SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de cartofi si sfecla rosie Ciorba de cartofi si sfecla rosie
Cureti sfecla, o tai fasii subtiri si o pui la fiert impreuna cu ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul. Sfecla o sa fiarba cel mai greu. Cand este aproape fiarta adaugi cartofii curatati si taiati subtiri. Cand zarzavatul incepe sa se inmoaie, ...
 Supa cu figurine de ou Supa cu figurine de ou
Pentru figurine, bati ouale cu laptele si cu un praf de sare. Torni compozitia obtinuta intr-o punga specials pentru congelator (este mai rezistenta) si o asezi apoi intr-un vas in care ai turnat, in prealabil, apa fierbinte. Lasi circa 25 de minute ...
 Bors de pipote cu smantana Bors de pipote cu smantana
Pui sa fiarba pipotele si inimile in apa cu sare. Calesti legumele tocate, dupa care stingi amestecul cu supa de la pipote. Toci inimile si pipotele si le adaugi in oala din nou. Adaugi borsul, fiert in prealabil si mai fierbi totul timp de 5 minute ...
 Bors oltenesc Bors oltenesc
Curata toate radacinoasele, ceapa si ardeiul si spala-le. Da radacinoasele pe razatoare, iar ceapa si ardeiul taie-le marunt. Pune la incins uleiul si caleste putin toate legumele, dupa care umple pe jumatate oala cu apa. Lasa sa fiarba legumele la ...
 Ciorba de sfecla rosie coapta Ciorba de sfecla rosie coapta
Sfeclele se pun in cuptorul incins sa se coaca. Intre timp se curata si se spala bine legumele. Se toaca sau se rad dupa preferinta, se calesc in ulei , se acopera cu apa si se pun la fiert. Cand sfeclele sunt coapte, se curata si se taie cubulete ...
 Ciorba de sira de porc Ciorba de sira de porc
Pui ia fiert sira de porc, spalata in prealabil, avand grija sa iei spuma in timpul fierberii. Apoi adaugi zarzavatul curatat si taiat marunt si lasi sa fiarba la foc potrivit. Cand este aproape gata, adaugi frunzele de varza taiate mai mari si zeama ...
 Ciorba de perisoare si carne bucati Ciorba de perisoare si carne bucati
Cureti morcovii, pastarnacul, telina si gulia, le tai cubulete si le calesti 2 minute in ulei, in oala in care fierbi ciorba. Tai carnea bucatele si o adaugi in oala impreuna cu tarhonul. Lasi sa fiarba impreuna.In acest timp pregatesti perisoarele. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Cureti burta de vita, o oparesti, o mai cureti o data si o mai oparesti de doua ori. O tai fasii subtiri, de 2 cm lungime, apoi o speli intr-o sita sub jet de apa calda. Separat oparesti ugerul de vita, taiat in 3-4 bucati mari, il oparesti de mai ...
 Ciorba de coaste de porc Ciorba de coaste de porc
Pui la fiert coastele in 4 l de apa si le lasi sa fiarba pana se desprinde carnea de pe oase. Ai grija sa spumuiesti din cand in cand. Scoti coastele intr-un castron si pui cartofii curatati si taiati cubulete, ceapa tocata si zarzavatul decongelat ...
 Ciorba cu carne de porc Ciorba cu carne de porc
Pui carnea in apa cu sare pe foc, o dai intr-un clocot, o speli cu apa rece, apoi o pui la fiert in 3 l de apa cu sare, timp de 45 de minute.Intre timp, cureti morcovul, telina si ceapa, le toci marunt, cureti si speli cartofii, apoi ii tai in cuburi ...
 Supa crema de legume si de rosii Supa crema de legume si de rosii
Cureti morcovii, radacina de patrunjel, telina si pastarnacul si le fierbi in apa cu sare pentru 45 de minute. Intre timp, tai painea cubulete si o usuci in cuptor timp de 20 de minute. Cand sunt fierte legumele, strecori jumatate din zeama si o dai ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Cureti morcovul, radacina de patrunjel, telina si 2 cepe le tai marunt si le pui la fiert impreuna cu osul bine spalat in apa cu putina sare, dar ai grija sa iei spuma din cand in cand. Intre timp, pregatesti perisoarele: pui  orezul  sa se ...
 Ciorba cu scaririca afumata Ciorba cu scaririca afumata
Cureti morcovul, il dai pe razatoarea mica si il calesti in ulei pana se inmoaie, adaugi busuiocul, scaricica si aproximativ 3 I de apa. Lasi sa fiarba 10-15 minute, nu mai mult, pentru ca scaricica este afumata si fierbe repede. Infierbanti laptele ...
 Supa crema de telina Supa crema de telina
Cureti de coaja telina, o speli, apoi o tai felii subtiri pe care le fierbi in apa clocotita. Cand feliile de telina s-au inmuiat, le treci prin sita. Intr-o cratita pui piureul de telina, faina desfacuta in lapte, uleiul si sare dupa gust si lasi sa ...
 Supa cu galuste de gris prajite Supa cu galuste de gris prajite
Cureti zarzavatul, il speli si il pui sa fiarba cu apa si sare. Cand zarzavatul este bine fiert, adaugi rosiile taiate in sferturi. Dupa cateva clocote strecori supa si prepari galustele: pui laptele la fiert cu putina sare, adaugi grisul in ploaie, ...
 Zeama moldoveneasca cu ciolan de porc Zeama moldoveneasca cu ciolan de porc
Pui oasele taiate bucati la fiert in 3 I de apa, iar dupa ce a fiert carnea de pe oase si ai luat spuma, pui ceapa cu zarzavatul. Cand a dat intr-un clocot torni borsul, potrivesti de sare, piper si condiment, adaugi apoi fideaua si bulionul si mai ...
 Ciorba de ciuperci Ciorba de ciuperci
Pui apa la fiert, iar cand clocoteste adaugi morcovii intregi curatati, ciupercile taiate felii si condiment dupa gust. Cand sunt toate fierte tragi oala deoparte pentru 20 de minute, lasi sa se raceasca si scoti morcovii.Intr-un castron bati bine ...
 Supa crema de morcovi Supa crema de morcovi
Speli si tai marunt legumele. Le pui la fiert intr-o oala mai mare cu apa, sare si ulei, pana se sfarama. Cand toate legumele sunt fierte, le scoti si le muti intr-un castron (exceptand ceapa, care se arunca), unde le pasezi pana obtii o crema.Adaugi ...
 Ciorba de pangasius Ciorba de pangasius
Fileurile de pangasius le speli si le tai bucati potrivite. Cureti zarzavatul, il dai pe razatoarea mare impreuna cu ceapa, ardeiul il tai marunt totul in ulei cateva minute.Stingi cu 3 litri de apa calda, pui orezul spalat si lasi sa fiarba ...
 Ciorba deasa cu fasole boabe Ciorba deasa cu fasole boabe
Lasi fasolea la inmuiat cateva ore, o pui la fiert, o clocotesti 2 -3 minute, scurgi apa, adaugi alta calda si o lasi sa fiarba pana se inmoaie.Adaugi zarzavaturile taiate bucati mari si lasi sa fiarba 15 minute pana cand sunt bine patrunse.Adaugi ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) fasole boabe (28)
branza (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) parmezan (18)
crap (18) taietei (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) broccoli (15) menta (15)
menta (15) ketchup (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
gulii (13) untura (13) margarina (13)
castraveti (12) ghimbir (12) lapte batut (12)
mere (12) vin alb (11) hrean (11)
nuca (11) curry (11) macris (11)
oregano (10) pesmet (10) amidon (10)
ardei kapia (10) carne de miel (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) carne de pasare (9) maghiran (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
carne de vitel (7) frisca (7) mustar (7)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de curcan (6)
salau (6) portocale (6) somon (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) bagheta (3)
struguri (3) feta (3) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) aluat (2) file de peste (2)
cirese (2) anason (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ridichi (2) ananas (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
icre (1) stafide (1) branza topita (1)
crenvusti (1) supa instant (1) compot (1)
pepene verde (1) prosciuto (1) tortellini (1)
cacao (1) drojdie uscata (1) mozarella (1)
muschi de porc (1) capsuni (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) pepene galben (1) rom (1)
zahar pudra (1) alune (1) castraveti murati (1)
branza de vaci (1) caise (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 43
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z