SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 CIORBA DE OUA CIORBA DE OUA
Se pune la fiert apa cu ceapa rosie intreaga, cu coaja si crestata in patru la varf + sare. Separat intr-o tigaie se caleste faina pana devine aurie, apoi se adauga uleiul si se stinge cu apa rece. Se pune amestecul din nou pe foc, pana se ingroasa ...
 Ciorba de fasole cu sfecla rosie Ciorba de fasole cu sfecla rosie
Se pune fasolea la fiert si dupa ce a dat in doua clocote se arunca apa si se pune din nou la fiert. Sfecla se da pe razatoarea cu gauri mari sau se taie cubulete. Sfecla si ceapa se pun la fiert odata cu fasolea. Dupa aceea se pune si restul de ...
 bors de peste dobrogean bors de peste dobrogean
Se pune intr-o oala zarzavatul taiat marunt (ceapa, ardeiul, rosiile), sare si se fierb cu 3 cani de apa 30 min. Se adauga borsul. Dupa ce a inceput sa fiarba, se adauga bucatelele de peste si se mai fierbe 15 min.Se opreste focul, se adauga ...
 CIORBA DE SALATA VERDE CIORBA DE SALATA VERDE
Se spala ceapa si verdeata, se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare. Cand este fiarta salata, se acreste cu otet. Se face omleta din 4 oua se taie ca ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se fierb urmatoarele ingrediente: apa, burta de vita, morcovii, ceapa, oasele de vita, cartofii, telina, hreanul si patrunjelul pentru aproximativ 120-145 minute pana cand burta devine moale si se poate taia.Se curata carnea de pe os, burta se taie ...
 Supa cu galuste Supa cu galuste
Se curata toate, se spala si se pun in oala la fiert. Totul fierte cam 1 h 30 minute sub capac, pana se inmoaie carnea (este carne de vitel, frageda nu carne de vita care necesita fierbere multa)-se strecoara-se pune o lingura mare de secretul ...
 Bors de vita Bors de vita
Se fierbe carnea de vita, spumand din cand in cand. Ceapa taiata cubuletze se caleste in putin ulei, apoi se adauga morcovul si radacina de patrunjel date prin razatoare si ardeiul gras taiat marunt. Amestecul se pune peste carne, impreuna cu ...
 Ciorba de peste Ciorba de peste
Radacinoasele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare.Ceapa curatata se toaca marunt.Rosiile se decojesc si se taie in cuburi mari.Se incinge uleiul in oala pentru ciorba si se calesc legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in ...
 ciorba de legume ciorba de legume
- morcovii se razalesc pe razatoare, se calesc cu putin ulei, apoi se pune patrunjelul si ardeiul gras taiat cubulete, se adauga bucati de piept de pui, mazarea si orezul spalat, sare- se fierbe, iar la sfarsit se bate un galbenus de ou si se ...
 ciorba de legume ciorba de legume
Tot zarzavatul se curata si se taie : ceapa se taie marunt, morcovul, patrunjelul, varza si telina in fire subtiri, dovlecelul, vinata, cartofii in bucati, rosiile si ardeii in felii. Se recomanda ca rosiile sa se opareasca si sa se curete de ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se pune o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare. Se pun legumele curatate si taiate cubulete la fiert (pastrati 1/3 din ceapa pentru perisoare).Perisoarele: Se inmoaie felia de paine si se taie marunt, se amesteca cu carnea, orezul, ceapa ramasa, ...
 Ciorba de porc cu tarhon Ciorba de porc cu tarhon
Se pun carnea si ceapa taiate in bucati marunte la calit si apoi la fiert in apa; Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul, dupa ce orezul este fiert se adauga tarhonul maruntit tocat si o lingura din otet; Separat, se bate galbenusul cu ...
 Ciorba de post cu stevie Ciorba de post cu stevie
Ceapa se toaca fin, telina se rade, iar cartofii se taie cubulete si toate se calesc in putin ulei. Se adauga apa si se lasa sa fiarba, apoi se adauga orezul, stevia tocata fin, leustean si spre sfirsit sev pune sucul de rosii sau borsul. Se poate ...
 ciorba de perisoare ciorba de perisoare
Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, ouale, verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Cu mana uda, se formeaza perisoare care se tavalesc prin faina. Se pun in oala ardeii, ...
 ciorba de ardei umpluti ciorba de ardei umpluti
Carnea se da prin masina de tocat si se adauga ceapa taiata marunt, orezul bine spalat, oul,verdeata, sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine compozitia. Ardeii se curata de cotor,avand grija sa ramana intregi, apoi se spala si se lasa sa se ...
 ciorba de cartofi ciorba de cartofi
Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la fiert cu 2 l de apa si sare, se adauga ceapa tocata marunt, foaia de dafin si boabele de piper. Pana ce clocoteste, curatam si spalam cartofii si-i taiem cuburi. Dupa ce zarzavatul a tras ...
 ciorba de bucatele ciorba de bucatele
Carnea taiata in bucatele se pune la fiert in 2 l apa, impreuna cu o lingurita rasa de sare, lasindu-se sa fiarba cca 1 ora. Zarzavatul si ceapa rasa se calesc 2 min in 2-3 linguri de ulei, apoi se adauga in supa. Cind toate sint fierte se pun ...
 Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca
mod de prepararese pune o oala la foc cu apa și sare, la care se adauga ceapa morcovi și țelina,curațate și taiate marunt și calite in untura infierbantata. carnea de miel se taie cate o bucata la porție,se spala se oparește și se adauga la ...
 Ciorba de burta ca in Oltenia Ciorba de burta ca in Oltenia
Se spala burta foarte foarte bine si se pune la fiert. Dupa ce a dat doua/trei clocote se arunca apa, se spala din nou si se repeta din nou operatia. Dupa ce a fost spalata si a fiert a doua oara se pune din nou la fiert cam in 4 l de apa si se lasa ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovul, ceapa, telina si cuburile knorr. Separat se face un sos din smantana, iaurt, 4 galbenusuri si usturoiul pisat.Se scoate pieptul din oala in care a fiert si se rupe fasii subtiri. De asemenea se si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) drojdie proaspata (3)
bagheta (3) struguri (3) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) melci (2) susan (2)
salvie (2) aluat (2) file de peste (2)
anason (2) cirese (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ananas (2) ridichi (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1) sirop (1)
ciocolata (1) varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
branza topita (1) crenvusti (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 68
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z