se adauga smantana amestecata cu oul si iaurtul.se mai pune leustean verde tocat .se mai poate adauga dupa gust zarzare verzi. ...
 Ciorba de burta bihoreana Ciorba de burta bihoreana
Rasolul de vita il pun la fiert cu putina sare, il spumez si adaug : morcovii, radacinile de patrunjel, telina mica, gulia,ceapa , lingura delikat, piper boabe. Intr-un vas sub presiune, pun burta curatata, putina foaie de dafin, boabe de piper, ...
 bors de crap bors de crap
se curata ceapa , morcovul, ardeiul se taie bucatele si se pun la fiert cu sare. cand sunt fierte de adauga rosiile decojite si taiate cubulete. duapa ce au fiert rosiile se pune bors dupa gust si se lasa sa se fiarba 5 min .se curata pestele si se ...
 ciorba de pui ciorba de pui
Intr-o oala cu apa se pune la fiert un morcov, o radacina de patrunjel si o ceapa taiata marunt. Cind zarzavatul incepe sa fiarba, se pune puiul taiat inbucati, precum si labele, capul, pipota si ficatul. Se pune sare. Se ia spuma. Se adauga orezul ...
 Ciorba de ciuperci Ciorba de ciuperci
Legumele(mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile , zeama de carne ,vegeta ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfirsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga ...
 Ciorba din dovlecei umpluti. Ciorba din dovlecei umpluti.
Pregatire:Osul se opareste si se curata.Dovleceii se spala si se curata de coaja,se taie capetele si se transeaza in 20 de bucati cei mici si 10bucati cei mari.Se pot lasa intregi daca considerati ca puteti sa-i scobiti,fara sa-i rupeti.Dupa ...
 Ciorba (sirbusca) de cartofi Ciorba (sirbusca) de cartofi
Fierbem radacinoasele curatate, spalate si date prin razatoare cu ceapa taiata marunt intr-un litru de apa, pana cand se inmoaie. Adaugam cartofii, curatati, spalati si taiati in cubulete mai mari si mentinem totul la foc mic pana cand cartofii sant ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Incepi prin a pune la fiert oasele+2morcovi+1ceapa.Daca burta nu este prefiarta(ca cea congelata sau cea la tavite)se pune la fiert.Dupa ce sau fiert oasele,morcovii,ceapa se adauga burta(daca e cea congelata sau la tavite)si se mai lasa la fiert cam ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Carnea de vita taiata bucatele se pune la foc in 2 litri de apa cu sare si se aduna spuma la nevoie. Zarzavatul curatat, spalat, taiat marunt, varza tocata se aduaga in supa cand carnea e aproape fiarta, se continua fierberea. Cand totul este fiert ...
 Ciorba din Ardeal cu carne de porc si tarhon Ciorba din Ardeal cu carne de porc si tarhon
Se pune carnea si cu ceapa taiata in bucati marunte la fiert, in 2 litri apa. Cand este aproape fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat( morcovii si patrunjelul cubulete, ceapa marunt). Se adauga orezul curatat si spalat. Dupa ce orezul este fiert se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Cureti bine burta, o lasi o ora in apa cu otet, boabe de piper, foaie de dafin, o ceapa. Scoti burta din baitz. Dai un clocot in apa cu sare, strecori, apoi pui burta la fiert cu ceapa, boabe de piper, foi de dafin. Dupa ce este fiarta, o tai ...
 Ciorba de porc Ciorba de porc
Pui carnea sa fiarba in apa si iei spuma ori de cate ori se formeaza.Adaugi legumele taiate mari sau chiar intregi,daca nu sunt foarte mari si le lasi sa fiarba o ora.Le scoti apoi cu o spumiera.Adaugi cartofii si ii fierbi mai mult,ca ciorba sa fie ...
 Bors de vacuta Bors de vacuta
Spal carnea, o tai in bucati, o asez in oala cu apa rece. Strang spuma imediat ce incepe sa fiarba carnea, adaug o lingurita de sare si ceapa, las sa fiarba. Cand carnea este fiarta, o scot din supa. Legumele date pe robot sau pe rzatoare le adaug in ...
 CIORBA DE CARTOFI CU SMANTANA CIORBA DE CARTOFI CU SMANTANA
Intro oala punem la fiert 2 l apa. Cand fierbe apa, adaugam ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul taiate cubulete mici, fierbem vreo 10 minute, apoi adaugam cartofii taiati tot cubulete, vegeta si potrivim de sare. Cand sunt fierti cartofii, ...
 CIORBA TARANEASCA DE PASARE CIORBA TARANEASCA DE PASARE
Punem la fiert carnea cu legumele curatate, spalate, taiate cubulete mici. Carnea fiarta se scoate, se taie marunt, se adauga iar in supa, adaugam si rosiile decojie si se mai fierbe 5 minute. La sfarsit se adauga verdeata. ...
 Ciorba de peste de duminica Ciorba de peste de duminica
Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti ...
 Ciorba ardeleneasca de perisoare Ciorba ardeleneasca de perisoare
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii sipatrunjelul taiati rondele.Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telinataiata in cubulete mici. Cind sint fierte ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Iotro oala de 4 litri, punem la fiert zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete. Intre timp pregatim perisoarele din ingredientele de mai sus, foarte bine omogenizate. Cu mana umezita formam perisoare de marimea unei nuci, pe care le punem la fiert ...
 CIORBA DE LOBODA (holobaca) CIORBA DE LOBODA (holobaca)
Se pune la fiert zerul cu apa,ienibaharul si dafinul, in alta cratita se calesc ceapa, morcovul, gogosarul si ardelul,taiate cuburi. Dupa ce s-au inmuiat bine se pun in oala cu zer si de lasa pana sunt bine fierte.Taiati loboda, mararul si leosteanul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) vin alb (11) hrean (11)
nuca (11) curry (11) macris (11)
oregano (10) pesmet (10) amidon (10)
ardei kapia (10) carne de miel (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) aluat (2) file de peste (2)
anason (2) cirese (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ananas (2) ridichi (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) susan (2) salvie (2)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) ciocolata (1)
varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
stafide (1) icre (1) branza topita (1)
crenvusti (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1) vinete (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) rom (1)
zahar pudra (1) alune (1) castraveti murati (1)
branza de vaci (1) caise (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 65
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z