SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume

Mancarica de mazare cu carne de porc
Satioasa, usor de realizat, mancarica de mazare poate deveni un fel de mancare apreciat de intreaga familie. ...
Cartofi umpluti cu branza si sunca
Cartoful este probabil cea mai cunoscuta leguma, de aceea face parte dintr-o multitudine de retete de la supe , ciorbe pana la dulciuri ( toat lumea stie cat de bune sunt galustele cu prune facute din aluat cu cartofi). Reteta de mai jos poate fi consumata caf el principal dar si ca garnitura. ...
Tort de clatite cu spanac
Legumele sunt un izvor de vitamine si minerale. De acest lucru trebuie sa tinem cont atunci cand alcatuim un meniu. Spanacul nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra deoarece contine toate vitaminele si mineralele de care are nevoie organismul nostru in special vitamina A, K , magneziu si fier. El poate fi folosit atat crud in salate cat si fiert sub forma de piure. Reteta de mai jos este una din variantele in care se poate prepara spanacul. ...
Sparanghel cu sos la cuptor
Sparanghelul este o delicatesa si trebuie servit cu ceva simplu, care sa-l puna in valoare, Retetele pe baza de sparanghel sunt asadar rafinate, pentru a pune in valoare gustul unic al legumei. Se foloseste proaspat cules. ...
Rulouri de vinete si dovlecei
Poate nu stiati dar vinetele sunt printre putinele legume care isi pastreaza calitatile chiar daca sunt gatite termic.Vinetele au o valoare calorica redusa de aceea se pot consuma ori de cate ori dorim. Este de preferat sa folosim vinete proaspete cumparate direct de la producator. Va propun o reteta care imbina gustul de vinete cu cel de dovlecel. ...
Fasole batuta
Fasolea constituie un aliment ieftin cu o valoare nutritiva mare, bogat in proteine si substante minerale. Ea este baza bucatariei noastre traditionale de aceea nu exista familie in care sa nu se prepare retete cu fasole. Iata o reteta simpla cu fasole, accesibila tuturor. ...
Rosii umplute
Stiati ce rosia este un fruct si nu o leguma ?si chiar cel mai popular fruct din lume.Rosiile sunt bogate in vitaminele A si C si fibre, si sunt fara colesterol. In sezonul rosiilor aceasta reteta este foarte potrivita pentru zilele calduroase deoarece se poate servi atat calda cat si rece. ...
Conopida pane
Vreti sa gatiti ceva usor dar cu care sa va saturati foarte repede ? Va recomand conopida pane. Conopida are un grad mare de satietate, plus ca are un continut mare de vitamine si minerale ...
Sarmale cu orez
O reteta potrivita atunci cand tineti dieta sau sunteti in post.Prepararea ei ia un pic de timp dar va asigur ca daca aveti rabdare veti obtine niste sarmalute foarte bune si aspectuoase. ...
Ardei cu orez
Ardeiul gras este una din legumele cu un continut bogat de vitamine si saruri cu efect benefic asupra organismului uman. El este des utilizat in curele de slabire astfel ca un consum constant de ardei gras la anumite ore din zi sa creasca eficienta substantelor care distrug grasimile acumulate, iar efectul de slabire creste considerabil. Asadar folosirea lui in diferite preparate aduce beneficii pentru sanatatea noastra. ...
Ghiveci de legume
Toate legumele contopite intr-o singura mancare, ce poate fi mai bun si mai sanatos ? Aceasta reteta pot sa zic ca este de sezon dar daca sunteti o buna gospodina si ati pus conserve pe iarna , atunci o puteti face in orice sezon. ...
Cartofi cu ridichi
Cureti ridichile albe si rosii pastrand frunzele.Se taie felii pe lung o ridiche alba si o asezati , pat , pe fundul unui vas tapetat bine cu unt. ...
Salata de ridichi si finicul
Intr-o salatiera mai larga, marunteste frunzele de spanac , spalate bine inainte. ...
Legume la tava
Se pune uleiul intr-un platou termorezistent si se aseaza un rand de mazare congelata ...
Ciorba de legume
Se taie rondele partea alba a prazului si se caleste in ulei Se adauga si restul legumelor taiate bucatele si se continua calirea pana cand se inmoaie ...
sufleu de cartofi cu cascaval
Acest sufleu se pregateste fara sos alb. Piureul de cartofi se amesteca cu smantana, sare si branza rasa. Se formeaza apoi un preparat din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, piureul de cartofi, sare, piper si sunca taiata marunt. ...
tocana patlagele
se caleste ceapa in timp tot la calit se adauga patlagelele(rosii necoapte)date prin razatoare vinetele de preferat coapte dar ies cu succes... ...
Vinete/dovlecei umpluti cu branza
1.Se spala orezul si se fierbe innabusit pana ce orezul se inmoaie.Se taie dovlecii si vinetele pe lungse scoate miezul si se fierb cateva minute jumatatile fara miez. ...
cartofi trasi in ulei
se fierb cartofii curatati si taiati cubulete mai marisoare in apa cu un pic de sare,Intr-o tigaie se topeste untul nu la flacara f mare,si se adauga bucatile de cartofi racoriti, ...
salata cu maioneza de cartofi
fierbi cartofii in coaja, iar in alt vas pui la fiert morcovii curatati. Dupa ce au fiert cartofii, ii cureti, opresti 2 pt maioneza , pe ceilalti ii tai in cubulete, iar morcovii ii tai rondele. ...
1-1011-2021-3031-4041-43
Filtreaza retetele
Ingredient:
dafin (51) ou (49) ceapa verde (48)
zahar (47) conopida (43) pui (43)
telemea (42) vegeta (41) telina (39)
spanac (39) lamaie (38) fasole verde (38)
suc de rosii (35) vin (32) busuioc (30)
otet (28) verdeata (28) margarina (28)
ardei iute (26) praz (26) sunca (22)
vin alb (21) oregano (20) porc (19)
rozmarin (18) fasole boabe (16) nucsoara (16)
porumb (16) iaurt (16) parmezan (15)
curry (12) pastarnac (12) vita (12)
costita afumata (12) carne tocata (12) untura (11)
chimen (11) malai (10) nuca (10)
piept de pui (10) carnati (9) maioneza (9)
mustar (9) branza de vaci (9) bacon (9)
carne de porc (8) mozzarella (8) branza topita (8)
piper boabe (8) ketchup (8) broccoli (8)
gulii (8) paste (7) gris (7)
gogosar (7) scortisoara (6) slanina (6)
feta (6) peste (6) castraveti (6)
menta (5) ardei kapia (5) stevie (5)
salam (5) pasta tomate (5) menta (5)
mere (5) franzela (5) vin rosu (4)
ridichi (4) salvie (4) castraveti murati (4)
leustean (4) sos de soia (4) kaiser (4)
maghiran (4) coriandru (4) tarhon (4)
apa minerala (3) amidon (3) carne de vita (3)
ghimbir (3) salata verde (3) cafea (3)
aluat (3) taietei (3) ienibahar (3)
hrean (3) fenicul (3) telemea de oaie (2)
struguri (2) bicarbonat (2) cuisoare (2)
sunca presata (2) macris (2) sardele (2)
susan (2) stafide (2) sofran (2)
zahar pudra (2) praf de copt (2) ficat (2)
miere (2) foi de placinta (2) mac (1)
migdale (1) sfecla rosie (1) aripioare de pui (1)
pere (1) drojdie uscata (1) ton (1)
vanat (1) zahar vanilat (1) foi lasagna (1)
parizer (1) suc de lamaie (1) pulpe de pui (1)
ceapa ciorii (1) fidea (1) ementaler (1)
cotlet de porc (1) gorgonzola (1) galbenus (1)
mozarella (1) patrunjel radacina (1) sparanghel (1)
coacaze (1) supa de pui (1) supa instant (1)
suc de lamaie (1) andive (1) gaina (1)
portocale (1) loboda (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z