Cartofi umpluti
Fierbi cartofii in apa cu sare, ii lasi la racit si ii tai apoi in 2. Faci o adancitura in mijlocul fiecarei parti si umpli cartofii cu sunca si cu casul ras si condimentezi cu sare si piper dupa gust. Pui cartofii astfel umpluti intr-o tava ...
Dovlecei la cuptor
Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete, pentru cca. 10 minute. Apoi se scot si se scurg bine de apa. Ceapa si usturoiul se calessc usor in putin ulei de masline, peste care se va adauga ...
Varza de bruxelle
Am pus varza la fiert cu putina sare, pentru 10 minute. Un vas pentru cuptor se unge cu o lingura de unt sau de margarina, dupa preferinte. Eu am folosit margarina. Dupa ce am scurs varza, am asezat-o in acest vas. Cele 2 oua se bat cu jumatate din ...
Cartofi acordeon
Se curate cartofii si se spala. Se taie fiecare in felii subtiri fara sa se patrunda pana la partea de jos astfel incat sa ramana lipite una de cealalta. Se taie mezelurile , ciupercile, ardeiul si branza in felii subtiri si se introduc in ...
rosii umplute cu vinete
Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care se pune vinata taiata cubulete.Se amesteca bine, se pun condimentele, fara busuioc, apa si se lasa la foc mic pina scade apa.Rosiile se scobesc cu ...
1