SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa de vita cu stafide Supa de vita cu stafide
Cureti stafidele de codite si le inmoi in apa calduta. Schimbi aceasta apa de 2-3 ori, in timp ce pregatesti supa cu vita si legume.Speli rasolul si il pui la fiert intr-o oala mare, cu multa apa rece, pentru 2 ore. Cureti si speli legumele si le ...
 Supa dreasa cu pitoance uscate Supa dreasa cu pitoance uscate
Cu o zi inainte de preparare, pui ciupercile la inmuiat in apa rece. A doua zi le scurgi, le tai in fasii inguste si le calesti putin in ulei. Stingi cu apa fierbinte, in care ai dizolvat condimentul din legume uscate. Continui sa le fierbi timp de ...
 Supa crema de spanac Supa crema de spanac
In 750 ml de apa cu sare si lingurita cu ulei, pune la fiert morcovul, o ceapa, pastarnacul, telina, un cartof.Lasa sa fiarba acoperit, iar cand morcovul e bine fiert, strecoara supa.Toaca ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in unt 5-6 minute. ...
 Supa de zarzavat cu galuste Supa de zarzavat cu galuste
Curatati si spalati bine cartoful, morcovii si ceapa. Taiati-le mai marunt si puneti-le la fiert in 1 l apa cu putina sare. Cand legumele s-au inmuiat suficient, adaugati galustele pregatite astfel: bateti oul cu 1 lingurita ulei si putina sare. ...
 Supa de vita Supa de vita
Curatati si spalati rasolul, apoi puneti-l la fiert. Dupa 30 de minute adaugati legumele curatate si taiate in bucati potrivite. Cand rasolul a fiert, luati carnea de pe os si taiati-oin bucatele mai mici pe care puneti-le inapoi in oala. Adaugati ...
 Crema de mazare Crema de mazare
Fierbeti in 2 l apa mazarea, ceapa si celelalte legume curatate si spalate. Luati vasul de pe foc si lasati-l putin la racit, apoi pasati supa prin sita metalica. Condimentati crema obtinuta si serviti-o calda cu marar tocat, crutoane prajite in ulei ...
 Ciorba cu carnaciori Ciorba cu carnaciori
Curatati zarzavatul, spalati-l si caliti-l inabusit in 50 ml ulei, apoi puneti-l la fiert in 3 l apa. Taiati carnaciorii in bucatele si puneti-i in oala cu ciorba. Dupa 25 de minute, adaugati rosiile tocate si sucul acestora, precum si orezul. ...
 Crema de linte Crema de linte
    Fierbeti lintea in apa cu sare si 1 lingura otet. Dupa ce a dat in 3-4 clocote, puneti la fiert si ceapa, radacina de patrunjel si morcovul, toate curatate, spalate si tocate marunt. Lasati sa fiarba la foc mic, acoperit. Cand ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Spalati carnea cu apa rece, taiati-o in cubulete si puneti-le la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Curatati legumele si taiati-le marunt. Caliti ceapa in ulei. Puneti legumele la fiert in oala cu carnea, dupa ce in prealabil ati luat spuma de ...
 Supa de pui cu coriandru Supa de pui cu coriandru
Puneti la fiert bucatile de pui in 4 l apa si sare. Adaugati legumele taiate in cubulete. Caliti ceapa tocata in ulei, impreuna cu chimenul, dupa care puneti-le in oala. Spre sfarsit, adaugati verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper dupa ...
 Bors cu gaina Bors cu gaina
Cureti gaina, o speli si o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a fiert, scoti gaina pe un platou si in zeama pui fideaua sa fiarba. Pui verdeata si loboda, sarea si borsul si lasi sa dea un clocot. Acest bors nu se drege. Tai gaina in bucati si mananci ...
 Supa crema combinata Supa crema combinata
Speli oasele, le fierbi in 2 l de apa rece timp de 2 ore, dupa care le strecori. Zarzavatul curatat si trecut prin razatoare il inabusi in 75 g unt, dupa care il adaugi in zeama de oase si il lasi sa fiarba pana cand este foarte bine patruns. Dai ...
 Ciorba de stevie Ciorba de stevie
Cureti zarzavatul (morcovul, ceapa, pastarnacul). Pui zarzavatul la fiert cu sare, iar cand este aproape fiert, adaugi cartofii curatati si taiati cubulete.Dupa ce au fiert cartofii, adaugi orezul spalat si borsul. Daca ai, poti adauga suplimentar 1 ...
 Ciorba de fasole Ciorba de fasole
Calesti bine ceapa cu ardeiul si morcovii, pui fasolea (data in cateva clocote si scursa) si stingi cu apa calda. Lasi sa fiarba si pui si foi de dafin. Cand fasolea e bine fiarta, pui si o cana de bulion, 2 lingurite de vegeta si adaugi urzicile, ...
 Supa ungureasca Supa ungureasca
Cureti zarzavaturile si le tai fasii. Pui intr-o cratita uleiul si zarzavaturile taiate. Mai adaugi mazarea, zaharul si putina apa, dupa care acoperi cratita, lasand sa se prajeasca incet, inabusit, pana scade zeama. Adaugi conopida in buchetele si ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Morcovul si patrunjelul le dai pe razatoarea cu ochiuri mai mari. Ardeiul, ceapa, ciupercile le tai cubulete, iar patrunjelul il toci marunt. Pui zarzavatul impreuna cu burta dezghetata intr-o oala cu 4 litri de apa si lasi sa fiarba pana burta este ...
 Supa cu paste si crenvusti Supa cu paste si crenvusti
Cureti toate legumele, le speli, le toci marunt si le pui la fiert cu 2 I de apa si un praf de sare. Lasi sa fiarba totul timp de 30 de minute. Separat, fierbi pastele intr-o oala cu apa clocotita in care ai pus sare si unt. Dupa ce au fiert, le iei ...
 Supa rapida de mere si galuste Supa rapida de mere si galuste
Speli merele, le cureti de coaja, le inlaturi semintele si le tai in felii subtiri. Cureti morcovul si il tai rondele pe care le pui sa fiarba in apa calda impreuna cu merele. Cand supa da in clocot, o sarezi, adaugi si zaharul si acoperi vasul. ...
 Ciorba de salata verde Ciorba de salata verde
Speli cele 4 salate foarte bine si la fel procedezi si cu usturoiul si cu ceapa verde. Intr-o oala de 2 I pui slanina la prajit, taiata patratele mici. Lasi bucatelele de slanina sa se rumeneasca frumos. Adaugi ceapa si usturoiul tocate marunt si le ...
 Ciorba de sfecla Ciorba de sfecla
Tai ceapa, radacina de patrunjel si morcovii marunt si le pui sa fiarba toate in apa cu sare si cateva boabe de ienibahar. Dai sfecla prin razatoarea mare si o pui in oala peste zarzavat. Potrivesti gustul de sare si mai lasi pe foc pana se inmoaie ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
maghiran (9) carne de pasare (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) portocale (6)
somon (6) carne de curcan (6) salau (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) zahar vanilat (2) vin rosu (2)
telemea (2) ridichi (2) ananas (2)
kaiser (2) arpagic (2) gutui (2)
melci (2) salvie (2) susan (2)
aluat (2) file de peste (2) cirese (2)
anason (2) banane (2) sofran (2)
branza topita (1) crenvusti (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
fulgi de ovaz (1) vinete (1) pepene galben (1)
rom (1) zahar pudra (1) alune (1)
castraveti murati (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) spaghetti (1) coaja de lamaie (1)
mac (1) sirop (1) ciocolata (1)
varza de bruxelles (1) telemea de oaie (1) esenta de vanilie (1)
icre (1) stafide (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 45
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z