SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba de perisoare acrita cu bors Ciorba de perisoare acrita cu bors
Dupa ce am spalat si am curatat legumele le dam pe razatoarea mare si le punem la calit in vasul in care facem ciorba. Dupa cateva minute le stingem cu apa calda. Le lasam sa fiarba la foc mic si ne ocupam de perisoare. Dam pe razatoare o ceapa, o ...
 Ciorba de limba Ciorba de limba
Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma si se lasa la fiert mic cu capac, aproximativ o ora.Intre timp curatati, spalati si tocati legumele si ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Punem intr-o oala de 6 kg cu apa deja care a dat in clocot la fiert zarzavatul curatat si spalat,pe care il vom taia in ce forma dorim.Dupa ce am fiert zarzavatul,punem perisoarele pe care le-am pregatit in prealabil.Eu personal dau perisoarele prin ...
 CIORBA DE PERISOARE CIORBA DE PERISOARE
Ceapa se curata,se spala si se toaca marunt sau pestisori.Rosiile se spala,se oparesc cca un minut ,se decojesc si se toaca marunt.Morcovul,telina si albitura se curata,se spala, se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare dupa preferinta.Ardeiul ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva feliute de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ...
 Bors de pui cu legume Bors de pui cu legume
Se spala bine puiul si se portioneaza,apoi il punem la fiert intr-o oala de 6 l.Dupa ce luam spuma,punem bucatile de carne in alta oala si strecuram zeama in care a fiert puiul,ca sa fie o zeama clara.Punem si zarzavatul tocat la fiert,adaugam si ...
 Ciorba de varza dulce cu afumatura Ciorba de varza dulce cu afumatura
Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta si cand apa fierbe, adaugam varza pe care o lasam cam 5’ la oparit, apoi o scoatem intr-o strecuratoare. Curatam legumele si le taiem cubulete. Intr-o ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Se toaca toate legumele cubulete si se pun la fiert, ceapa pentru perisoare se taie marunt si se impreuna cu orezul si carnea.Se lasa sa fiarba 40 min legumele, dupa care se adauga perisoarele, care se fac bilute la foc mic sa nu se sparga. Se adauga ...
 Bors de legume cu afumatura Bors de legume cu afumatura
1.Se portioneaza afumatura si se spala.2.Se opareste afumatura pe care vrem sa o folosim. Se scoate si se scurge.3.Se curata legumele: ceapa, morcovii, pastarnacul, ardeiul, dovleceii, cartofii, varza, se spala si se scurg.4.Se toaca legumele ...
 Bors din crap romanesc Bors din crap romanesc
Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau prin razatoarea mare, telina la fel, ardeii se taie fideluta si toate se pun la fiert in apa rece. Se pune ulei si se lasa sa fiarba pana cand zarzavatul este fiert. Se pune apoi orezul si sucul de rosii si se ...
 Bors de dovlecei cu carne de pui Bors de dovlecei cu carne de pui
Se pun la fiert tacamurile si cand dau in clocot li se ia spuma. Se pune apoi ceapa tocata, morcovul ras, telina rasa si ardeiul taiat fasiute si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se pun dovleceii curatati de coaja si taiati patratele mici si sucul ...
 Bors de zarzavat cu carne de porc Bors de zarzavat cu carne de porc
Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pune peste carne. Se curata morcovul, se da prin razatoarea ...
 Bors de loboda Bors de loboda
Se curata morcovul si telina, se dau pe razatoarea mica si se pun la fiert in oala cu apa rece. Se lasa pana sunt aproape fierte. In timpul acesta se curata prazul, se taie marunt si se pune peste morcovul si telina aproape fierte. Se pune si cana de ...
 Ciorbita bogata, pe aripi de curcan Ciorbita bogata, pe aripi de curcan
Intr-o oala de 8L, adaugam apa rece, aripa( bine spalata), 1 ceapa veche intreaga,cubul knor,boabele de piper, sare si o punem la fiert. Dupa primele clocote, spumam si lasam sa fiarba la foc mic,pana se desprinde carnea de pe os, aprox 60’.Intre ...
 Bors din carne de porc cu oase date la fum Bors din carne de porc cu oase date la fum
Se pune carnea la fiert in apa rece si cand fierbe se ia spuma pe care o face cu o paleta. O lasam sa fiarba cam 20 de minute dupa care punem morcovul, telina si prazul. Cand sunt aproape fierte punem mazarea si o lasam sa fiarba. Cand este fiarta ...
 Bors de legume cu coasta de porc Bors de legume cu coasta de porc
Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta afumata de porc in cateva ape,o portionam si o punem in apa la fiert.Prima apa eu o arunc si apoi pun bucatile de coasta in apa in care fierb ...
 Bors de pui Bors de pui
Se pune carnea in apa rece la fiert si cand face spuma luam spuma cu o paleta. O mai lasam sa fiarba 20 minute si incepem sa punem zarzavaturile. Punem intai morcovul dat prin razatoarea mica si-l lasam sa fiarba singur 20 minute. Apoi punem telina ...
 Ciorba de salata verde( a la Catalina) Ciorba de salata verde( a la Catalina)
Pentru faptul ca nu am mancat niciodata aceasta ciorba,dar am auzit foarte mult de ea,m-am hotarat s-o incerc,dar personalizata dupa gustul nostru.Pentru ca am descoperit multe discutii legate de aceasta reteta am scris la titlul retetei "à la ...
 Ciorbita de zarzavat cu smantana Ciorbita de zarzavat cu smantana
Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici sau ronele. Doi dovlecei se rad pe razatoarea mare si doi se taie patratele. Cartoful se taie patratele mici. Conopida se desface in buchetele medii. ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Inainte sa va ofer secretul ciorbei de burta , trebuie sa specific cateva lucruri, pentru ca m-am documentat cu alte ciorbe de burta si m-am crucit cand am vazut comentariile.Bun, ciorba aceasta este facuta de mine, si am postato aici pentru ca mie ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) ciuperci (90)
iaurt (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) stevie (25)
ciolan afumat (25) costita afumata (24) pulpe de pui (23)
slanina (23) porumb (23) vin (21)
bacon (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) ketchup (15) broccoli (15)
menta (15) menta (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
margarina (13) gulii (13) untura (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) maghiran (9)
carne de pasare (9) scortisoara (9) cuisoare (9)
rozmarin (8) sparanghel (8) aripioare de pui (8)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) pasta tomate (7)
cafea (7) apa minerala (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) bagheta (3) struguri (3)
feta (3) telemea (2) ananas (2)
ridichi (2) kaiser (2) arpagic (2)
gutui (2) melci (2) susan (2)
salvie (2) aluat (2) file de peste (2)
anason (2) cirese (2) banane (2)
sofran (2) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
drojdie uscata (1) muschi de porc (1) mozarella (1)
capsuni (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) rom (1) zahar pudra (1)
alune (1) castraveti murati (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) spaghetti (1)
coaja de lamaie (1) mac (1) sirop (1)
ciocolata (1) varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
branza topita (1) crenvusti (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z