SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » ciorba de somon

ciorba de somon

Ingrediente - ciorba de somon

1 kg de rasol de somon 1 morcov 1 ceapa 2 cartofi 2 linguri orez 1 telina mica cu frunze si tije 1 lingura ulei 2 oua 2 linguri smintina 2 linguri de otet 3 fire de leustean 6 catei usturoi 2 litri apa
Mod de preparare - ciorba de somon
Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute.
Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert.
Se pune rasolul de somon taiat bucati, se fierbe 15 minute la foc mic.
Usturoiul se face mujdei se amesteca cu galbenusele si smintina + otetul, se adauga un polonic de zeama de ciorba, se omogenizeaza si se toarna peste ciorba. Se pun frunzele de leustean si cele de telina taiate marunt.
Timp de preparare: 50 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta ciorba de somon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z