SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de pasare a la grecque Ciorba de pasare a la grecque
Tacamurile se taie bucati si se pun la fiert, adunandu-se periodic spuma formata la suprafata vasului. Ceapa si ardeiul se curata, se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, rosiile se decojesc si se taie cubulete, iar usturoiul se piseaza. Dupa ...
 Ciorba de salata cu crutoane de ou Ciorba de salata cu crutoane de ou
Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei, pana devine aurie, apoi se adauga salata bine spalata si taiata fideluta. Se mai lasa pe foc 2-3 minute, apoi se stinge cu un litru de apa si se lasa la fiert circa 10 minute. Se ...
 Supa de pasare cu taitei de casa Supa de pasare cu taitei de casa
Se fierb in zeama de la pasare radacinoasele intregi impreuna cu ceapa intreaga. Cand s-au patruns acestea, se scot (dupa preferinta) si se drege cu sare, se aduga taiteii de casa si se mai fierbe 5 minute, adaugandu-se, la sfarsit, patrunjelul verde ...
 Supa de pasare cu galuste Supa de pasare cu galuste
Se pune gaina la fiert, curatandu-se periodic spuma formata la suprafata vasului. Cand carnea e patrunsa, se adauga legumele intregi (curatate in prealabil si spalate) si 100 ml ulei. Cand totul este fiert, se strecoara zeama si se pastreaza legumele ...
 Bors de praz Bors de praz
Se taie prazul in rondele de un centimetru latime, se caleste in ulei, dupa care se adauga morcovul dat prin razatoare si ardeiul taiat cubulete. Amestecul de legume se inabusa 5 minute, apoi se toarna deasupra un litru de apa. Dupa ce aceasta da in ...
 Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta
Fierbi carnea taiata cubulete si rasolul in 3-4 litri de apa cu putina sare, adunand spuma care se formeaza.Completezi cu apa din cand in cand si lasi sa fiarba la foc potrivit, circa o ora si jumatate.Cureti zarzavaturile, le tai cubulete, ceapa o ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Alegi fasolea, o speli in mai multe ape si o lasi acoperita cu apa rece de seara pana dimineata.A doua zi, scurgi fasolea, o clatesti si o fierbi in doua ape pe care le scurgi.In cea de-a treia apa, fierbi fasolea pana cand este aproape gata.Separat, ...
 Ciorba radauteana Ciorba radauteana
Pieptul de pui se pune intreg, la fiert in apa. Se ia spuma, iar cand nu se mai produce spuma se adauga legumele curatate si taiate in bucatele mari. Se lasa la fiert pana se inmoaie, se scot din zeama care au fiert; pieptul de pui se taie fasii ...
 Supa crema de broccoli II Supa crema de broccoli II
Broccoli se desface in bucatele si se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa 15-20 minute pana se inmuaie. Se scurge. Intr-o tigaie se caleste ceapa tocata marunt, cand devine translucida se adauga buchetelele de broccoli, se amesteca 2 minute. Se ...
 Ciorba de sfecla cu fasole Ciorba de sfecla cu fasole
Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla e fiarta pe jumatate, se adauga celelalte legume date pe robot sau pe razatoare. Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband de 3 ori apa calda.La ...
 Bors rosu cu afumatura Bors rosu cu afumatura
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot.Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa ...
 Bors cu ciuperci pleurotus Bors cu ciuperci pleurotus
Incingem uleiul in vas, adaugam legumele date pe razatare sau la robot.Unduim impreuna 5 minute, adaugam apa,lasam sa fiarba 15 minute.Intre timp curatam, spalam si tocam marunt ciupercile.Le adaugam in vas la fiert impreuna 15 minute, apoi adaugam ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Carnea cumparata din supermarket este curata si taiata. O scoatem din punga si o spalam in cateva ape dupa care o punem la fiert circa 30 - 40 de minute.Separat curatam tot zarzavatul, il punem la fiert cam 45 de minute si apoi il pasam (eu una nu il ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
Moi fasolea cateva ore, fierb cate 5 minute in 3-4 ape, apoi le fierb 20 minute in oala sub presiune, in care adaug un mrcov, o ceapa,o radacina de pastarnac. Separat calesc o ceapa, adaug radaciile fierte cu fasolea date pe razatoare, zeama in care ...
 Ciorbita usoara Ciorbita usoara
Dai un clocot pulpelor, versi apa, le speli si le dai la fiert in apa cu sare. Spumuiesti, adaugi ceapa, morcovul si telina. Cand pulpele sunt aproape fierte, le scoti din supa pe care o strecori. Adaugi gogosarul si ceapa verde tocate marunt, lasi ...
 Ciorba Radauteana Ciorba Radauteana
Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul pentru ciorba.Dupa ce am spumuit(am luat spuma la ciorba),punem zarzavatul peste carnita,sa fiarba.Dupa ce a fiert zarzavatul il scoatem si il bagam ...
 Ciorba de perisoare cu legume deshidratate Ciorba de perisoare cu legume deshidratate
Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l sa stea in apa rece la inmuiat, sa se umfle putin.Intre timp curatati si spalati ceapa si cartofii. Taiati cepele in doua si feliati-le foarte ...
 Ciorba de vitel cu legume congelate Ciorba de vitel cu legume congelate
Puneti carnea bine spalata la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa rece cu putina sare.Intr-o alta oala puneti uleiul si legumele, asa inghetate cum le scoateti din congelator, eventual mai tocati ardeiul rosu, daca sunt bucatile mai mari.Curatati si ...
 Bors de cartofi cu coasta de porc afumata Bors de cartofi cu coasta de porc afumata
Portionam carnea,o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala de 6l cu cel putin 3 l de apa.Separat curatam si spalam toate legumele si apoi le taiem.Dupa ce am luat spuma de la carne o lasam sa fiarba bine.Punem legumele taiate sa fiarba.Spalam ...
 CIORBA DE PESTE TARANEASCA CIORBA DE PESTE TARANEASCA
Zarzavatul se curata,se spala,se toaca cubulete,se da prin razatoare sau se taie pestisori si se pune la fiert in apa rece.Cand zarzavatul este patruns se adauga orezul ales si spalat foarte bine.Se curata pestele,se scoate osul amar de la cap,iar ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
amidon (10) ardei kapia (10) carne de miel (10)
oregano (10) pesmet (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
varza de bruxelles (1) ciocolata (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 47
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z