SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa Prier Supa Prier
Alegi spanacul, il speli in mai multe ape si-l pui la foc in apa clocotita. Prajesti putin faina in unt si apoi o stingi cu apa in care ai fiert spanacul. Torni rantasul in oala cu spanac. Treci totul printr-o sita, potrivesti de sare si mai lasi sa ...
 Bors de zarzavat cu orez Bors de zarzavat cu orez
Intr-o oala pui la fiert apa cu 1 lingurita de vegeta (cam 3/4 din oala sa fie cu apa). Cand fierbe apa, adaugi zarzavatul curatat si taiat marunt. Cand este aproape fiert zarzavatul, adaugi cartofii, curatati si taiati cubulete,orezul, ales si ...
 Bors verde Bors verde
Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta.Intr-o oala cu 2 I apa, pui 2 lingurite de vegeta si lasi sa fiarba. Calesti putin in unt verdeturile, adaugi faina desfacuta in apa si numai dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi supa ...
 Supa gulas cu carnati Supa gulas cu carnati
Speli carnea, o cureti de pielite, o tai cubulete si o rumenesti in ulei. Adaugi ceapa si ardeiul tocate marunt, morcovii dati pe razatoare, putina apa si calesti pana cand legumele s-au inmuiat. Pui si restul ingredientelor, mai putin rosiile, pasta ...
 Ciorbita cu legume Ciorbita cu legume
Cureti toate legumele si le tai marunt sau le razi, dupa preferinta. Calesti morcovii si telina in ulei, stingi cu 3 litri de apa si lasi sa fiarba la foc potrivit. Cand incepe sa clocoteasca, adaugi ceapa si usturoiul, ardeiul si potrivesti gustul ...
 Ciorba taraneasca acrita cu corcoduse Ciorba taraneasca acrita cu corcoduse
Intr-un vas se pune apa la fiert cu putina sare si ulei, se curata legumele si se spala sub jet de apa rece. Dupa ce apa da in clocot se adauga legumele in felul urmator: morcovul si telina date prin razatoarea mare, cartofii si ardeiul taiate cuburi ...
 Supa de cartofi noi cu branza Supa de cartofi noi cu branza
Speli cartofii noi, ii tai cubulete si ii pui sa fiarba in 500 ml apa.Cand sunt fierti, ii scurgi de apa, iar pe aceasta o pastrezi.Separat, calesti in unt ceapa verde tocata foarte marunt, impreuna cu ardeiul taiat si el foarte marunt.Adaugi apoi ...
 Bors de dovlecei cu iaurt Bors de dovlecei cu iaurt
Cureti morcovul, pastarnacul si telina si le dai pe razatoarea cu ochiuri mari. Cureti ceapa si o toci marunt. Calesti intr-o oala cu ulei legumele, cat sa se inmoaie putin. Adaugi orezul, apa cat sa acopere totul si fierbi totul circa 25-30 de ...
 Ciorba de rosii cu orez Ciorba de rosii cu orez
Pui 2 l de apa sa clocoteasca, adaugi ceapa, gulia si morcovii intregi, curatati si spalati in prealabil. Dupa ce au fiert, scoti legumele cu spumiera si le pui intr-un castron, in zeama ramasa, pui orezul si 2 lingurite de concentrat de legume si ...
 Ciorba de pleurotus Ciorba de pleurotus
Pui buretii pe foc cu ceapa, cu ulei si apa si lasi sa fiarba. Adaugi si 1 lingura de faina si lasi pana se inmoaie bine. Adaugi morcovul dat pe razatoare si condimentele, verdeturi, usturoi si lasi sa fiarba bine. Cand este gata, se drege ciorba cu ...
 Bors de legume Bors de legume
Intr-o oala pui la fiert 2 l de apa cu 1 lingurita de concentrat de legume. Cand fierbe apa, adaugi morcovul, telina si radacina de patrunjel curatate si taiate marunt. Cand sunt aproape fierte, adaugi cartofii, ceapa verde si ardeiul, taiate ca ...
 Supa crema de mazare si spanac Supa crema de mazare si spanac
Fierbi mazarea cu apa si putina sare.Dupa ce a dat in clocot, adaugi si frunzele de spanac.Cand mazarea s-a patruns bine iei vasul de pe foc.Dupa ce s-a racorit, pasezi mazarea si spanacul prin sita cu ajutorul unui blender, adaugi supa strecurata si ...
 Supa de ceapa Supa de ceapa
Se spala, curata si toaca ceapa marunt si se caleste in 25 g unt 5-10 minute.Cand ceapa incepe sa isi  schimbe culoarea, se adauga faina si se amesteca bine, dupa care se adauga incet supa de legume.Se fierbe bine 25 de minute.Se prajesc feliile ...
 Supa falsa de legume Supa falsa de legume
Se fierb radacinoasele intregi timp de 12-20 min. Se adauga ceapa intreaga si cartofii taiati sferturi. Se fierb toate la foc potrivit pana se patrund foarte bine. Cand s-au fiert se scot radacinoasele si ceapa se sareaza dupa gust cu vegeta, se ...
 Bors de peste Bors de peste
Cartofii, ceapa si 2 ardeii se spala si se curata. Legumele se pun la fiert intregi sau taiate in doua. Cand sunt fierte, se adauga pestele mic, curatat si spalat in prealabil. Se mai lasa pe foc 5-10 minute, dupa care se strecoara si se paseaza ...
 Bors calugaresc Bors calugaresc
Ceapa si ardeiul se curata, apoi se toaca si se calesc in ulei incins, impreuna cu morcovul dat prin razatoare. Cand sunt patrunse, se adauga varza tocata fideluta si se stinge cu un litru de apa. Se lasa la fiert 30 de minute, apoi se adauga rosiile ...
 Bors de leurda Bors de leurda
Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa fara sare 10-15 minute. Se adauga apoi leurda taiata marunt si ceapa tocata. Se mai lasa pe foc 15 minute. Dupa aceea se acreste cu bors si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cand incepe ...
 Bors rusesc Bors rusesc
Legumele se curata, se spala si se pregatesc dupa cum urmeaza: varza se toaca, ceapa se taie cubulete, morcovul, sfecla rosie, telina si vinetele se dau prin razatoare, rosiile si dovlecelul se taie marunt, iar fasolea verde si ardeiul gras se fac ...
 Ciorba de ciuperci cu smantana Ciorba de ciuperci cu smantana
Ceapa si ardeiul se curata si se toaca, morcovul se da prin razatoare, iar rosiile se decojesc si se taie cubulete. Legumele se pun la fiert cu un praf de sare si putin ulei. Se lasa 20 de minute, la foc potrivit. Ciupercile se curata, se spala, se ...
 Ciorba de fasole verde cu smantana Ciorba de fasole verde cu smantana
Ceapa si ardeiul gras se curata si se toaca marunt, morcovul se da prin razatoare, iar fasolea verde se taie in bucati cu lungimea de 3-4 centimetri. Rosiile se spala, se decojesc si se taie dupa preferinta. Ceapa, morcovul, ardeiul gras si fasolea ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) ghimbir (12) castraveti (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
carne de pasare (9) maghiran (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) cirese (2) anason (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
mozarella (1) muschi de porc (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 46
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z