SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Supa de salata verde

Supa de salata verde

Ingrediente - Supa de salata verde

2 l de apa, 4 catei de usturoi, 2 linguri faina alba, 2 linguri otet din vin, 4 oua, o capatana salata vrde, sare, piper. Optional: 100 g caizer taiat marunt si rumenit, patrunjel verde si marar verde.
Mod de preparare - Supa de salata verde
Se pune apa la fiert. Cand incepe sa fiarba se adauga usturoiul pisat. Separat se bate faina cu otetul si se adauga apa evitandu-se cu grija crearea de cocoloase. Cind supa fierbe din nou se adauga sosul de faina si otet diluat cu apa. (Atentie! de obicei isi mareste volumul si depaseste granita oalei). Se face o omleta din oua, se rumeneste pe ambele parti, se taie in bucati potrivite si se adauga in supa cand aceasta fierbe. Se taie salata in suvite late de 1 cm si cand supa da in clocot se adauga si salata.
Optional se poate adauga la finele prepararii caizer maruntit si rumenit, patrunjel verde taiat si marar verde taiat (eu am adaugat si ceapa verde, usturoi verde si doua maini de spanac... ca sa dau un plus de fier). Pofta buna!
Timp de preparare: 30 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Supa de salata verde
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z