SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa usoara de mazare Supa usoara de mazare
Morcovii curatati se taie rondele si se calesc cu putin ulei , impreuna cu ceapa . Se adauga mazarea , patrunjelul , 4 l apa si vegeta dupa gust. Se lasa sa fiarba si se gusta daca mai are nevoie de sare sau piper. Cind legumele sunt aproape fierte , ...
 Supa cu ceapa Supa cu ceapa
Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute la taiat).Intr-o oala ,se topeste untul si se toarna ceapa ,lasand focul mic si amestecand continuu cu o lingura de lemn.Se sareaza,se presara si zaharul ...
 Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie) Supa crema de ardei, rosii si morcovi (supa rosie)
Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati ardeii si rosiile si curatati-le de cotoare si ardeii de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina ...
 Supa crema de broccoli si spanac (supa verde) Supa crema de broccoli si spanac (supa verde)
Spalati broccoli si spanacul. Curatati cartoful, ceapa, pastarnacul si telina, spalati-le si taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2 litri de apa rece toate legumele, broccoli si spanacul (pastrati cateva frunzulite pentru decor), adaugati o ...
 Supa-crema de ciuperci Supa-crema de ciuperci
O cratita,in care se pune uleiul si untul,se pune pe foc;se pune,apoi,ceapa taiata marunt;dupa ce e aurie se pune usturoiul zdrobit.Se caleste;apoi se pun ciupercile(cele 500 g),macinate.Se lasa 3-5 minute la foc mare,mestecind tot timpul.Se pune,pe ...
 Supica de mazare Supica de mazare
Daca vreti o supa buna de mazare , atunci cind o cumparati gustati un bob si aveti grija ca acesta sa fie dulce.Din acea mazare iese o supica minunata.Se curata zarzavatul si ceapa si se taie rondele. Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei ...
 SUPA-CREMA DE CEAPA,IN CHIFLE SUPA-CREMA DE CEAPA,IN CHIFLE
Se curata cartofii,se taie cuburi,se spala si se pun la fiert intr-un litru de supa de carne.Se curata ceapa,se taie felii.Jumatate se adauga la supa, iar cealalta jumatate se prajeste,apoi se adauga (fara uleiul in care s-a prajit) si ea la supa.Se ...
 Supa de salata verde Supa de salata verde
Se spala salata verde si se rupe in bucati. Se curata usturoiul si se da prin presa.Slanina se taie cubulete. In oala in care se face supa se pune lingura de ulei si bucatelele de slanina. Se lasa citeva secunde sa se prajeasca se adauga repede, ...
 supa de rosi  cu crutoane aromate supa de rosi cu crutoane aromate
intr-o olita de 2,5 litri se pune uleiul,zarzavatul curatat ,spalat,si maruntit, inclusiv tijele de telina + orezul, se inabuse 1-2 minute ,se adauga apa si un praf de sare si se lasa la fiert pt 30 minrosile se dezpieliteaza se pun in aparatul de ...
 Supa de salata verde Supa de salata verde
Se pune apa la fiert. Când începe să fiarbă se adaugă usturoiul pisat. Separat se bate făina cu oţetul şi se adaugă apă evitându-se cu grijă crearea de cocoloaşe. Cînd supa fierbe din nou se adaugă sosul de făina şi oţet diluat cu ...
 Supa crema de legume Supa crema de legume
Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele, punem sare si piper si lasam sa fiarba cam 30’(pana sunt fierte).Scoatem legumele si le pasam, strecuram supa ramasa. Amestecam pasta de legume ...
 Supa de rosii Supa de rosii
Intr-o oala se pune putin ulei,bucatelele de cartofi,telina,ceapa si patrunjelul.Se lasa sa se inabuse putin dupa care se toarna bulionul si apa.Se lasa la fiert.Dupa ce au fiert cartofii,se scot legumele intr-un castron si in supa se adauga ...
 Supa de ghebe Supa de ghebe
Se curata si se taie marunt toate legumele. Ghebele mele au fost congelate.In doua linguri ulei de masline pe pun morcovii si prazul si se amesteca bine cateva secunde.Adaugam celelate legume si apa necesara.Asezonam supa si lasam sa fiarba la foc ...
 supa de galuste cu catofi               fara bicarbonat supa de galuste cu catofi fara bicarbonat
Se bat ouale cateva minute pana se face un pic de spuma.Se adauga gris si se amesteca pana cand compozita devine mai consistenta. Se lasa separat(cu capac).Intr-o oala se fierbe ceapa taiata in patru, morcovul taiat cat mai mic, si rosia. Dupa ce ...
 Supa de fructe Supa de fructe
Se curata merele si se taie feliute.Intr-o oala punem visinele si gutuile din compot cu sirop cu tot. Adaugam feliile de mar si apoi apa , cuisoarele, scortisoara si sarea.Lasam sa fiarba toate fructele vreo 10 minute.Galbenusul il amestecam cu ...
 Supa de usturoi Supa de usturoi
Se curata usturoiul apoi se pune la calit in untul topit.Morcovii, patrunjelul, cartofii si ceapa se curata si se spala.Se taie marunt toate legumele si zarzavatul si se pun la calit peste usturoi. Dupa ce sunt usor calite se adauga apa necesara , ...
 Supa de legume pasate cu porumb Supa de legume pasate cu porumb
Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert intr-o oala.Dupa ce s-au fiert ,pastram apa in care au fiert si le bagam la blender sa le pasam.Adaugam o ceasca de lichid in care au fiert legumele si mai pasam,ca sa devina mai fluid ...
 SUPA DE ROSII CU GALUSTE SUPA DE ROSII CU GALUSTE
Zarzavatul se spala,se curata, se toaca marunt (cubulete sau fasii subtiri dupa caz) si se pune la inabusit sau la fiert in apa rece.Puteti sa pastrati zarzavatul fiert in supa sau il puteti pasa si sa folositi doar pasta obtinuta .Rosiile se spala , ...
 SUPA-CREMA DE MORCOVI SI CARTOFI SUPA-CREMA DE MORCOVI SI CARTOFI
Intr-o cratita se pune uleiul;cind uleiul e cald,se pun morcovii si ceapa taiate marunt.Se prajesc putin,doar pt.a da culoare supei.Se pune,apoi,apa;apoi cartofii,telina taiate bucati;se pune vegeta si se fierbe totul,pina cind este fiert,chiar ...
 Bors de primavara Bors de primavara
Ceapa si usturoiul se calesc foarte putin in ulei incins,se adauga cartofii taiati cuburi, radacinoasle date pe razatoare,apa.Se lasa la fiert.Intre timp se curata se spala zarzavatul si se adauga pe rand: loboda, spanacul, leuteanul.Se adauga borsul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) gaina (60) galbenus (60)
peste (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
amidon (10) ardei kapia (10) carne de miel (10)
oregano (10) pesmet (10) scortisoara (9)
cuisoare (9) maghiran (9) carne de pasare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) malai (4)
vanilie (4) visine (4) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
varza de bruxelles (1) ciocolata (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) coaja de lamaie (1) spaghetti (1)
mac (1) sirop (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 78
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z