SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de ciuperci Tradaro Ciorba de ciuperci Tradaro
Ciupercile se curata, se spala foarte bine si se pun la fiert 30 de minute. Borsul se fierbe sa dea de 2 ori in clocot si se culege spuma. Se pun la fiert cartofii taiati cubulete. Se taie ceapa cat mai marunt. Radacina de patrunjel, pastarnac, ...
 Supa crema de rosii Supa crema de rosii
Toate legumele se curata si se spala, se taie si se pun in oala cu apa si se pune sa fiarba acoperite cu capac. Se pune si delikat. Se scot toate legumele dupa ce au fiert si se paseaza cu blenderul. Legumele pasate se amesteca cu rosile sau bulionul ...
 Ciorba de Paste Ciorba de Paste
Costitele se parlesc la foc pentru a se arde parul ramas dupa care, impreuna cu organele, se taie bucati potrivite, se spala, se lasa in apa cu otet cca 2 ore.Se scurg de apa si se pun la calit in ulei impreuna cu ceapa, usturoiul si morcovul taiate ...
 CIORBA DE URZICI CIORBA DE URZICI
Se aleg urzici tinere, se scutura de nisip sau pamant,se spala f. bine sub jet de apa.Se pune ceapa tocata marunt la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare.Paralel se pune in alt vas apa cu sare . Cand incepe sa fiarba se pun urzicile si se ...
 SUPA DE CEAPA CU CRUTOANE SUPA DE CEAPA CU CRUTOANE
Ceapa se taie pestisori si se caleste.Adaugam peste ceapa costita afumata, piperul, sarea, cimbrul si bineinteles zeama de supa.Se fierbe la foc mic aproximativ 30 de minute, iar cand fierbe, potrivim focul(acesta trebuie sa fie mic) si adaugam ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Legumele taiate cubulete, Se lasa sa fiarba. Pe parcurs se aduaga sarea, piperul si condimentele. Cind sunt fierte se se scot legumele se paseaza.Separat se fierbe pieptul de pui, iar cand este gata se adarga in ciorbaSe drege cu smantana in care se ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele in 2-3 l de apa cu sare, pana cand carnea este foarte bine fiarta. Se scoate carnea si legumele iar supa se strecoara prin tifon. Daca pieptul are pielita sau oase, acestea se indeparteaza. Carnea se taie ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Legumele se curata, se taie marunt, se pun intr-o ala cu apa de aproximativ 5 litri si se pun la fiert. Cind sunt fierte legumele, cele doua oua se bat si se pun in ciorba care fierbe, dupa care se opreste focul si se adauga frunzele de patrunjel ...
 Ciorba de pui  cu legume Ciorba de pui cu legume
Se pun legumele in 4-5 l apa la fiert , intre timp se curata carnea, daca e cazul de piele si oase , se taie carnea cubulete de aproximativ 1,5 cm si se pune la fiert alaturi de legume. Dupa 25 de minute (de cand a inceput apa sa fiarba- ciorba se ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Punem burta la fiert intr-o oala de 5 l(fara capac), in alta oala de 3 l se pune la fiert osul cu ceapa, un morcov si sare.Cand incepe sa fiarba burta punem 50ml otet si adunam spuma care se formeaza,curatam morcovul, il radem pe razatoarea mica si ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in ...
 Ciorba de praz si cartofi cu smantana Ciorba de praz si cartofi cu smantana
Se prajeste numai 1-2 minute kaiserul taiat in felii mai mici, cat sa prinda uleiul gust de afumatura. Apoi se scoate pe un servet si se pastreaza pt. cand e ciorba gata.Se pun in cratita, in acelasi ulei, prazul si morcovul, iar cand s-a muiat ...
 ciorba de legume cu pui ciorba de legume cu pui
Se curata si se spala puiul, se transeaza, apoi se pune la fiert cu legumele curatate si taiate, adaugi sare dupa gust si uleiul. Se fierb cam 30 de minute, apoi se pune sucul de rosii si la final, dupa ce s-a oprit focul, adaugi verdeata taiata ...
 CIORBA DE FASOLE CU COSTITA AFUMATA CIORBA DE FASOLE CU COSTITA AFUMATA
Alege fasolea si pastreaza doar boabele frumoase si sanatoase. Pune-o la fiert in apa rece. Intr-un alt vas pune apa la fiert, pt ca apa in care fierbe fasolea trebuie s-o schimbi de 3 ori si sa o inlocuiesti cu apa calda.Intre timp, pune costita la ...
 Ciorba de legume cu galuste de faina Ciorba de legume cu galuste de faina
Cureti toate legumele, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare, dar opresti 1 ceapa pentru galuste. In timp ce fierb legumele, calesti ceapa si o amesteci cu faina, 5 linguri apa si un praf de sare. Amesteci pana omogenizezi compozitia, apoi ...
 Ciorba deasa de sfecla Ciorba deasa de sfecla
Cureti sfecla, morcovul si cartoful, le tai bucati si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert foarte bine, le strecori, dar pastrezi zeama si le treci printr-o sita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in margarina topita, pui ...
 CIORBA DE PESTE CIORBA DE PESTE
Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu1/2 l apa fierbinte si ...
 CIORBA DE MIEL CIORBA DE MIEL
Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor,sau circa 1/2 kg alta carne cu mai mult os (piept).Capul intreg cu 1/3 din git, plus capetele osoase ale pulpelor se pun intr-o oala ...
 CIORBA DE POTROACE CIORBA DE POTROACE
Carnea taiata bucati se pune la fiert in 3 l apa rece cu un virf de lingurita de sare. Cind clocoteste , se adauga zarzavatul ras prin razatoare cu gauri mari, sau taiat in forma de chibrit, si ceapa taiata marunt. Cind toate sint aproape fierte, se ...
 Ciorba de pui dreasa cu smantana Ciorba de pui dreasa cu smantana
Se spala carnea de pui si se pune la fiert in 1 l apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, carnea se scoate pe o farfurie, se curata de oase si se portioneaza. Legumele se spala, se curata si se taie cubulete. Se adauga in oala cu supa de carne in ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
lapte batut (12) mere (12) castraveti (12)
ghimbir (12) curry (11) macris (11)
vin alb (11) hrean (11) nuca (11)
pesmet (10) amidon (10) ardei kapia (10)
carne de miel (10) oregano (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) struguri (3)
feta (3) fenicul (3) mozzarella (3)
smantana dulce (3) miere (3) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) anason (2) cirese (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
vin rosu (2) telemea (2) ananas (2)
ridichi (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) salvie (2)
susan (2) aluat (2) file de peste (2)
sirop (1) ciocolata (1) varza de bruxelles (1)
telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1) icre (1)
stafide (1) branza topita (1) crenvusti (1)
supa instant (1) compot (1) pepene verde (1)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) muschi de porc (1) mozarella (1)
capsuni (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) rom (1) zahar pudra (1)
alune (1) castraveti murati (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) coaja de lamaie (1)
spaghetti (1) mac (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 67
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z