SiteDeBucate » Preparate din legume

Retete Preparate din legume cu ardei gras

Mancarica de mazare cu carne de porc
Satioasa, usor de realizat, mancarica de mazare poate deveni un fel de mancare apreciat de intreaga familie. ...
Ardei cu orez
Ardeiul gras este una din legumele cu un continut bogat de vitamine si saruri cu efect benefic asupra organismului uman. El este des utilizat in curele de slabire astfel ca un consum constant de ardei gras la anumite ore din zi sa creasca eficienta substantelor care distrug grasimile acumulate, iar efectul de slabire creste considerabil. Asadar folosirea lui in diferite preparate aduce beneficii pentru sanatatea noastra. ...
Ghiveci de legume
Toate legumele contopite intr-o singura mancare, ce poate fi mai bun si mai sanatos ? Aceasta reteta pot sa zic ca este de sezon dar daca sunteti o buna gospodina si ati pus conserve pe iarna , atunci o puteti face in orice sezon. ...
Ciorba de legume
Se taie rondele partea alba a prazului si se caleste in ulei Se adauga si restul legumelor taiate bucatele si se continua calirea pana cand se inmoaie ...
IAHNIE DE FASOLE LA CEAUN
Se pune untura in ceaun, se adauga ceapa, ardeiul, morcovul, carnatul si pastrama, toate taiate feliute. Se lasa la calit, la foc potrivit, aproximativ 15 - 20 minute. ...
 Tocanita de ceapa Tocanita de ceapa
ceapa se curata, se spala, se taie pestisori. Intro cratita punem uleiul la incins, adaugam ceapa, rosiile taiate felii subtiri, ardeiul taiat bucatele (se curata de samburi). Se fierbe tocana la foc mic, se potriveste de sare si piper, cand ceapa ...
 Borcanasul cu orez Borcanasul cu orez
Se fierbe orezul in apa  cu sare. Separat, se fierb si morcovii in apa fara sare si cand s-au inmuiat se fac piure cu pasatorul. Apoi se scurge bine orezul de apa si se amesteca cu 2-3 linguri din piureul de morcovi. Se pune intr-o craticioara ...
 Sufleu de ardei gras Sufleu de ardei gras
Ceapa se curata ,se spala si se taie pestisori. Se pune la calit in 2-3 linguri ulei, impreuna cu ardeiul gras si dovlecelul -taiate in cuburi mici si ardeiul iute -taiat rondele subtiri. Dupa ce s-au inmuiat putin legumele, se adauga rosiile ...
 Tarta tricolora Tarta tricolora
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta pana se obtine un aluat nelipicios. Se imparte in doua, putin mai mult pentru foaia care va fi la baza si pe marginile formei. Se intind doua foi. Foaia mai mare se aseaza intr-o tava rotunda, ...
 Israeli Shakshouka Israeli Shakshouka
Rosiile se cojesc,se taie felii si se scurg de excesul de zeama. Ceapa si ardeiul se taie feliute ,usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie incapatoare se pun la calit uleiul cu usturoiul, frunzele de dafin si 1/2 lingurita boia.Dupa 2-3 ...
 Vinete gratinate cu cascaval Vinete gratinate cu cascaval
Taiem vinetele felii rotunde, fara a le curata de coaja si le punem la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, le scurgem de apa. Ceapa,ardeiul si kaizerul ,taiate cubulete, le-am calit putin. Dupa ce s-au scurs de apa vinetele, pregatim un vas care ...
 Legume cu telemea la cuptor Legume cu telemea la cuptor
Morcovii se taie rondele, ardeiul se taie bucati si telemeaua in felii subtiri. Se aseaza legumele intr-o tava unsa, deasupra se pun feliile de telemea, se stropeste cu ulei de masline si se presara oregano. Se introduce tava la cuptor pentru 30 de ...
 Iahnie de fasole Iahnie de fasole
PREPARARE: 1.Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat in apa rece, cateva ore ( sau de seara pana dimineata). Se arunca apa, se acopera fasolea cu alta apa rece si se da in clocot. Se arunca din nou apa si se umple oala cu apa ( fiarta in ...
 Tocana de august Tocana de august
le-am taiat cubulete, solzisori sau rondele, le-am aruncat în wok,l e-am lasat sa fiarba pe aragaz cam 15 minute, dupa care le-am mutat în cuptor aproximativ 40 de minute si gata mâncarea. ...
 Chiftele din ghebe Chiftele din ghebe
Incepem prin a fierbe ghebele si cartofii, in coaja. Intre timp punem painea la inmuiat in lapte. Dupa ce au fiert, punem ghebele la scurs si la racit. Cartofii se curata de coaja si se lasa si ei la racit. Felia de paine se scurge bine de lapte. ...
 Ratatouille Ratatouille
Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie, la foc mediu si calim ceapa si usturoiul. Dupa ce s-aui calit le scoatem din ulei, le punem seprata pe o farfurie si continuam sa calim pe rand, in acelasi ulei, feliile de vanata si cele de dovlecel. In ...
 Shacshuca Shacshuca
se taie ceapa pestisori la fel si gogosarul;se pune uleiul la incins primul pe lista este gogosarul ,lui ii ia mai mult timp sa se inmoaie ,dupa care adaugam ceapa punem capacul si lasam pina ceapa devine sticloasa.intre timp cojim rosiile de pielita ...
 Mancare de oua cu crenvursti Mancare de oua cu crenvursti
Tocati marunt ceapa si morcovul si calitile in 50ml ulei, 10 minute. Adaugati cremwurstii taiati in felii si ardeiul gras taiat in cubulete. Dupa 10 minute puneti rosiile oparite, curatate de pielite si taiate in cubulete. Adaugati 1 cescuta apa ...
 Cuiburi cu ceapa Cuiburi cu ceapa
Fierbeti taiteii in apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet. Curatati ceapa si taiati-o in rondele, curatati ardeii si taiati-i in bastonase. Caliti ceapa si ardeii in ulei, adaugati ardeiul iute curatat de seminte si taiat in feliute subtiri, ...
 Chiftelute de cartofi in sos de smantana Chiftelute de cartofi in sos de smantana
Curatati, spalati si dati cartofii pe razatoarea mare. Din faina si 200ml apa faceti o compozitie ca pentru clatite in care puneti cartofii rasi. Potriviti de sare si piper si omogenizati bine compozitia. Luati cu o lingura din aceasta compozitie si ...
1234
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din legume cu ardei gras
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z