SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 supa de pui cu galuste supa de pui cu galuste
Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cind da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi punem puiul inapoi si morcovul rondele ,sare si delicat ...
 Ciorba de pui a la grec Ciorba de pui a la grec
Se taie puiul bucati si se pune la fiert in apa rece cu morcovul si ceapa taiate cubulete si telina bucati mari, ardeiul intreg , si fierbem impreuna cu un cub de legume , dafinul , sare si piper timp de 15 minute , spumand supa atunci cand este ...
 Bors de fasole galbena Bors de fasole galbena
Preparare : punem intr-un vas inalt uleiul la incins si cand este incins adaugam ceapa taiata cubulete si morcovii si lasam sa se caleasca cateva minute. Daca doriti puteti sa adaugati si o tija de telina verde taiata cubulete, eu nu am pus ca am ...
 Ciorba de fasole verde Ciorba de fasole verde
Se curata si se taie morcovii cubulete, ardeiul, ceapa si se calesc in ulei. Se adauga boiaua de ardei, se toarna apa si se lasa la fiert. Cand incepe sa fiarba morcovul, se adauga fasolea verde curatata si taiata bucatele. Dupa ce s-a fiert fasolea ...
 Ciorba Ciorba
Se lasa la foc mic si dupa aceea va spun:-Pofta buna! ...
 Ciorba cu taitei de casa Ciorba cu taitei de casa
Oasele se spala si se pun la fiert intr-o olala cu 2 l apa. Daca la inceputul fierberii apare spuma, o inlaturam cu o spumiera. Cand a dat in fiert se adauga morcovul , ardeiul, ceapa tocate si se lasa sa fiarba. Separat facem taitei de casa dupa ...
 CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE CIORBA CU CARNE DE PORC SI PASTE PATRATELE
Punem la fiert carnea bine spalata si portionata in 3-4 litri apa. Cand carnea e aproape fiarta adaugam zarzavatul taiat dupa preferinta si continuam fierberea. Usturoiul se adauga intreg, iar dupa fierbere se scoate din ciorba. Cand zarzavatul este ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Taiem carnea cuburi si o punem la fiert in 3,5 l apa rece. Cand se formeaza spuma o strangem cu o spumiera si lasam sa fiarba carnea in continuare.Pe la jumatatea fierberii adaugam legumele taiate, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba. Dupa ce ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
In 6 litri de apa se vor pune mai intai ghearele de pui la fiert-acestea vor da consistenta supei. Apoi se adauga pieptii si legumele. Se vor lasa sa fiarba la foc mic, se vor spumui sarguincios asa incat zeama sa fie curata, totul pana cand acestea ...
 Ciorba de vara ( zarzavat ) Ciorba de vara ( zarzavat )
Spalam toate legumele le taiem cubulete si le punem intr o oala cu apa la fiert.cand sunt fierte punem putin delikat si leusteanul taiat. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru preparat ciorba se dau la fiert, oala va fi aproape plina cu apa. Cand a inceput sa scada un pic se pun: cepele, 1 morcov, telina si usturoiul curatat, ...
 Ciorba cu perisoare Ciorba cu perisoare
Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita cu 4-5 l apa.Separat se amesteca carnea cu oul,verdeata,orezul si bineinteles sare si piper dupa gust.Din compozitia rezultata se fac bilute in mana ...
 Ciorba de varza Ciorba de varza
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la foc impreuna cu afumatura spalata bine. Pana ce acestea dau in clocot, se taie varza fideluta si se freaca cu putina sare. Se lasa sa stea putin, apoi se stoarce de zeama. Cand continutul ...
 Ciorba de zarzavaturi Ciorba de zarzavaturi
Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga bulion sau suc de rosii si, dupa gust, sare, piper si putin otet - pentru acreala. Se lasa sa mai dea intr-un clocot si se presara patrunjelul si ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
Se pune carnea la fiert,se spumeaza.Se adauga 2 cepe uscate si morcov taiate marunt.Cand a fiert morcovul se pune ceapa verde taiata marunt,matele de la miel (fierte inainte)taiate tot marunt si o mana de orez.Se sareaza,se mai pune putin ulei si ...
 CIORBA DE STEVIE CIORBA DE STEVIE
Se spala stevia,se indeparteaza nervurile si coada si se toaca in fasii. Se pune ceapa la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare. Cand ceapa a fiert se pune stevia tocata si se lasa la fiert la foc mic, avand grija ca se va umfla- sa nu dea ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Se caleste ceapa, telina si morcovii pina incep sa se imoaie, se toarna apa incalzita in prealabil,se adauga cartofii taiatii cubulete.Cand sint aproape fierte, se pune pestele taiat bucati, zeama de varza, otetul. Inainte de a se lua de pe foc, se ...
 Ciorba de potroace Ciorba de potroace
1 Se oparesc maruntaile de pui ,apoi se scurg si se pun la fiert intr-o oala 1,5 l apa rece.Se indeparteaza spuma care se formeaza la inceputul ferberii .2 Legumele se curata ,se spala si se taie cubulete .Se alege si se spala orezul . S decojesc si ...
 BORS TARANESC DE PUI BORS TARANESC DE PUI
Se spala puiul se portioneaza si se pune la fiert.Legumele se taie cubulete si se pun la calit in ulei.Cind a fiert carnea se adauga legumele calite si se continua fierberea.Cartofii taiati cubulete se fierb separat si se adauga in ciorba cind au ...
 CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI CIORBA DE PERISOARE SI CARTOFI
Se taie doua cepe si se pun la prajit in ulei intr-o oala, se lasa sa se rumeneasca ceapa si se adauga doua linguri de bulion la prajit. Apoi, se adauga apa, sa acopere 3/4 din oala, se adauga zarzavatul taiat marunt.Carnea tocata se amesteca cu doua ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) porumb (23)
pulpe de pui (23) slanina (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) ketchup (15)
broccoli (15) menta (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) carne de pasare (9)
maghiran (9) scortisoara (9) cuisoare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) portocale (6)
somon (6) carne de curcan (6) salau (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) bagheta (3) struguri (3)
feta (3) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
icre (1) stafide (1) crenvusti (1)
branza topita (1) supa instant (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 64
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z