SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de vitel Ciorba de vitel
Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de ...
 Bors de  gaina Bors de gaina
Carnea se portioneaza si se pune in oala cu apa rece (carnea trebuie sa fie acoperita cu apa rece ) Ceapa se taie marunt si se pune peste carne .Toate celelalte legume se taie cubulete si se adauga in oala (eu pun toate aceste legume de toamna, la ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.Ingredientele pentru perisoare se amesteca bine. Se uda mainile si se fac bilute din carne. Se pun in oala la fiert cand legumele sunt aproape fierte. Se lasa la foc mare 15-20 min. Se verifica ...
 ciorba de pui alagrec ciorba de pui alagrec
Spalam puiul il pnem la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma si lasamsa fiarba la foc mic.Cand este carnea fiarta o scoatem intr-un vas,in alt vas punem ulei si calm morcovul ,telina,ardeiulcolorat,si ceapa .Turnam zeama de la carne peste ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Preparare: taiem carnea de miel bucatele mici si o clatim bine cu apa rece.Ceapa se toaca fin si morcovul se curata si se da pe razatoare. Intr-o oala mai mare calim intr-o lingura de ulei ceapa si morcovul si dupa cateva minute adaugam si bucatelele ...
 Ciorba de legume cu carne de vita Ciorba de legume cu carne de vita
Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul, patrunjelul, morcovii, ceapa, iar apoi se toaca in cuburi mici si ceapa se poate da pe razatoare.In timp ce fierbe carnea se ia spuma si apoi se pune ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;3. Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea de pe os, se adauga ceapa, zarzavatul si ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Carnea tocata se amesteca cu ouale,untul,verdeata taiata cat mai marunt,presarand sare si piper dupa gust.Se modeleaza cu manauda sau unsa cu ulei,se pun la fiert in oala pentru ciorba in care s-au fiert zarzavatul impreuna cu orezul si putina ...
 Ciorba de oua Ciorba de oua
Se pun la inabusit carnaciorii si ceapa cu boiaua de ardei.Cand sunt inabusiti se adauga 4 l apa u vegeta si se lasa sa fiarba.3 oua se bat si se toarna in supa.Se adauga otetul iar cand clocoteste se sparg in supa ouale unul cate unul cu grija pt a ...
 Bors de sfecla cu carne Bors de sfecla cu carne
Intr-o oala se pune carnea taiata bucati potrivite si osul si se adauga apa cit sa o acopere si se lasa pe foc pina fierbe se curata spuma si se lasa pe foc mic inca 30 de minute.In alta oala destul de adinca se pune sfecla taiata felioare subtiri ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza spuma, iar cand este pe jumatate fiarta carnea adaugam zarzavatul. La urma punem orezul si cartoful, mai lasam 10 minute, punem sare si oprim ...
 CIORBA DE RATA CIORBA DE RATA
Se portioneaza carnea de rata, se pune la fiert in apa rece, se arunca prima apa cand incepe sa fiarba.Se spala din nou carnea si se pune la fiert in alta apa.Se spumeaza si se lasa sa fiarba putin mai mult deoarece carnea de rata este mai tare decat ...
 Ciorba de salata verde-reteta bunicii Ciorba de salata verde-reteta bunicii
Se spala bine salata si se taie pestisori,se taie carnatul cit mai maruntSe rade ceapa mare si morcovul,se pun toate la foc mic in 2l apa cam 45 minute;Se face o omleta din 3 oua,sare boia s se rumeneste bine pe ambele parti,dupa care se taie ...
 Bors de miel cu loboda rosie Bors de miel cu loboda rosie
Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se curata se spala si se toaca marunt.morcovul spalat, curatat si tocat marunt.ardeiul se spala si se taie cubulete.dupa ce carnea a fost spumata se adauga ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se pune la foc o oala cu apa,cand fierbe se pune carnea taiata bucatele potrivite(eu folosesc spatele si aripioarele la ciorbe),se spumuieste bine,se adauga ceapa,morcovul si radacina de patrunjel taiate marunt,putina sare si vegeta (eu mai pun cate ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Ceapa se taie cubulete si se caleste in ulei pana se inmoaie putin. Se adauga ardeiul(gras si iute) taiat tot cubulete peste care se adauga restul de zarzavat pana ce uleiul capata putina culoare, mai ales de la morcov.Se stinge cu trei litri de ...
 CIORBA DE DOVLECEI CIORBA DE DOVLECEI
Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe razatoarea mica sau taiat rondele, radacina de patrunjel taiata cuburi mici.Se lasa sa fiarba aceste legume dupa care se adauga ardeiul taiat ...
 CIORBA DE STEVIE - dietetica CIORBA DE STEVIE - dietetica
Se spala zarzavaturile,se taie cubulete sau feliute subtiri si se pun la calit cu putin ulei.Cand se inmoaie turnati putina apa fiarta si lasati sa dea in clocot.Puneti stevia si lasati sa mai fiarba putin. Stevia trebuie spalata f bine,scursa si ...
 Ciorba de afumatura Ciorba de afumatura
Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se scoate osul si se taie bucati mici. Ceapa taiata marunt se ...
 ciorba de legume cu perisoare ciorba de legume cu perisoare
Carnea se amesteca cu oul, sarea piperul macinat, frunzele de patrunjel taiate marunt (3 ramurele).Zarzavatul se curata, se spala si se toaca marunt.Se pune zarzavatul la inabusit in 2 linguri ulei pentru aprox 5 minute, se adauga 2 litri de apa,se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
amidon (10) ardei kapia (10) carne de miel (10)
oregano (10) pesmet (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
susan (2) salvie (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
ciocolata (1) varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) stafide (1) icre (1)
branza topita (1) crenvusti (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
vinete (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 62
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z