SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de fasole pastai Ciorba de fasole pastai
Se curata ceapa,morcovul,gogosarul se spala si se tau marunt apoi se pun sa se caleasca putin cu cele 4 linguri de uleisi cu o lingurita de boia .Separat se pune apa la fiert,cand a inceput apa sa fiarba se adauga legumele incalzite in ulei si se ...
 Ciorba ardeleneasca Ciorba ardeleneasca
- se taie carnea în bucăți mici, se toacă ceapa, ardeiul gras și morcovul.- punem carnea să fiarbă în apă cu ulei și cu sare. După ce fierbe, luăm spuma.- adăugăm ceapa, ardeiul gras și morcovul. Lăsăm pe foc până când se fierb ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Se pune burta la foc,dupa ce da citeva clocote se schimba apa si se pune din nou la fiert.Cand este aproape fiarta se scoate burta si se arunca apa,morcovii se dau pe razatoare si se calesc in ulei un pic pentru culoare si se pune apa,intre timp ...
 Ciorba de pui cu galusti Ciorba de pui cu galusti
Care dintre noi nu are o mancare preferata?Sau acel ceva care iti aduce aminte de o persoana draga in ciuda faptului ca e plecata la ingerasi de ceva vreme.Astfel m-am gandit sa scriu aici cum facea bunica mea ciorba(supa) de pui cu galusti.In ciuda ...
 Supa picanta cu taitei si creveti Supa picanta cu taitei si creveti
Se calesc (pana se inmoaie) legumele in putin ulei de masline. Apoi se adauga 2 l apa, cubuletele de baza supa de pui, sucul de rosii piperul si boiaua iute (in functie de cat de picanta doriti sa fie supa. Sarea se adauga abia la final, pentru ca ...
 Supa-crema de dovlecei Supa-crema de dovlecei
Se curata si se taie feliute usturoiul si ceapa. Se calesc in putin ulei. Se adauga dovleceii felii(fara sa fie curatati, doar spalati) si cartofii curatati, taiati felii. Se mai calesc putin, apoi se pune apa sa-i acopere bine si se fierb. Se pune ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Pentru prepararea perisoarelor,amestecam carnea tocata cu o ceapa taiata marunt,1 ou,legatura de patrunjel,orezul,sare si piper dupa gust.In oala in care vom gati ciorba calim morcovii rasi prin razatoare(partea mare),dupa care adaugam celelalte ...
 Ciorba falsa de burta Ciorba falsa de burta
Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea cu ochiuri mici.Se curata ciupercile se taie fasii subtiri (cum se taie burta) si se adauga impreuna cu zarzavatul ras in zeama in care a fiert ...
 Bors de pui Bors de pui
1.Se spala pieptul de pui si se pune la fiert intr-un litru de apa cu o lingurita de sare. Se ia spuma bine si se mai lasa sa fiarba 20 minute.2.Dupa 20 minute, se scoate pieptul si se adauga legumele intregi: ceapa, morcovul, pastarnacul, telina. Se ...
 Ciorbita de pui Ciorbita de pui
Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz.Cat timp fierbe puiul,se toaca sarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba.Cand este aproape ...
 Ciorbita de perisoare Ciorbita de perisoare
Pentru perisoare: se pune carnea intr-un castron.Se adauga ceapa tocata marunt,orezul,oul si sarea.Eu pun si leustean verde tocat marunt.Le da un gust aparte.Se fac perisoare rotunde si se dau deoparte.Pentru ciorbita: se toaca marunt ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Se spala legumele se toaca si se pun la fiert dupa ce au fiert 20 min se adauga borsul si se mai fierbe 10 min dupa care adaugam si orezul si il lasam sa fiarba si acesta. Dupa ce stingem focul adaugam patrunjelul si lasam ciorba sa se aeriseasca ...
 Ciorba de miel Ciorba de miel
-se fierbe carnea de miel,(eu am fiert0o la oala cu presiune)dupa ce a fiert, adaugam legumele radacinoase ,maruntite sau date pe razatoare si le fierbem si pe ele cam 15-20 de minute(la oala cu presiune sunt gata in 6 minute ).Carnea o scoatem,o ...
 Bors cu somon si crap Bors cu somon si crap
Se caleste ceapa in uleiul de masline,se taie radacinoasele si se pun peste ceapa.Se adauga sucul de rosii,peste care se toarna un l de apa.Se lasa sa fiarba 20 min.,se adauga pestele.Se fierbe cca.15 min.dupa care se adauga borsul fiert inaite.Se ...
 ciorba  de miel (reteta traditionala) ciorba de miel (reteta traditionala)
se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma cand da in fiert dupa care sepune ceapa verde taiata marunt si se lasa sa fiarba.in alt vas se fierb matele dupa ce ...
 Ciorba de pui Ciorba de pui
Se pune la fiert carnea de pui, se lasa foc potrivit, cand incepe sa fiarba carnea, deasupra se formeaza o spuma, care va trebui din cand in cand indepartata; dupa ce ramane apa curata se adauga legumele, se acopera cu un capac si se lasa la ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Am folosit burta proaspata(prefer cea congelata)curatata bine de grasime,taiata,putin dura.Am frecat-o bine cu sare mare,suc de lamaie,otet(in caz ca burta e f dura,se lasa de seara pana dimineata frecata cu sare,otet,lamaie in apa cu o lingura de ...
 Bors  de curcan Bors de curcan
Pulpa de curcan se pune la fiert in 4 litri de apa rece , intr-o oala sub presiune, pentru a fierbe mai bine si mai repede. Dupa o jumatate de ora de fiert, se scoate pulpa, se strecoara zeama si se transfera intr-o alta oala , de ciorba. Se curata ...
 Ciorba cu carne de vita si legume Ciorba cu carne de vita si legume
Proces TehnologicCarnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile de patrunjel se curata, se spala si se taie cuburi, ceapa se toaca marunt, varza se taie bucati mai mari. Ardei se taie fasii, iar cartofii se curata, se ...
 Ciorba de perisoare (10 portii) Ciorba de perisoare (10 portii)
Se spala carnea si se lasa la scurs ,se da prin masina de tocat se amesteca cu oul,sere,piper,orez, ceapa tocata marunt.Legumele se curata ,se spala ,se taie cubulete mici.Intr-o oala se pune apa la fiert ,cand da in clocot se pun perisoarele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) carnati (14)
coriandru (14) sunca (14) nucsoara (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) pasta tomate (7)
cafea (7) apa minerala (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) visine (4)
suc de lamaie (4) leurda (4) albus (4)
sos de soia (4) praf de copt (4) varza rosie (4)
malai (4) vanilie (4) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
aluat (2) file de peste (2) anason (2)
cirese (2) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
vinete (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) ciocolata (1)
varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
stafide (1) icre (1) branza topita (1)
crenvusti (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) muschi de porc (1)
mozarella (1) capsuni (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 63
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z