SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa cu peste si rosii Supa cu peste si rosii
Se curata telina, se taie felii. Se oparesc rosiile, se curata de pielita, de seminte si se taie bucati. Se curata cartofii noi si se taie cubulete. Ceapa curatata se toaca. Pestele spalat se taie cuburi, se sareaza si se pune la o parte.Se caleste ...
 Zama de gaina cu tocmagi Zama de gaina cu tocmagi
Amesteci ouale cu faina si cu un praf de sare si framanti un aluat elastic. Intinzi o foaie subtire pe care o tai taietei subtiri si-l lasi sa se usuce.Cureti gaina, o speli si o pui la fiert in apa cu un praf de sare si cu ceapa intreaga curatata. ...
 Supa de conopida cu ceapa verde Supa de conopida cu ceapa verde
Se topeste untul, se pune morcovul curatat, taiat feliute si se caleste putin. Se stinge cu 1 litru de apa, se pun cuburile sfaramate, si daca e nevoie sare. Cand incepe sa fiarba, se adauga conopida spalata si desfacuta in buchete, se fierbe incet. ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Fasolea se spala si se lasa la inmuiat pentru o noapte. A doua zi se pune la fiert in apa in care a stat. Se fierbe la foc mic 1 ora si 15 minute.Intre timp, se curata varza si se taie fasii late de 3 cm. Intr-o oala se topeste slanina taiata ...
 Ciorba aita Ciorba aita
Cureti si speli aripioarele, le pui la fiert intr-o oala cu 3-4 l de apa si sare si spumuiesti din cand in cand. Cureti legumele, tai apoi marunt ceapa, cartofii si 1 morcov, le adaugi in oala o data ; cu orezul spalat si scurs bine si ardeiul taiat ...
 Bors de stevie Bors de stevie
Ceapa verde se curata , se spala si se toaca marunt. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare si se pun la calit impreuna cu ceapa in putin ulei. Se adauga apa si se lasa la fiert.Stevia se spala bine, se toaca  si se pune in oala . Spre ...
 Bors de vara Bors de vara
Speli foarte bine si cureti toate legumele. Tai ceapa si o pui la calit in putin ulei. Dupa ce s-a inmuiat adaugi morcovul dat pe razatoare (sau taiat cubulete, cum vrei), cartofii taiati si pastaile rupte. Le lasi cateva minute sa se caleasca ...
 Supa de legume si galuste de gris Supa de legume si galuste de gris
Speli si pui la fiert legumele in apa cu sare. Te sfatuiesc sa pui ceapa intreaga ca s-o poti scoate mai usor din supa dupa ce e fiarta. ...
 Supa ardeleneasca de cartofi Supa ardeleneasca de cartofi
Morcovii si cartofii ii cureti, ii speli si ii tai cubulete. Ii pui apoi la fiert in 3 litri de apa cu sare. Cand cartofii sunt fierti faci un rantas in felul urmator: rumenesti faina in uleiul incins, apoi adaugi ceapa taiata marunt, boia si stingi ...
 Supa de chimen Supa de chimen
Se topeste untul intr-un vas, apoi se adauga faina si se lasa sa se rumeneasca putin.Se stinge cu zeama de zarzavat sau de carne si se lasa sa dea cateva clocote. Se pune apoi chimenul pisat, se potriveste de sare si se mai lasa la foc mic cam 10-15 ...
 Ciorba de legume cu iaurt Ciorba de legume cu iaurt
Toate legumele se curata , se spala si se toaca.Se pun in apa rece la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga borsul fiert inainte, pasta de tomate si se potriveste gustul cu vegeta si piper. Se mai lasa sa fiarba la foc mic pana cand s-au fiert ...
 Bors de dovlecei Bors de dovlecei
Cureti zarzavatul, il tai marunt si-l pui la fiert in apa rece cu sare. Intre timp, cureti si tai dovleceii cuburi, pe care le adaugi in oala dupa ce au fiert zarzavaturile. Lasi sa fiarba si aproape de final, pui sucul de rosii sau rosii in bulion ...
 Supa crema de dovlecei cu crutoane Supa crema de dovlecei cu crutoane
Cureti, speli si tai ceapa marunt. Speli si dovleceii foarte bine si ii tai cubulete sau felii pe care le pastrezi in apa rece. Intr-o tigaie pui sa se topeasca untul, adaugi ceapa, o lasi pana ce devine aurie si apoi adaugi faina. Pui si dovleceii ...
 Supa de varza dulce si costita afumata Supa de varza dulce si costita afumata
Intai te ocupi de prepararea supei si pentru aceasta tai carnea bucati mici pe care le pui la fiert in apa rece, la foc potrivit, intr-un vas acoperit. Inlaturi spuma ori de cate ori se formeaza. Lasi totul sa fiarba 3-4 ore si apoi strecori zeama. ...
 Supa finlandeza Supa finlandeza
Cureti zarzavatul, il speli, il tai in bucatele, iar conopida o desfaci in buchetele si spanacul il maruntesti fideluta.Pui toate legumele la fiert in apa clocotita cu sare si lasi sa fiarba timp de 30 de minute.Separat, desfaci 1 lingura de faina in ...
 Supa sanatoasa Supa sanatoasa
Pui apa sa fiarba si cand da in clocot, introduci cartofii si carnea taiata bucatele. Adaugi si sarea si lasi sa fiarba 10 minute.Incorporezi grisul, turnand in ploaie, si amesteci intruna. Lasi sa fiarba inca 2-3 minute.Incorporezi in supa untul, ...
 Ciorba de pepene Ciorba de pepene
Cureti ceapa si morcovul si le tai marunt.Le pui la fiert in 2 1/2 l apa clocotita. In acest timp, cureti pepenele de coaja verde si de miez, iar partea alba o tai in cuburi mici.Cand morcovul e pe jumatate fiert, adaugi pepenele.Potrivesti  ...
 Supa rece cu lapte praf si caise Supa rece cu lapte praf si caise
Speli caisele si le tai in sferturi. Torni apa, indulcesti si le lasi la calit pana sunt moi. Amesteci faina cu laptele praf, adaugi apa si amesteci bine. Adaugi treptat apa si amesteci mereu. Lasi sa fiarba si adaugi caisele trecute prin sita, untul ...
 Supa crema de cartofi si fasole Supa crema de cartofi si fasole
Speli fasolea si o pui la inmuiat de seara pana dimineata. O scurgi si o fierbi in 1,5 I apa. Schimbi de 2-3 ori apa si, cand fasolea este pe jumatate fiarta, adaugi morcovul, pastarnacul, telina si ceapa curatate si taiate in sferturi sau rondele. ...
 Supa crema de linte Supa crema de linte
Alegi lintea, o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare. Cureti zarzavatul, iI speli si iI tai in bucati mari, iar dupa ce lintea a dat cateva clocote, le pui la fiert in acelasi vas. Cand totul e bine fiert, strecori supa si treci prin sita ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
amidon (10) ardei kapia (10) carne de miel (10)
oregano (10) pesmet (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
varza de bruxelles (1) ciocolata (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 42
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z