SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Ciorba cu carne de vita Ciorba cu carne de vita
Carnita o spalam ,curatam si o taiem cubulete,apoi o punem la fiert intr-o oala mare cu apa si sare,o spumam cand e nevoie.Cand e aproape fiarta adaugam legumele(aici se tine cont de timpul diferit de fierbere al fiecarui tip de legume) si lasam sa ...
 Supa de curcan cu taitei de casa Supa de curcan cu taitei de casa
1.Se spala aripile de curcan, se curata bine si se portioneaza.2.Se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-a ridicat spuma se strange cu grija.3.Se lasa la fiert 30 de minute.4.Apoi se adauga zarzavaturile si se mai lasa la fiert inca 30 ...
 Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi Supa cu oua ochiuri si pulpe cu usturoi
Punem pulpele la fiert 1 h cu apa si sare(cca 2,5 litri apa).Luam spuma.Soatem pulpele ,le lasam sa se scurga bine de apa,le saram si piperam si le lasam deoparte.In oala unde ne-am ramas zeama de la pulpe adaugam cubul gallina,cartofii spalati ...
 SUPA DE PUI SUPA DE PUI
1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat marunt ,cartofii taiati cubulete si se lasa sa fiarbaputin,dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt sau pasate.Cand sunt fierte se adauga ...
 Supa cu carne Supa cu carne
Se lasa nautul la inmuiat in apa cu o noapte inainte.Intr-o oala incapatoare pregatim restul ingredientelor.Curatam si spalam bine legumele.Adaugam in oala(eu am folosit oala la presiune pt a scurta timpul )nautul inmuiat,carnea ,si restul ...
 Supa de fazan Supa de fazan
Fazanul deja fezandad in pene, se curata de pene, se parleste, se spala.Atentie: pentru supa nu se marineaza fazanul. Se pune la fiert (eu l-am pus mai intai intreg ,in oala subpresiune pentru a scurta timpul de pregatire),dupa aceea l-am portionat ...
 Supa cu pui si galusti Supa cu pui si galusti
Se spala aripile de pui si se pun la fiert, se dau in clocot si se arunca apa, se pun in apa calda curata din nou la fiert. Este bine sa se arunce prima apa la orice carne pentru ca in ea sunt toxine. Se curata legumele, se spala si se taie. Ceapa se ...
 Ciorba de perisoare Ciorba de perisoare
Taiem prazul, rondele, ciapa si ardeiul cubulete, iar restul legumelor le dam pe razatoarea mare. Punem uleiul la incins intr-o oala de 5-6L si adaugam legumele la inabusit, cam 5’. Apoi acoperim totul cu apa, punem capacul si lasam la fiert.Intre ...
 Pucero. Pucero.
Spalam toata carnea si o punem intr-o oala de 8 litri ,adaugam morcovul curatat si taiat in rondele grosute ,telina curata ,taiata in bucatele ,si acoperim cu apa lasind la fiert 1 ora si 1/2 la foc mic.Apoi adaugam nautul,orezul si cartofii taiati ...
 Zama cu tascute de casa Zama cu tascute de casa
Se pune carnea la fiert in apa cu sare. Cand fierbe se reduce focul sub supa si se spumeaza.Legumele se curata si se taie dupa preferinta. Ceapa se lasa intreaga.Dupa ce a fost indepartata spuma se adauga legumele, se pune sarea si piperul necesar si ...
 Supa de gaina cu taitei Supa de gaina cu taitei
Se curata bine gaina si se portioneaza. Se pune in oala de supa impreuna cu o lingura rasa cu sare si se lasa sa fiarba. Cain toata spuma s-a adunat sus se aduna cu ajutorul unei strecuratoare.Se curata zarzavatul si se taie in bucati.Adaugam cateii ...
 CHILLI SOUP CHILLI SOUP
Se caleste carnea fara ulei. Separat se taie marunt toate legumele si se calesc intr-un pic de ulei apoi se adauga si carnea si apa deasupra ca sa fiarba. Se pune si praful de chilli si chilli peppers cat de hot vreti voi sa fie asa de mult puneti. ...
 Galuste infailibile pentru supa Galuste infailibile pentru supa
Intr-un castronel amestecati oul cu bicarbonatul stins cu otet sau lamaie, 1 lingura de ulei si grisul. Turtiti compozitia si lasati-o (uitati-o) vreo 45-60 minute, cat preparati supa.Intr-o cana sa aveti la indemana putina supa amestecata cu apa ...
  Consomma© de pui
Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa si cu putina sare si se spumeaza, iar cand a fiert se scoate la racit. Legumele se curata, se spala, se dau prin razatoare si se pun la fiert in apa de la carne. Dupa ce a fiert se da gustul supei cu ...
 Supa de taitei Supa de taitei
Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga legumele taiate in sferturi sau cuburi dupa preferinta si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine atat carnea cat si zarzavatul.Intre timp preparam ...
 Supa traditionala din Banat Supa traditionala din Banat
Speli bine aripile si le pui la fiert odata cu legumele taiate mai mari.Ceapa o pui intreaga dar intepata adanc in multe locuri cu furculita.Dupa primul clocot schimbi apa.o arunci, pui alta si lasi sa fiarba bine de tot.La sfarsit, adaugi ...
 Supa de ardei umplut Supa de ardei umplut
Mai intai se curata zarzavatul. Se curata morcovul, patrunjelul si telina, se spala si se scot cotorii de la ardei. Morcovul, patrunjelul si telina se taie in 4 si se pun la fiert intr-o oala cu 5 litri de apa. Intr-un castron se amesteca carnea ...
 Supa de gaina cu taitei de casa Supa de gaina cu taitei de casa
1. Tacamurile sau carnea de gaina se spala bine si se da intr-un clocot (pt a se duce mizeria)si se arunca aceasta apaSe fierbe apoi impreuna cu radacinoasele taiate in jumatati si ceapa intreaga(curatata de foi si spalata)Se spumeaza de cate ori e ...
 Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata Supa de pui cu galuste - mancarea mea preferata
Se pun la fiert legumele curatate si puiul...se urmareste sa se ia spuma...in timpul fierului se adauga un praf de sare....dupa fierbere se scot legumele iar ca supa sa fie limpede se poate strecura...apoi....Se prepara galustele din oua, gris, sare ...
 Supa de rata cu taitei Supa de rata cu taitei
Se framanta un aluat din faina cernuta, ou, sare si cca 60 ml apa calduta. Se intinde aluatul pe planseta, apoi se ruleaza si se taie fasii subtiri. Se lasa taiteii sa se usuce. Carnea de pasare se portioneaza si se pune la fiert in 1,5 l apa cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
cascaval (35) busuioc (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) slanina (23)
porumb (23) pulpe de pui (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) crap (18)
taietei (18) parmezan (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) menta (15) menta (15)
ketchup (15) broccoli (15) nucsoara (14)
carnati (14) coriandru (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
ardei kapia (10) carne de miel (10) oregano (10)
pesmet (10) amidon (10) cuisoare (9)
maghiran (9) carne de pasare (9) scortisoara (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
pasta tomate (7) cafea (7) apa minerala (7)
ficat (7) franzela (7) carne de vitel (7)
frisca (7) mustar (7) salau (6)
portocale (6) somon (6) carne de curcan (6)
suc de lamaie (5) ienibahar (5) praf de copt (4)
varza rosie (4) malai (4) vanilie (4)
visine (4) suc de lamaie (4) leurda (4)
albus (4) sos de soia (4) feta (3)
fenicul (3) mozzarella (3) smantana dulce (3)
miere (3) drojdie proaspata (3) bagheta (3)
struguri (3) banane (2) sofran (2)
zahar vanilat (2) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1) prosciuto (1)
tortellini (1) cacao (1) drojdie uscata (1)
muschi de porc (1) mozarella (1) capsuni (1)
pepene galben (1) fulgi de ovaz (1) vinete (1)
rom (1) zahar pudra (1) castraveti murati (1)
alune (1) branza de vaci (1) caise (1)
salam (1) coaja de lamaie (1) spaghetti (1)
mac (1) sirop (1) varza de bruxelles (1)
ciocolata (1) telemea de oaie (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 73
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z