SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri

Retete Supe, Ciorbe, Borsuri

 Supa crema din legume cu smintina Supa crema din legume cu smintina
Se fierb legumele, taiate in bucati mari, in 2 litri de apa cu sare si putin ulei. Cind sint gata, se trec prin sita si se paseaza. Se potriveste de sare, dupa gust. Daca supa nu e suficient de groasa, dupa pasare se mai lasa sa fiarba putin.Se ...
 Supa de carne de vita cu galuste Supa de carne de vita cu galuste
Carnea se spala, se curata de pielite si se pune cu apa rece la fiert, pe foc mic. Cind se ridica spuma, se aduna cu lingura speciala. Se mai toarna o ceasca de apa rece si putina sare, sa se adune toata spuma deasupra si supa sa iasa limpede. Se ...
 Supa crema de legume cu crutoane picante Supa crema de legume cu crutoane picante
Se curata legumele, se spala, se taie bucati mari si se pun la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare si 10 ml ulei. Dupa 25 minute se adauga zaharul, se lasa sa se racoreasca putin si se mixeaza cu un blender (vezi video).Separat puneti la ...
 Supa crema de ciuperci Supa crema de ciuperci
Se pune ceapa tocata marunt la calit in ulei , peste ea se pune morcovul si telina si se lasa sa se caleasca vreo 5 minute. Apoi se pun ciupercile si se lasa sa fiarba in zeama lasata de ciuperci vreo 10 minute dupa care se pune apa si se mai lasa sa ...
 Supa de rosii cu verdeturi si zdrente de ou Supa de rosii cu verdeturi si zdrente de ou
Dupa imbuibarea de sarbatori (fripturi, droburi, sarmale) am simtit nevoia de ceva mai usor, fresh si acrisor. Am dat o raita prin camara, prin gradina si pe la cuibare. Am adunat cateva sticle de bulion, un brat de verdeturi fragede si o poala de ...
 Supa de rosii cu dovlecei Supa de rosii cu dovlecei
Taiati rosiile bucati mai mari si puneti-le la fiert in 1.5 litri apa impreuna cu dovlecelul taiat bucati, cepele intregi si pastarnacul. Adaugati sare, zahar, uleiul si concentratul si lasati la fiert la foc mic 15 minute.Scoateti pastarnacul si ...
 Supa de rosii cu taitei sau flechite Supa de rosii cu taitei sau flechite
Se spala rosiile, se taie bucati mai mari scotandu-se cotoarele si se toaca ceapa mai mare. Se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic, aproximativ 20-25 minute. Se lasa sa se racoreasca putin apoi se mixeaza, dar nu prea mult, ...
 Supa-crema ecologica cu crutoane Supa-crema ecologica cu crutoane
Fiind in perioada postului m-am gandit sa pregatesc ceva rapid, usor si sanatos...Uitandu-ma prin frigider sa vad ce pot pregati pentru astazi mi-a venit ideea sa prepar o supita, iar aceasta supa-crema verde a iesit delicioasa si v-o recomand cu ...
 Bors  de  Sfecla Bors de Sfecla
Se spala si se curata legumele: ceapa(cubulete mici), ardei(cubulete), morcovi, telina si pastarnacul(se curata si se da pe razatoarea mare), prazul se taie normal. Legumele se pun in tigaie in care a fost pus uleiul si se calesc un pic, dupa care se ...
 Supa crema de morcovi (supa portocalie) Supa crema de morcovi (supa portocalie)
Curatati si spalati toate legumele, taiati-le bucati mari si puneti-le la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece cu putina sare.Dupa 25 de minute, adaugati bulionul, lasati sa mai fiarba 5 minute si luati vasul de pe foc.Adaugati untul, laptele ...
 Zeama de fasole cu costita Zeama de fasole cu costita
Am ales pentru aceasta zama fasole alba si pestrita. Am pus-o la inmuiat in apa de seara. Am fiert-o intr-o oala de 4 litri. Dupa ce a dat in clocot am schimbat apa. Am repetat operatiunea de 2-3 ori. Am curatat zarzavatul si l-am taiat cubulete. Am ...
 SUPA-CREMA DE DOVLECEI SUPA-CREMA DE DOVLECEI
Dovleceii se spala,se taie capetele,se taie cubulete si se fierb intr-un litru de apa in care se va adauga faina inmuiata in apa rece ,patrunjelul,ceapa taiata cubulete,ardeiul gras curatat de seminte,cotor si putin lapte pentru ca dovleceii sa-si ...
 Supa crema cu suc de portocale (Sopa creme com sumo de laranja) Supa crema cu suc de portocale (Sopa creme com sumo de laranja)
Taiem legumele cubulete si stoarcem portocalele. Intr-o oala punem uleiul de masline impreuna cu o cescuta de apa ferbinte, adaugam legumele si lasam sa fiarba pe foc mediu amestecand timp de 7-8min. Punem apa fierbinte pana acoperim legumele si mai ...
 Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao) Supa crema de fasole (Sopa creme de feijao)
Punem intr-o oala sau cratita mai adanca la prajit usturoiul putin sfaramat in untul amestecat cu 3 linguri ulei de masline. Cand usturoiul e aurit adaugam celelalte legume (afara de fasole) taiate in cuburi potrivite la calit, 3-4 min. Dupa care ...
 supa de dovleac supa de dovleac
sa curata dovleacul de coja si de seminte se razuie si se lasa sa stea cu sare 5 minuteintro cratita se pune 2 linguri de ulei la incins se pune faina un pic de boia dulce se stinge cu un pic de apa se stoarce duvleacul bine si se pune la fiert se ...
 Supa de rosii cu galuste imperiale Supa de rosii cu galuste imperiale
Galuste:Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit, se adauga faina impreuna cu grisul. Ca masura, in lipsa unui cantar de bucatarie, 1 lingura cu varf de faina/gris are aproximativ 25g.Se potriveste de ...
 Supa-crema de porumb Supa-crema de porumb
Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste ceapa,usturoiul batut.Dupa ce se prajeste putin,se pune porumbul(scurs),morcovul,untul,faina.Dupa ce se mesteca totul,se pune supa de carne si se ...
 Supa crema de dovlecei cu susan Supa crema de dovlecei cu susan
1.Dovleceii se spala si se curata (eu prefer sa nu ii curat ca se pierde din vitamine), se taie bucati si se fierb in apa cat sa ii acopere si sare.2.Faina se rumeneste usor la foc mic, dupa care se stinge cu apa in care au fiert dovleceii. Se ...
 Supa de legume Supa de legume
Se curata ceapa, cartofii si morcovii. Se spala bine legumele si se pun la fiert intr-o oala cu apa in care am adaugat sare si doua linguri de ulei.Cand au fiert se strecoara, ceapa se arunca, iar restul legumelor cu exceptia unui ardei se zdobesc. ...
 Supa de fasole verde Supa de fasole verde
Se curata zarzavatul si se pune morcovul la calit. Se adauga celelalte legume impreuna cu fasolea, se potriveste gustul de sare boia si piper si se pune crenguta de leustean.Se fierbe pina ce toate legumele s-au fiert. Daca doriti, la sfirsit se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-90
Filtreaza retetele
Ingredient:
porc (127) cimbru (121) tarhon (120)
suc de rosii (117) dafin (114) mazare (113)
ceapa verde (111) boia (109) gris (108)
verdeata (101) zahar (91) iaurt (90)
ciuperci (90) fasole verde (88) praz (84)
fidea (78) carne tocata (77) conopida (71)
piept de pui (66) galbenus (60) peste (60)
gaina (60) ardei iute (56) spanac (52)
gogosar (50) dovlecei (43) loboda (41)
supa de pui (38) paste (37) patrunjel radacina (36)
busuioc (35) cascaval (35) carne de porc (31)
chimen (30) sfecla rosie (29) branza (28)
fasole boabe (28) carne de vita (27) ciolan afumat (25)
stevie (25) costita afumata (24) porumb (23)
pulpe de pui (23) slanina (23) bacon (21)
vin (21) piper boabe (19) taietei (18)
parmezan (18) crap (18) salata verde (17)
bicarbonat (16) ketchup (15) broccoli (15)
menta (15) menta (15) nucsoara (14)
coriandru (14) carnati (14) sunca (14)
untura (13) margarina (13) gulii (13)
mere (12) castraveti (12) ghimbir (12)
lapte batut (12) macris (11) vin alb (11)
hrean (11) nuca (11) curry (11)
carne de miel (10) oregano (10) pesmet (10)
amidon (10) ardei kapia (10) maghiran (9)
carne de pasare (9) scortisoara (9) cuisoare (9)
sparanghel (8) aripioare de pui (8) rozmarin (8)
cafea (7) apa minerala (7) ficat (7)
franzela (7) carne de vitel (7) frisca (7)
mustar (7) pasta tomate (7) somon (6)
carne de curcan (6) salau (6) portocale (6)
ienibahar (5) suc de lamaie (5) malai (4)
vanilie (4) visine (4) suc de lamaie (4)
leurda (4) albus (4) sos de soia (4)
praf de copt (4) varza rosie (4) fenicul (3)
mozzarella (3) smantana dulce (3) miere (3)
drojdie proaspata (3) bagheta (3) struguri (3)
feta (3) vin rosu (2) telemea (2)
ananas (2) ridichi (2) kaiser (2)
arpagic (2) gutui (2) melci (2)
salvie (2) susan (2) aluat (2)
file de peste (2) anason (2) cirese (2)
banane (2) sofran (2) zahar vanilat (2)
prosciuto (1) tortellini (1) cacao (1)
drojdie uscata (1) mozarella (1) muschi de porc (1)
capsuni (1) pepene galben (1) fulgi de ovaz (1)
vinete (1) rom (1) zahar pudra (1)
castraveti murati (1) alune (1) branza de vaci (1)
caise (1) salam (1) coaja de lamaie (1)
spaghetti (1) mac (1) sirop (1)
varza de bruxelles (1) ciocolata (1) telemea de oaie (1)
esenta de vanilie (1) icre (1) stafide (1)
crenvusti (1) branza topita (1) supa instant (1)
compot (1) pepene verde (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Supe, Ciorbe, Borsuri - Pagina 77
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z